kızlar valla öyle bir geçer zamanki benimde favorim gerçekten güzel bir dizi MELİSELAcım yaşım çok küçük değilde işte topik ortalamasında sınırdayım heralde keşke hiç büyümesek sen nerden tahmin ettin büyük olduğunu böyle pat pat konuştuğuma bakma aslında sen benim hocam sayılırsın ünidesin ya
..........AZOSPERM OLUP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ..........
DERYA22....Varikosel teşhisinden azo kullandıkları bitkisel ilaç doğal çıkış sağladı tüpbebek hamileeeee
TÜLAY24....Microtese başarılı tüpbebek ikizlerine hamileeeee
EALSNAS....Tesa başarılı tüpbebek hamileeeee
LAREM82....Microtese başarısız doğal yoldan çıkış sağlandı dondurulmuşlarıyla 2. tüpbebek denemesinde hamileeeee
CANEYLOM....İnmemiş testisten dolayı azo 2 tesede sperm bulundu 3. denemede tüpbebek hamileeeee
GÜLENCİM....İnmemiş testisten azo microtese başarılı dondurulmuşla 2. denemede tüpbebek hamileeeee
ALAİNA....İnmemiş testisten azo microtese başarılı tüpbebek hamileeee
MAWİİİ....İnmemiş testisten azo microtes başarılı tüpbebek hamileeee
ARTVİNLİ9876....Tesede sperm çıkışı var 2 düşük doğum sonrası ikiz ölüm 4 denemede hamileeee
SURAYN....microtesede 10 sperm bulundu tüpbebek hamileeeee
HİLAL85....Microtese başarılı tüpbebek hamileee dondurulmuşları var
İİPEKK....Oligoastenoteratospermi tüpbebek hamileeeee
NURDOST....microtese başarılı tüpbebek hamileeee (6 haftada gebelik sonlandı)
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
P_AYTAR....Doğuştan sperm kanalı yokluğu tesede sperm bulundu hamileeee
SİMTEN81....Bilgisi yok ama şuan hamileeeee
SEDASEM....Microtese başarılı tüpbebek hamileeeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
TOSBİK81....İnmemiş testisten azo hipogonodizm ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu tüpbebek hamileeeee
HANDENİZUZ....Sebepsiz azo ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu doğal yoldan hamileeeee
...................sperm çıkışı olan arkadaşlarımız.............................
melisss.......microtese başarılı tüpbebek negatif
emine 1983....doğuştan kanal yokluğu mesa yöntemiyle 4 milyon çıkış oldu donduruldu
melek23....microtese ve tese başarılı 2 tüpbebek negatif
sevgidolu....hipogonodizm ve fsh düşük microtesede gelişmemiş sperm bulundu tüpbebek negatif
firuze64....microtese başarılı bulunan spermler kalitesiz
mutsuz72....doğuşten kanallar gelişmemiş tesede sperm çıkışı var 4 tüpbebek negatif
gelincik238....inmemiş testisten azo klineferter sendromu microtese başarılı tüpbebek negatif 2 denemede
berre10....microtese başarılı tüpbebek haber yok
banban....inmemiş testisten azo kürler sayesinde 80 cansız sperm çıktı
aydennnn....microtese başarılı 4 tüpbebek negatif
adak1985....microtese başarısız doğal çıkış tedavide
blueavcı....hipogonodizmden dolayı azoilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
yağmur05....microtese başarısız kaan aydosta tedavide immatür hücre bulundu
isra06....tesede olgunlaşmamış sperm bulundu tüpbebek negatif
hayat44....microtese başarılı dondurulmuşlarla tüpbebek negatif
kriz79....microtese başarılı tüpbebek negatif
hot_trot....microtese başarısız doğal yoldan 10 tane sperm çıktı
saklambaccc....2 microtese başarısız 3 tesede 2 tane olgunlaşmış sperm bulundu 4 denemedeler
vay harzem demek sesizliğinin sebebi buydu 2 gündür topiktesin demek harıl harıl buna çalışıyorsun ellerine sağlık ama bizler yokuz mtese olupta sperm çıkmayan kök hücre bekleyen ler olarak harzem nasılsın siz nezaman tedaviye başlıyorsunuz
melisela canım yazdıklarımızdan dolayı bence büyük düşündün o kadar ah vah edip yanınca san aöyle geldi
harzemcim bizi unuttunmu..........AZOSPERM OLUP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ..........
DERYA22....Varikosel teşhisinden azo kullandıkları bitkisel ilaç doğal çıkış sağladı tüpbebek hamileeeee
TÜLAY24....Microtese başarılı tüpbebek ikizlerine hamileeeee
EALSNAS....Tesa başarılı tüpbebek hamileeeee
LAREM82....Microtese başarısız doğal yoldan çıkış sağlandı dondurulmuşlarıyla 2. tüpbebek denemesinde hamileeeee
CANEYLOM....İnmemiş testisten dolayı azo 2 tesede sperm bulundu 3. denemede tüpbebek hamileeeee
GÜLENCİM....İnmemiş testisten azo microtese başarılı dondurulmuşla 2. denemede tüpbebek hamileeeee
ALAİNA....İnmemiş testisten azo microtese başarılı tüpbebek hamileeee
MAWİİİ....İnmemiş testisten azo microtes başarılı tüpbebek hamileeee
ARTVİNLİ9876....Tesede sperm çıkışı var 2 düşük doğum sonrası ikiz ölüm 4 denemede hamileeee
SURAYN....microtesede 10 sperm bulundu tüpbebek hamileeeee
HİLAL85....Microtese başarılı tüpbebek hamileee dondurulmuşları var
İİPEKK....Oligoastenoteratospermi tüpbebek hamileeeee
NURDOST....microtese başarılı tüpbebek hamileeee (6 haftada gebelik sonlandı)
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
P_AYTAR....Doğuştan sperm kanalı yokluğu tesede sperm bulundu hamileeee
SİMTEN81....Bilgisi yok ama şuan hamileeeee
SEDASEM....Microtese başarılı tüpbebek hamileeeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
TOSBİK81....İnmemiş testisten azo hipogonodizm ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu tüpbebek hamileeeee
HANDENİZUZ....Sebepsiz azo ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu doğal yoldan hamileeeee
...................sperm çıkışı olan arkadaşlarımız.............................
melisss.......microtese başarılı tüpbebek negatif
emine 1983....doğuştan kanal yokluğu mesa yöntemiyle 4 milyon çıkış oldu donduruldu
melek23....microtese ve tese başarılı 2 tüpbebek negatif
sevgidolu....hipogonodizm ve fsh düşük microtesede gelişmemiş sperm bulundu tüpbebek negatif
firuze64....microtese başarılı bulunan spermler kalitesiz
mutsuz72....doğuşten kanallar gelişmemiş tesede sperm çıkışı var 4 tüpbebek negatif
gelincik238....inmemiş testisten azo klineferter sendromu microtese başarılı tüpbebek negatif 2 denemede
berre10....microtese başarılı tüpbebek haber yok
banban....inmemiş testisten azo kürler sayesinde 80 cansız sperm çıktı
aydennnn....microtese başarılı 4 tüpbebek negatif
adak1985....microtese başarısız doğal çıkış tedavide
blueavcı....hipogonodizmden dolayı azoilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
yağmur05....microtese başarısız kaan aydosta tedavide immatür hücre bulundu
isra06....tesede olgunlaşmamış sperm bulundu tüpbebek negatif
hayat44....microtese başarılı dondurulmuşlarla tüpbebek negatif
kriz79....microtese başarılı tüpbebek negatif
hot_trot....microtese başarısız doğal yoldan 10 tane sperm çıktı
saklambaccc....2 microtese başarısız 3 tesede 2 tane olgunlaşmış sperm bulundu 4 denemedeler
ya kızlar oyuna dalmışım kusura bakmayın ben fatmagülün suçune yi hiç izlemedim sevmem öyle dizileri ama öyle bir geçer zaman kiyi izliyorum eee malum yaprak dökümü bitiyor yerine bunalım bir dizi bulmak lazım
anam kız bsxxx kız sen nekadar küçük evlenmişsin ben senin yaşında lisede yakar top oynuyodum kaçarak mı evlendin ay merak ettim ben 22 yaşında evlendim 30 aralık 2 ay sonrada 23 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?