Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım inşalllah

adaköım senin eşin de de hiç sperm çıkışı yokmuydu sizin hormonlar nasıl

amin canım inşalllah
canım eğer çok özel olmazsa senin eşinin sorunu nedir ve şuan gördüğünüz bir tedavi varmı herkesin farklı sebepleri var tedavileri de farklı bakalım bizde ekim 17 yada 18 ekimde
sperm testi vericez kısmet artık

yok canım neden özel olsun eşim de azo 5 senelik evliyiz 5 sneden beri uğraşyoruz 2 sene önce mikrotese oldu medikal de o hastaneye hiç kimse gitmesin diye adını veriyorum sperm bulunamadı çok yıkıldık o zaman dan beri de hiç test yaptırmadı eşim ari sütü bal polen incir kürü ömer coşkunun macunlarını çokk yedirdim şimdide 2 ay önce ibrahim saraçoğlundan kür aldık ekimin 14 ünde test yaptırcak bakalım görücez bi degişiklik var mı eşi de daha 2 ci teseyi olmaya hazır değil insan ya 1 cisi gibi olursa diye korkuyo bakalım ibrahim saraçoğlunun kürlarini kullanıyo sadece şimdilik böyle işte siz kaç senelik evlisiiz

canım biz 3 yıl oldu azo ile uğraşmaya başlayalı. bu zaman zarfında 2 kez memorial hastensinde tedavi oldum. ilki temmuz 2008 oldu. eşimde 47xxy kromozom bozukluğu ve geç inmemiş testis ameliyatı olmasından dolayı azospermi. ilk mikrotesede sperm bulundu şükür artanları donduruldu 2. tedavimde o spermleri kullandık.fakat ikisindede gebelik olmadı. şimdi 3. tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse onda da bu spermleri kullanacağız eğer kaliteleri iyi olursa. doktor belki tekrardan bulanamayabilir dedi. ama bu sefer istanbulda olmayacağım tedavimi. başka bi hastaneye taşıyacağız spermleri orda olacağım.şuanki en büyük kaygımız o. herhangi birşey olmadan taşınabilmesi. sizin azonun sebebi neydi ilk tedavin sanırım?

canım biz 3.5 yıllık evliyiz biz daha önce çocuk için doktora gittik faka ben de hipertroidi çıktı ve 1,5 yıl tedavi gördüm sonra ameliyat oldum ve troid değerlerim düzeldi sonra dedik hadi çocuk yapalım 3 ay denedik yok sonra ben doktora gittim benim herşeyim normaldi tam yumurtlama döneminde gittim yumurtlamam falan normal çıktı sonra ben doktoruma eşimin küçükken ateşli bir hastalık geçirdiğini söyledim o da eşimden spermiogram istedi neyse biz yaptırdık sonucu elimize alınca ben bir baktım hepsi sıfır eşim bana dediki bunlar ne dedi hepsi sıfır ben anladım ama bilmiyorum dedim sonra doktorumuz baktı deid malesef sizde hiiç sperm yok var ya o anı unutamıyorum böyle hani başımdan aşağı kaynar sulaR DÖKÜLDÜ DERLER YA GERÇEKTEN ÖYLE OLDUK şimdi biz öğreneli 5 ay oldu mayıs ta öğrendik temmuzda emre bey den ilk randevuyu aldık ve gittik şimdi tedavideyiz bakalım kısmet alşah ne yazdı bilmiyoruz peki senin eşin ilaç kullanmıyor mu ?

Slm kızlar benim eşim şubat ayında varikosel ameliyatı geçirdikten sonra azospermi olmuştu.Son 3 aydır sayımız sıfırdı yani.Ama Allah'ıma binlerce şükür ki Kaan hocanın verdiği ilaçlar ve bir bitkisel karışım ile sayımız 2.000.000 a yukseldı hareketlılık sorunumuz var ama olsun azospermi derdini atlattık inşallah:))Yoksa tese olacaktı.Buradaki herkese acil şifalar.

geçmiş olsun arkadaşım ne güzel en azından sayınız yüksek hateketlilileğe de çözüm bulursunuz inşallah.birşey sormak istiyorum kullandığınız bitkisel karışım nedir

belgin sen nasılsın canım geçmiş olsun bu arada dayın hastaymış acil şifalar diliyorum

sağol canım çok üzülüyorum dayım çok genç ve çok hasta iğleşme durumu pek yok yinede allahım bilir daha fazla acı çekmesini istemiyorum...

amin arkadaşım allahım hepimizi kurtarsın bu dertten gözün aydın

hadi hayırlısı canım ne güzel inşallah arka arkaya güzel haberler gelir halay çekeriz.bişey sorucam histereskopi nedir

canım histereskopi tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde, düşüklerin sebebini araştırmak için veya rahimde herhangi bir kist polip olup olmadığa bakmak için yapılan bi işlerm. anestezi altında küçük bir kamera ile rahmin içine baktılar. Çok şükür bişey çıkmadı içimiz rahatladı.

herasles çok sevindim canım, gözünüz aydın. eşin teseden kurtulmuş çok rahatlamışınızdır.

geçmiş olsun arkadaşım ne güzel en azından sayınız yüksek hateketlilileğe de çözüm bulursunuz inşallah.birşey sormak istiyorum kullandığınız bitkisel karışım nedir

Merhaba Nissan
İnşallah hareketlilik sorunu da çözülür ama tüp deneyeceğiz orası kesinleşti en azından.
Ben Adana da yaşıyorum canım burada çerçi hatun diye bir yer var orada azospermi oligospermi hastalıklarına iyi gelen bitkisel bir karışım satıyorlar yaklaşık 1.5 ay kullandık ve sonucunda tahlil yaptırdığımızda bu guzel sonuç ıle karsılastık.Valla üstünde herhangi bir ad yok veya herhangi bir etiket.Kocakarı ilacı işte biz medet umduk ve Allah umutlarımızı boşa çıkarmadı.Sende İstanbulda baharat satan dükkanlara bir bak belki vardır.Ama sanırım buradaki çerçi hatun sadece kendisi yapıyor.

canım histereskopinin temiz çıkmasına çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…