Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[
canım bende 28 benim eşimde 30 yaşında...

canım öncelikle geçmiş olsun dayına allah acil şifalar versin seninle yaşıtız sen kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır azo ile uğraşıyorsunuz[/QUOTE]
canım biz geçen salı 7 yılımızı doldurduk ve 4 yıldır azoyla şavaşıyoruz malesef siz..
sağol canım..
belgincigim gecmis olsun
dayin nasil oldu
kizlar bu ankarada bahsettiginiz aktardaki ilacda neler var acaba tekrar soyler misiniz

sağol canım hala yoğun bakımda malesef..

geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Belgincim dayin hastaymis gecmis olsun canim allah sifa versin......

selam kızlar nasılsınız? herkes yaşını sölemiş bende geri kalmayım bari :)) ben 26 eşim 28 yaşında, benimde 9 ocakta 3. senemiz dolacak..ilk 5 ay korunmuştuk biz :))) boş yereymiş ama..ya bu karışım ne karışımı acaba? benim eşimde bu son testimizi yapmadan önce elazığdan bir toz karışım almıştı..günde 3 kez toz olarak içiyor ve üstüne su içiyor..1 ay kullanmıştık bizde ve şimdi geçen tekrar aldık..çünkü biz o testi yapmadan önce bi o karışımı, klomen, pharmaton, bal-fındık-badem ve ceviz, bi de keçiboynuzu kürü yaptık.. ve sayımız 26.6 milyon çıkmıştı..bu ayda ben ilaçlar hariç, diğer şeyleri aynı tutalım dedim eşime bakalım nasıl bir sonuç çıkacak diye, birde bu ay EVİCAP aldırdım..yani hangisinin etkili olduğunu bilemediğimizden en azından bitkiselimize devam edelim dedik..

ben her şeyi bıraktım eşime hiç bir şey yapmıyoruz evde polen var bitir diyorum dinlemiyor

belgincim çokkk geçmiş olsun biz de hep aynı saraçoğlunun ilaçlarını kullanı yo eşim ekimde test yaptırcak bakalım görcez bi degişiklik olmuş 2 senedir onca şeyiyemesine göre rüyamda hep aynı ydı test sonucu ama bakalım ceylinsu ben 16 yaşında evlendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…