canım gözünüz aydın..darısı hepimize olur inşAllah..peki bitkisel falan kullandınız mı? sadece ilaçlarımı kullandınız yoksa? inş hamiş haberlerinide alırız canım..
:ecrin_bebek:çok sevindim canım Allah böyle iyi haberleri hepimize yaşatsın.Arkadaslar 6 ay once esim varikosel ameliyati olmustu, ameliyat sonrasi 5 ay klomen 3 ay proxeed plus ve 15 gundur du gunasiri gobekten menagon 75 igne vuruluyor, Dun yaptirdigimiz sperm testine gore sonuclar eskisine gore gayet guzel bakalim zamanla dahada duzelecekmis.
volum 2.5
sperm sayisi 36 milyon
Toplam sperm sayisi 90 milyon
total motilite %47
morfoloji kruger %1
Yikama sonrasi
volum 1 ml
sperm sayisi 13 milyon
Total motilite % 85
Ileri hareketli %8
Yavas ileri %59
Yerinde %18
Hareketsiz %15
TPMSS ( milyon ) 1.04
Arkadaslar sayi neredeyse ucmus bekledigimizden de fazla .Sayimiz 19 milyondan 36 milyona , Toplam sayimiz 38 milyondan 90 milyona cikmis. Morfolojimiz 0 iken 1 olmus , total motilitede %33 den 47 ye cikmis ama ileri hareketli sperm sayimiz degismemis bakalim igneler bitince ne olacak
Allah Kaan Aydos tan razi olsun onun sayesinde aldik bu sonucu .
sağolcanım teşekkür ederim bize de doktorumuz emre beyi önerdi akşam konuştuk bakalım hayırlısı önce parayı toparlayıp tedaviye başlıcaz ama bizim ilk denememiz olacak
CANIM HAYIRLISI İNŞALLAH ANLADIĞIM KADARIYLA sorun eşinde o yğüzden biz temmuz ayından beri yaklaşık olarak tedavi için 1500 lira harcadık tüp bebek için ise daha sonra masrafb çıkıyormuş ben ce gecikmeden hemen emre beye gidin umut tüp bebek fiyatları diğerlerine göre uygun eğer sgk güvenceniz var ise gitmeden 1 gün önce lh fsh ve testesteron tahlilleri ile en az elinizde 2 adet spermiogram testi olduğu zaman sadece 150 lira muayne ücreti ödüyorsunuz emre bey eşime pregnyl 5000 iğne başladı biz bu iğneyi çok zor tedarik ediyoruz geçenlerde ecza deposunda çalıan bir arkadaşımız dağıtılmaya başlandığını söyledi fakat buradaiki eczaaneler sanki kara borsa vermiyorlar bizde bağcılarda sedanur eczanesi diye bir eczane var oradan temin ediyoruz bir de emre bey daha sonra fostimon verdi onun içinde rapor çıkartılıyor onuda emre bey yönlendiriyor sizi ama önce azo oluşunun sebebini öğrenmeniz gerekiyo allah yardımcınız olsun
slm cancanlar nasılsınız topık ın guzel bayanları....KRISHAZEL masaaallah canım allahım devamında gtrsn gozunuz aydın.GELINCIK canım cok saol bılgılerın ıcın ama bana hıc test falan vermedıler .dırekt ıgnesını verdı.acaba 2 de yabtrtsak mı?canım sızın bıldgm kadaryla donmus embrıyolaırnız yokmuydu?embrıyo neden dondurmadınız?yeterınce sperm cıktıgını bılıyorum.DEMMI den ınsaalah guzel haberler gelır.haber yokkkkkkk henuz MELDA cım hormonların dusuklugu yada yukseklıgı hangı hastalık olabılecegını ele veryry canım hatta bız bıle artık bılıyrz dusukse ne yuksekse ne:)))))) ınsaaalh rabbım herseyı normal cıkarrr.MELISSA 78 canım sen su an hangı asamadsn tedavıde mısın senınle seneler once konusmustuk.sımdı altta gorunce senı merak ettım.durumumuz aynı senınle uamarım guzel haberlerın vardrd
CANIM HAYIRLISI İNŞALLAH ANLADIĞIM KADARIYLA sorun eşinde o yğüzden biz temmuz ayından beri yaklaşık olarak tedavi için 1500 lira harcadık tüp bebek için ise daha sonra masrafb çıkıyormuş ben ce gecikmeden hemen emre beye gidin umut tüp bebek fiyatları diğerlerine göre uygun eğer sgk güvenceniz var ise gitmeden 1 gün önce lh fsh ve testesteron tahlilleri ile en az elinizde 2 adet spermiogram testi olduğu zaman sadece 150 lira muayne ücreti ödüyorsunuz emre bey eşime pregnyl 5000 iğne başladı biz bu iğneyi çok zor tedarik ediyoruz geçenlerde ecza deposunda çalıan bir arkadaşımız dağıtılmaya başlandığını söyledi fakat buradaiki eczaaneler sanki kara borsa vermiyorlar bizde bağcılarda sedanur eczanesi diye bir eczane var oradan temin ediyoruz bir de emre bey daha sonra fostimon verdi onun içinde rapor çıkartılıyor onuda emre bey yönlendiriyor sizi ama önce azo oluşunun sebebini öğrenmeniz gerekiyo allah yardımcınız olsun
MELDA CIM rabbım tez zamanda kurtasrn senı benı hebımızı ...canım yolun basında sana kolay gelsın ınsaalah herseyınız su gıbı olur akar gecer
canım çok tşkler..baktım ben..5-10 ekim arası diyor baktımda..hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?