sağol canım tavsiyen için fiyat olarak aşağı yukarı ne kadar tutuyo?
nasılsnız kızlar
ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım gibi bişey oldu canım sıkılıyor
demmiden hala haber gelmemiş inşallah bulunmuştur
canım benim insan bazen dayanamıyacak son noktaya geliyor tutamıyor kendini hepimiz aynı duygular içindeyiz inan. bazen anne babalarımız bile anlayamıyor bizleri. dün eşim babasıyla konuştu tedaviler için çok acele ettiniz yine öyle yapıyosunuz felan demiş öyle moralim bozuldu canım sıkıldıki biz günleri bir bir sayarken ona ne kadarda kolay geliyormuş meğer. Rabbim hepimizin sabrını atırsın dayanma gücü versin bizlere inşallah..
için rahatlamıştır arkadaşım bende uzun zamandır ağlayamıyorum hep içime atıyorum bigün hiç olmayacak yerde patlayacağım diye korkuyorum inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım. of içim daralıyor bugun
Belgincim canım hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz.hep kendimizi belli etmemek için herkezin yanında ağlamamak için sıkıyoruz tutuyoruz.üzülüyoruz fakat kuvvetliyi oynuyoruz tabi bu bir birikim oluyor .sorunda burda zaten herkezle herseyi rahatlıkla paylaşabilsek buda olmuyor .eşim üzülür, annem üzülür,herkezin yanında ağlarsam bana acırlar.biz kendimizi güçlü göstermeye çalışırken aslında içten yıkılıyoruz.ne yapalım buda bizim kaderimiz.
Merhaba kizlar
nasilsiniz ?
iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun
kızlar öncelikle hepinize çooooooooooook teşekkür ediyorum.ben hastanede endişeyle beklerken benim için bu kadr insanın dua etmesi müthiş bişey gerçekten.hepinizden allah razı olsun..bu kadr bekleyişin üstüne güzel haberler vermeyi çooook isterdim inanın.ama maleseffmafoldumben 2. kez aynı duyguları yaşadım yine.görünürde bişey çıkmadı.patalojiye parça gitti.kaan bey ondan umutluyum dedi aslında ama bence fazla şans yok.ilk eşimin yanına gittim normal bi şekilde.öptüm. ağlamıcam dedm kendi kendime.eşim bişey demediler, yine yok galiba dedi.olsun dedim biz elimizden geleni yaptık dedm.sonra bi ara dışarı çıktım.banka oturdum.birden ağlamaya başladım.hıçkıra hıçkıra...kadınlar geldi yanıma.teselli etmeye falan çalıştı ama.tesellisi yok bunun biliyosnuz..sonra birden durdum.içim o kadr rahatladıki anlatamam.kocaman bi boşluk oldu içimde.sonra tekrar gittim eşimin yanına.hazrladık onu.gittik bi yerde yemek yedik sonra hiç bişey olmamış gibi..eve döndük.kaynım ve eşide vardı.giremedm o yüzden akşam.işte böyle kızlar..2 hafta snra pataloji rapaoru çıkcakmş.o da çıktığında hayatımızda bi sayfa kapanacakkk.................
Arkadaslar 6 ay once esim varikosel ameliyati olmustu, ameliyat sonrasi 5 ay klomen 3 ay proxeed plus ve 15 gundur du gunasiri gobekten menagon 75 igne vuruluyor, Dun yaptirdigimiz sperm testine gore sonuclar eskisine gore gayet guzel bakalim zamanla dahada duzelecekmis.
volum 2.5
sperm sayisi 36 milyon
Toplam sperm sayisi 90 milyon
total motilite %47
morfoloji kruger %1
Yikama sonrasi
volum 1 ml
sperm sayisi 13 milyon
Total motilite % 85
Ileri hareketli %8
Yavas ileri %59
Yerinde %18
Hareketsiz %15
TPMSS ( milyon ) 1.04
Arkadaslar sayi neredeyse ucmus bekledigimizden de fazla .Sayimiz 19 milyondan 36 milyona , Toplam sayimiz 38 milyondan 90 milyona cikmis. Morfolojimiz 0 iken 1 olmus , total motilitede %33 den 47 ye cikmis ama ileri hareketli sperm sayimiz degismemis bakalim igneler bitince ne olacak
Allah Kaan Aydos tan razi olsun onun sayesinde aldik bu sonucu .
meldacım günaydın biz umut tüp bebekte emrebeye tedavi başladık temmuzun 13 nde ilk defa gitmiştik gittiğimizde elimizde sperm test sonuçları olduğu için emre bey spermiogram istemedi sadece fsh lh ve testesteron tahlililleri yaptırdı tahliller için 390 lira muayne ücreti de 150 lira aldılar toplam 540 lira ama daha sonra emre bey le sürekliitelefonla irtibat halindeyiz çünkü şehir dışından geliyoruz ve süper bir doktor kendini bu işe adamış inşallah eşinin de en kısa zaman da sebebi belli olur ve tedaviye başlarsınız allah yardımcınız olsun:teselli:
hep simdiye kadar ac karnina yaptik ama bu sefer islerden dolayi ac karnina yapamiyoruz
bir sakincassi olur mu ogleden sonra yapmasinin
arkadşalar birşey merak ediyorum bu hormon testi fhs testi falan yaptırdı eşim bugün iki gün sonra sonuçları alackamış bu testlerin önemi büyükmü sonuç olarak tedaviyi etkileyecekmi bileniniz varsa lütfen yazsın ben bukonuda baya gerideyim ne olduğunu çözemiyorum....
Evet canim hormon testlerinin onemi cok buyuk sorun olup olmadigi genelde oradan cikiyor.
tedavide onlara gore verilecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?