Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4 koca yıl bugün bir haber okudum nette sperm ve yumurta bağışlayanlar her yıl azalıyormuş o yüzden çalışmalar artmış kaan hocanın stesindede labaratur spermi diye adlandırılan bi spem üretilmiş kaan hoca diyoki egr izin verilirde klinik çalışmaara başlanırsa dünyaya çok hızlı yayılımış hayırlısıyla bir izin çıksa

harzemin listesi birden heycanlandırdı beni.biyopside çıkmayıp doğal yoldan çıkan olmuş.saklambaccın 3. tesde bulunmuş.allahım bizde gösteriri inşallah böyle muciler.harzemcim çok sağol canım.sayende içimdeki umut ışığı hiç sönmicek....

keşke canım büyümeseydik dediğin gibi..evet topiğin küçüğüsün ne güzel işte, keşke bende 22 olsam :))

canım biz niye yokuz??? bizimde ilaçlarla çıkış oldu..

belkide canım dediğin gibi..yazdıklarından olabilir..bigün o ahlarda vahlarda geçecek inşAllah..

:ecrin_bebek:

herkes yaşını yazmış bende eksik kalmayayım dedim ben 30 eşim 40 yaşında. aşağa yukarı hepiniz aynı yaşlardasınız ben kendimi ihtiyar hissetim şimdi ama

yokbe nissan ne yaşlısı
kızlar ben çıkıyorum uykum geldi sizlere hayırlı geceler

herkese iyi geceler kızlar benimkinin canı gözleme çekmiş şimdi kalkıp onu yapcam kendinize iyi bakın öpüldünüz

zaman bişeyi çok merak ettim sormak istedim de meslek olarak tasarımcı yazıyor acaba hangi alanda çalışıyorsun

herkese iyi gecler kızlar...yarın dersim yok..güzel bi uykudan sonra günaydın demek için gelirim:))))

iyi geceler arkadaşlar, herkes yorgun bugün sanırım erkenden yatmışlar..bende yatayım en iyisi.. yarın görüşmek üzere..

bari bende yaşımı yazayım.... ben 23 eşimde 25 yasında, 17 gün sonra 2. yıl olacak evleneli... azo yuda 2,5 aydır biliyoruz... ama sanki ömrümüzden yıllar götürdü...

harzemcim bizi unuttunmu

evet canım 16 yaşına yeni girmiştim inat üzerine kaçarak evlendim lise okurken insan o yıllarda zır deli oluyor çocuk gelişimini okuyordum hep de derslere süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…