Arkadaşlar hayırlı cumalar.bende yaşımı söyleyim ben 33 yaşındayı eşimde 33 yaşında 2004 yılında evlendik2007 yılında azolu olduğumuzu öğrendik.geçen haftasonu yedinci yılımıza girdik.artık kırk yaşıma girene kadar anne olurmuyum bilmiyorum.siz otuza kadar anne olurmuyum diye düşünüyorsunuz,biz napalım.mafoldumben
:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz
kizlar hayirli cumalar
allahim bizlerede nasip etsin böyle güzel haberler vermeyi
:hooray:çok sevindim canım maaşallah:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz
ne yapıyım canım yaa çok yorgunum öğleden sonra izin alayım diyorum ama çok zor oldu vallahi taşınmak iş hepsi bir arada. Kasımda da eğer tedaviye başlarsak bu ay biraz dinlenmek istiyorum. Belgin le ikimizi beklicez inşallah önümüzdeki ay da...
Dün yerine baktığım doğum yapan arkadaşı aradım, telefonu kapatırken ay kızım ağlıyor kusura bakma kapatıyorum dedi. Sinir oldum bir bebek onda var sanki. Yani kötü düşünmek istemiyorum ama niyetini biliyorum. Allah'ım yaaa sen büyüksün, herkesin ağzını kapatalım inşallah, rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine bizleri anne baba olmaktan mahrum bırakmasın. :Saruboceq:
canım biz geçen salı 7 yılımızı doldurduk ve 4 yıldır azoyla şavaşıyoruz malesef siz..
HERKESE HAYIRLI CUMALAR
rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin belgincim biz 3.5 yıllkı evliyiz eşimin azo olduğunu 5 aydır biliyoruz 1.5 aydır tedavi görüyor eşim pregnyl 5000 ve fostimon 150 kullanıyor bakalım hayırlısı eşimin azo oluşunun sebebi hipogonodizm tedavi edilebilirmiş ilaçla blueavcinin eşi ile aynı onlar çıkışı yakaladı bakalım biz ne zaman buluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?