en guzel dızı bence OYLE BIR GECER ZAMANKI.... AY o cocuk benı her seferınde aglatyr ya....osmannnnnnnnnnnn.kızlar ben de 31 yasındayım 6 yıllık evlıyım 4 yıldr savasyz azoyla
evt canım o diziyi bend eizliyorum osman çok tatlı ya maşalllah inşalllah bizimde öle bir çocuğumuz olur bu arad ben 28 yaşındayım üç sen oldu evleneli evliliğimizin 7. ayında öğrend,k azoyu alllah kurtarsın hepimizi
haklısın gamze bende diyorum yaşımız daha küçük olsaydı en azından kök hücre gelince yaşımız geçmiş olmazdı vaybe 4 ay sonra 26 olucam kızlar ben yaşlanıyorum baksanıza 26 zaten yüzümdede kırışıklıklar çıkamay başladı böyle anlımda gözlerimin etrafında ah be evlatım inşallah zamanındagelirsin çok bekletmeden torun sevilcek yaşta anne olmak fikri korkutuyor beni Rabbim inşallah çok bekletmeden nasip eder
haklısın gamze bende diyorum yaşımız daha küçük olsaydı en azından kök hücre gelince yaşımız geçmiş olmazdı vaybe 4 ay sonra 26 olucam kızlar ben yaşlanıyorum baksanıza 26 zaten yüzümdede kırışıklıklar çıkamay başladı böyle anlımda gözlerimin etrafında ah be evlatım inşallah zamanındagelirsin çok bekletmeden torun sevilcek yaşta anne olmak fikri korkutuyor beni Rabbim inşallah çok bekletmeden nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?