kızlar size bir şey sormak istiyorum yaa..şimdi ben geçen ay yani agustosda 16 sında hastalandım..eylülde de 22 sinde, geç oldum..Sizce benim yumurtlama tarihim ne zaman olur? erkene mi gelir, yoksa geç mi olur? bana bir yardımcı olsanız..
günaydın arkadaşlar ben dün akşam çok ağladım uzun zamandır böyle ağlamamıştım içim doldu ve tutamadım kenimi bende anne olmak istiyorum...
günaydın arkadaşlar ben dün akşam çok ağladım uzun zamandır böyle ağlamamıştım içim doldu ve tutamadım kenimi bende anne olmak istiyorum...
canım benim insan bazen dayanamıyacak son noktaya geliyor tutamıyor kendini hepimiz aynı duygular içindeyiz inan. bazen anne babalarımız bile anlayamıyor bizleri. dün eşim babasıyla konuştu tedaviler için çok acele ettiniz yine öyle yapıyosunuz felan demiş öyle moralim bozuldu canım sıkıldıki biz günleri bir bir sayarken ona ne kadarda kolay geliyormuş meğer. Rabbim hepimizin sabrını atırsın dayanma gücü versin bizlere inşallah..
canım benim insan bazen dayanamıyacak son noktaya geliyor tutamıyor kendini hepimiz aynı duygular içindeyiz inan. bazen anne babalarımız bile anlayamıyor bizleri. dün eşim babasıyla konuştu tedaviler için çok acele ettiniz yine öyle yapıyosunuz felan demiş öyle moralim bozuldu canım sıkıldıki biz günleri bir bir sayarken ona ne kadarda kolay geliyormuş meğer. Rabbim hepimizin sabrını atırsın dayanma gücü versin bizlere inşallah..
Arkadasim Allah sabirlar versin . Tedavin yapilirken dis dunyaya kapat kulaklarini istemedigin kotu olan hicbirseyi duyma. yasadiklarimizi anlamalari mumkun degil . Allah yardimcimiz olsun.
kızlar sizlere bişey soracağım bilmiyorum içinizden yapan oldumu. bizim dondurulmuş spermleri istanbuldan kayseriye taşıyacağız. şuan kayseride oturduğum için 3. tedavimi Allah nasip ederse burda olacağım.belki eşim tekrar mikrotese olsa bulunamayabilirmiş. burdaki doktor ve embriyologlar bişey olmaz dediler gelirmiş embriyo olsa zormuş gelmesi ama sperm daha kolaymış. sizce haklılarmı?
canım onların zamanında boyle hastalık yokmuş yada bilinmiyormuş o yuzden onların çocuk sahibi olamamak ne demek olduğunu bilmeleri kolay olmaz içleri yanmamış hiç. hakikaten eskiden nekadar kolay hamile kalınabiliniyormuş şimdi ne değişti de erkeklerde bu hastalık yüksek oranlara çıktı
canım internette yumurtlama günü hesaplayıcı var ben genelde onu kuulanıyorum ve doğru çıkıyor bi sonraki ay ne zaman hastalanacağını dahi hesaplıyor aşağı yukarı doğru çıkıyor bakabilirsin istersen bana son 3 ayın tarihlerini verirsen bende bakabilirim
bence bunu spermlerini dondurtuğun kuruma sor onlar daha sağlıklı cevap verebilirler sana şimdiden hayırlı olsun arkadaşım tedavin inşallah sevinç çığlıklarını da duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?