Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet biraz öyle oldu kasımda 21 e giricem canım kızlık gibisi yok tabi

:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:

BİLİYODUM....YAŞASIIIN........ARKADAŞIM OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

DEMMI gözÜn aydin adiniza çok sevindim insallah hamile haberinide aliriz en kisa zamanda.

Kizlar aksam herkes yasini sÖyledi bende yazim dedim.
Ben 29 yasindayim esim 31 biz evleneli 2 yil oldu.
Evlendikten
9 ay sonra ögrendik esimin azo oldugunu ögrendigimizden belli ugrasiyoruz.

nasılsınız kızlar nissa canım ben moda tasarım mezunuyum iç giyim cocuk ve anne gurubunda çalıştım sonra meb de öğretmenlik yaptım sonra bıraktım
blueavcı anam çok sağol nasıl makbule geçti arayalım bakalım adam ne diyor kaç liraymış içinde ne varmış öğrenelim
demmi hadi gözümüz aydın canım benim çok sevindim inşallah hamilw haberlerinide alırız

Kızlar....ne kadar çok seviniyoruz değilmi güzel bir haber alınca....bütün havamız değişiyo....sırada ben varım...sonra sayes belgin...en yakında acaba bizdede sperm bulunacakmı aynı güzel haberi bizde verebilecekmiyiz ??öyle çok korkuyorumki.....

BİLİYODUM....YAŞASIIIN........ARKADAŞIM OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Hadi adakcım sıra sende sendende hayılı haberler bekliyoruz Allahın izniyle.:Saruboceq:

Insallah ADAK sizinde gÜzel haberini aliriz.
Içini rahat
tut.

:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:

Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz

canım benim yaa..nasıl sevindim anlatamam..ben zaten senden iyi haber geleceğine inanıyordum..İnş darısı bize olur ve hamile haberlerinide alırız tatlım..aman nazar değmesin..

ayy evet yaa..dayanışma bu olsa gerek canım yaa..kimse kendini düşünmüyor burda, herkes bi arkadaştan gelecek haberi bekliyoruz..İnş bigün hepimiz sırayla hamile haberlerimizi veririz..

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

--------------------------------------------------------------------------------

teşekkerler canım baylaştığın için.Allah dualarını kabul etsin.:Saruboceq:

canım vericez tabii ki güzel haberleri. hiç şüphen olmasın. korkuyoruz hepimiz ama bir o kadar da umutlu olmalıyız canım benim. İnşallah spermin bulunduğunu da kalp atışlarını da paylaşıcaz bebişlerimizin.

bacım sendemi kasıma erteldin hadi inşallah sevincimizle inletiriz bizde topiği...kasım 27 sanırım benimki...edet değişmezse bayramda istanbula gitip bi görüşeceğim dr...

canım ben bu ay taşındım hatta geçtiğimiz hafta sonu o yüzden biraz dinlenmeliyim. maddi manevi biraz toparlanalım dedik:) kasım da inşallah biz de burada güzel haberlerimizi veririz. Bizden önce espoir ve belgin . Biz seninle zaten tamamen aynıyız benim geçen 25 idi 26 sı oldu bu ay. büyük ihtimal umutta da karşılaşıcaz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün hep dediğim gibi bu sonbahar hamile patlaması yaşayacak bu topik :lepi:

Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz

canım benim ay ne kadar sevindim anlatamam:teytey::teytey: maşallah.. yakında bebek haberlerini de alırız inşallah :ecrin_bebek:

valla öyle tek yürek olup birimizden gelicek güzel, acı (kimseden gelmesin ama) haberleri bekliyoruz acımızı neşemizi paylaşıyoruz burda. hadi bakalım adak,sayes,belgin,gelincik ve ismini sayamadıklarım sıra sizden gelicek güzellikleri bekliyoruz DARISI HEPİMİZE

anam ne güzel bende moda tasarım mezunuyum üniversiteden once bende cocuk grubunda çalışmıştım şimdi modanın yan kolu aksesurdayım. peki şimdi çalışmıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…