kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler
melisela benimde evime hırsız girmişti 4 aylık falan evliydik ve herif yoktu evde yanlızdım ogünden sonra bişey ögrendim 7 defa ayetel kürsiyi okuyup etrafına kapı pencere tarafına dogru okuyunca inşallah Rabbim koruyor birde yatmadan 33 sübhanallah 33 elhamdülillah 34 kerede allahuekber çek Efendimiz bunu hzAliye öğretmiş dua et canım korkma
hay ağzın bal yesin nasılda yüreğim agzımda okudum sandım başladı Rabbim inşallah çok sağol nasıl mutlu ettin beni nasıl sevindirdin içim kıpır kıpır oldu bak şimdi hemende ümitlendim belki 2 seneyede kalmaz ha ne dersin Allahım inşallah
hayırlı geceler gelincik ama öyle kus uyuma nekadar kızsakta heriflerden başka kimse yok ki yanımızda
benim herif eve yeni geldi ya ondan barışcıl bi havam var:asigim:
günaydın kızlar....bende işten cor şer azin aldım 15 ekim - 1 kasım arası izinliyim.....5 ekimde adet olsam 10 gün iğneler falan sürse ameliyat 15 ine falan denk geliyo....ince hesap yaptım inşallah şaşmaz adette erken gelmez inşallah valla asla izin vermezler aman ne zor herşey zor...bide bunlarla uğraşıyoz valla....
gelincik sizin tedaviniz ne zaman başlıyor
ceylinsu senin eşinin azosperm neye bağlı hormonlar falan nasıl biraz fazla sordum ama tese oldumu
İnşallah adakcım şaşmaz hesapların, adetin düzenliyse korkma. sen den yaklaşık 1 hafta sonrada ben izne çıkacağım ama ben hala konuşmadım. çalışınca birde iş stresi ekleniyor ben izne çıksam ne olacak telefonla rahat bırakmayacaklardır eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?