:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
sen şu an kaç yaşındasın arkadaşım...amma erken evlenmişsin bana sorsan ben bile erken evlendiğimi düşünüyodum....bu evlilik zaten hiç bana göre değilmiş meğerse ne kadar özgür ve dertsizmişim bekarken....
gözün aydın canımmmmm:teytey::teytey::teytey::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
BİLİYODUM....YAŞASIIIN........ARKADAŞIM OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Kızlar....ne kadar çok seviniyoruz değilmi güzel bir haber alınca....bütün havamız değişiyo....sırada ben varım...sonra sayes belgin...en yakında acaba bizdede sperm bulunacakmı aynı güzel haberi bizde verebilecekmiyiz ??öyle çok korkuyorumki.....
Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz
Kızlar....ne kadar çok seviniyoruz değilmi güzel bir haber alınca....bütün havamız değişiyo....sırada ben varım...sonra sayes belgin...en yakında acaba bizdede sperm bulunacakmı aynı güzel haberi bizde verebilecekmiyiz ??öyle çok korkuyorumki.....
teşekkerler canım baylaştığın için.Allah dualarını kabul etsin.:Saruboceq:kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.
RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış
ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.
bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.
bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.
yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.
--------------------------------------------------------------------------------
bacım sendemi kasıma erteldin hadi inşallah sevincimizle inletiriz bizde topiği...kasım 27 sanırım benimki...edet değişmezse bayramda istanbula gitip bi görüşeceğim dr...
Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz
nasılsınız kızlar nissa canım ben moda tasarım mezunuyum iç giyim cocuk ve anne gurubunda çalıştım sonra meb de öğretmenlik yaptım sonra bıraktım
blueavcı anam çok sağol nasıl makbule geçti arayalım bakalım adam ne diyor kaç liraymış içinde ne varmış öğrenelim
demmi hadi gözümüz aydın canım benim çok sevindim inşallah hamilw haberlerinide alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?