Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Belgincim canım hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz.hep kendimizi belli etmemek için herkezin yanında ağlamamak için sıkıyoruz tutuyoruz.üzülüyoruz fakat kuvvetliyi oynuyoruz tabi bu bir birikim oluyor .sorunda burda zaten herkezle herseyi rahatlıkla paylaşabilsek buda olmuyor .eşim üzülür, annem üzülür,herkezin yanında ağlarsam bana acırlar.biz kendimizi güçlü göstermeye çalışırken aslında içten yıkılıyoruz.ne yapalım buda bizim kaderimiz.

sağol canım tavsiyen için fiyat olarak aşağı yukarı ne kadar tutuyo?

meldacım günaydın biz umut tüp bebekte emrebeye tedavi başladık temmuzun 13 nde ilk defa gitmiştik gittiğimizde elimizde sperm test sonuçları olduğu için emre bey spermiogram istemedi sadece fsh lh ve testesteron tahlililleri yaptırdı tahliller için 390 lira muayne ücreti de 150 lira aldılar toplam 540 lira ama daha sonra emre bey le sürekliitelefonla irtibat halindeyiz çünkü şehir dışından geliyoruz ve süper bir doktor kendini bu işe adamış inşallah eşinin de en kısa zaman da sebebi belli olur ve tedaviye başlarsınız allah yardımcınız olsun:teselli:

nasılsnız kızlar
ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım gibi bişey oldu canım sıkılıyor
demmiden hala haber gelmemiş inşallah bulunmuştur

nasılsnız kızlar
ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım gibi bişey oldu canım sıkılıyor
demmiden hala haber gelmemiş inşallah bulunmuştur

evet zaman ya bende dün gece hiç uyuyamadım nedense kalktım yoğurt yedim balkona çıktım falan neler yaptım uyuyamadım...offff çok zor çok....demmi de nete giremedi heralde...

benim tedaviyi düşündükçe o anları inanın başım dönmeye başlıyor ve çarpıntı fena halde... Hele ki ameliyat sırasını falan hiç düşünemiyorum. Allahım hepimize güç kuvvet ve evlatlarımızı versin. Bu psikoloji ile yaşamak zor.

sagolun arkadaşlar aslında kendimizi kandırıyoruz alışıyoruz sanıyoruz fakat alışılmıyor alışılmıyorrr

canim benim bu cok zor birsey
rabbim bize bu aciyi veriyor sabrinida verir ins
patoloji sonucun ins iyi cikar
umudunukaybetme canim

Arkadaslar 6 ay once esim varikosel ameliyati olmustu, ameliyat sonrasi 5 ay klomen 3 ay proxeed plus ve 15 gundur du gunasiri gobekten menagon 75 igne vuruluyor, Dun yaptirdigimiz sperm testine gore sonuclar eskisine gore gayet guzel bakalim zamanla dahada duzelecekmis.
volum 2.5
sperm sayisi 36 milyon
Toplam sperm sayisi 90 milyon
total motilite %47
morfoloji kruger %1

Yikama sonrasi
volum 1 ml
sperm sayisi 13 milyon
Total motilite % 85
Ileri hareketli %8
Yavas ileri %59
Yerinde %18
Hareketsiz %15
TPMSS ( milyon ) 1.04

Arkadaslar sayi neredeyse ucmus bekledigimizden de fazla .Sayimiz 19 milyondan 36 milyona , Toplam sayimiz 38 milyondan 90 milyona cikmis. Morfolojimiz 0 iken 1 olmus , total motilitede %33 den 47 ye cikmis ama ileri hareketli sperm sayimiz degismemis bakalim igneler bitince ne olacak
Allah Kaan Aydos tan razi olsun onun sayesinde aldik bu sonucu .

canım gözünüz aydın..darısı hepimize olur inşAllah..peki bitkisel falan kullandınız mı? sadece ilaçlarımı kullandınız yoksa? inş hamiş haberlerinide alırız canım..

sağolcanım teşekkür ederim bize de doktorumuz emre beyi önerdi akşam konuştuk bakalım hayırlısı önce parayı toparlayıp tedaviye başlıcaz ama bizim ilk denememiz olacak

arkadşalar birşey merak ediyorum bu hormon testi fhs testi falan yaptırdı eşim bugün iki gün sonra sonuçları alackamış bu testlerin önemi büyükmü sonuç olarak tedaviyi etkileyecekmi bileniniz varsa lütfen yazsın ben bukonuda baya gerideyim ne olduğunu çözemiyorum....

hep simdiye kadar ac karnina yaptik ama bu sefer islerden dolayi ac karnina yapamiyoruz
bir sakincassi olur mu ogleden sonra yapmasinin

hep simdiye kadar ac karnina yaptik ama bu sefer islerden dolayi ac karnina yapamiyoruz
bir sakincassi olur mu ogleden sonra yapmasinin

cok gece kalmasin en gec 2 ye kadar yapabilirse daha iyi cunku hormon testlerini genelde sabah yapiyolar sabah en yuiksek seviyeye cikiyormus .
Bizde tok karnina yapiyoruz sorun olmuyo canim

Evet canim hormon testlerinin onemi cok buyuk sorun olup olmadigi genelde oradan cikiyor.
tedavide onlara gore verilecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…