günaydın canım bsxx nedemek çok sordum tabi soracaksın burada hepimiz aynı sorunla uğraşıyor ve acısını yaşıyoruz eşiöin azo sebebi hipogonodizm tese olmadı daha 1,5 ay oldu tedaviye başlayalı haftada bir pregnyl ve pazartesi çarşamba ve cuma günleri de göbekten fostimon 150 lik kullanıyoruz emre beyin ilk muaynesinde eşimin testesteronu çok yüksekti fsh ve lh düşüktü daha sonra 15 günlük bir süreçten sonra bir testesteron daha istedi o da düşmüştğü sonra pergnyl kullandık 1 ay testesteron normale geldi sonra fostimona başladı şuan tedaviye devam ediyoruz hatta blueavci arkadaşımla eşlerimizin tedavisi aynı onlar çıkışı sağladı bakalım hayırlısı allahtan bize ne zaman görmek nasip olucak allah herkese bu mutluluğu yaşatsın canım
günaydın kızlar....bende işten cor şer azin aldım 15 ekim - 1 kasım arası izinliyim.....5 ekimde adet olsam 10 gün iğneler falan sürse ameliyat 15 ine falan denk geliyo....ince hesap yaptım inşallah şaşmaz adette erken gelmez inşallah valla asla izin vermezler aman ne zor herşey zor...bide bunlarla uğraşıyoz valla....
canım eğer çok özel olmazsa senin eşinin sorunu nedir ve şuan gördüğünüz bir tedavi varmı herkesin farklı sebepleri var tedavileri de farklı bakalım bizde ekim 17 yada 18 ekimdeamin canım inşalllah
canım eğer çok özel olmazsa senin eşinin sorunu nedir ve şuan gördüğünüz bir tedavi varmı herkesin farklı sebepleri var tedavileri de farklı bakalım bizde ekim 17 yada 18 ekimde
sperm testi vericez kısmet artık
genelde düzenlidir ama biliyosun heyecan stres tavan yaptı bende...sende hemen arkamdaymışsın arkadaşım...ama sizde sperm vardı demi arkadaşım yani eşin ameliyat falan olmıcak...ben pek senin hikayeni bilmiyorum nasıl sı arkadaşım ???
yok canım neden özel olsun eşim de azo 5 senelik evliyiz 5 sneden beri uğraşyoruz 2 sene önce mikrotese oldu medikal de o hastaneye hiç kimse gitmesin diye adını veriyorum sperm bulunamadı çok yıkıldık o zaman dan beri de hiç test yaptırmadı eşim ari sütü bal polen incir kürü ömer coşkunun macunlarını çokk yedirdim şimdide 2 ay önce ibrahim saraçoğlundan kür aldık ekimin 14 ünde test yaptırcak bakalım görücez bi degişiklik var mı eşi de daha 2 ci teseyi olmaya hazır değil insan ya 1 cisi gibi olursa diye korkuyo bakalım ibrahim saraçoğlunun kürlarini kullanıyo sadece şimdilik böyle işte siz kaç senelik evlisiiz
canım ekim 10 -12 gibi başlayacağız inşallah. histereskopi oldum ya geciktirmeden başlamamız gerekiyor.
nissan nerden qanladın bombo gibi oldugumu
Slm kızlar benim eşim şubat ayında varikosel ameliyatı geçirdikten sonra azospermi olmuştu.Son 3 aydır sayımız sıfırdı yani.Ama Allah'ıma binlerce şükür ki Kaan hocanın verdiği ilaçlar ve bir bitkisel karışım ile sayımız 2.000.000 a yukseldı hareketlılık sorunumuz var ama olsun azospermi derdini atlattık inşallah:))Yoksa tese olacaktı.Buradaki herkese acil şifalar.
belgin sen nasılsın canım geçmiş olsun bu arada dayın hastaymış acil şifalar diliyorum
Slm kızlar benim eşim şubat ayında varikosel ameliyatı geçirdikten sonra azospermi olmuştu.Son 3 aydır sayımız sıfırdı yani.Ama Allah'ıma binlerce şükür ki Kaan hocanın verdiği ilaçlar ve bir bitkisel karışım ile sayımız 2.000.000 a yukseldı hareketlılık sorunumuz var ama olsun azospermi derdini atlattık inşallah:))Yoksa tese olacaktı.Buradaki herkese acil şifalar.
hadi hayırlısı canım ne güzel inşallah arka arkaya güzel haberler gelir halay çekeriz.bişey sorucam histereskopi nedir
geçmiş olsun arkadaşım ne güzel en azından sayınız yüksek hateketlilileğe de çözüm bulursunuz inşallah.birşey sormak istiyorum kullandığınız bitkisel karışım nedir
canım histereskopi tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde, düşüklerin sebebini araştırmak için veya rahimde herhangi bir kist polip olup olmadığa bakmak için yapılan bi işlerm. anestezi altında küçük bir kamera ile rahmin içine baktılar. Çok şükür bişey çıkmadı içimiz rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?