Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sakın umudunu kaybetme rabbimden iste elbet olur nice örnekler var ben çok yakından şahit oldum buna annemin arkadaşı kadın 40 yaşındaydı 20 yıllık evliydi çocuğu olmuyordu oda eltisinin 3 ncü çocuğunu evlatlık almış çocuk 7 yaşına gelince kadın bir ay adet görmemiş sonra menapoza girdi diye doktora gidiyor şikayetlerini anlatıyo doktor hamile olabilirsiniz diyor çocuğu olmadığını anlatıyo sonra doktor ultrasonla bakıyo
diyoki siz hamilsiniz doktor bey olamaz diyo ben 20 yıllık evliyim ve olmadı ama olnuş diyo doktor yani böyle mucizeler var hayatta sakın umudunu yitirme

:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah'ım sen öyle büyüksün ki çıldırasıya şükür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimize bu mutluluğu tattırsın

:
:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyy maşşallah canım çok sevindim gözünüz aydın inşl darısı hamilelik haberine

kizlar hayirli cumalar
allahim bizlerede nasip etsin böyle güzel haberler vermeyi

:hooray:çok sevindim canım maaşallah darısı hepimize beklediğimize değdi .:teytey::teytey::teytey:

CANIM GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİM :)))))) allahım çok büyüksün inşallah devamı da en güzel şekilde gelir canım vallahi dualarımız kabul oluyor:)))

bacım sendemi kasıma erteldin hadi inşallah sevincimizle inletiriz bizde topiği...kasım 27 sanırım benimki...edet değişmezse bayramda istanbula gitip bi görüşeceğim dr...

DEMMİ mrktan öldürecedin bizleri kız. ayy çok sevindim gözün aydın canım. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana. Rabbim yüzünü hep güldürsün...hihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallah çok yakında bulunur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…