Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi gözün aydın inan çok sevindim işallah herşey güzel gider:teytey::teytey::teytey::teytey:kızlar herkes yaşını söylemiş bende kusur kalmayayım dedim biz 5 yıllık evliyiz 3 yıldır azoyla uğraşıyoruz ben 26 yaşındayım eşim 31 yaşında işallah 27 ye gelmeden anne olurum Ay Allah söyleti herhaldekaydirigubbakcemile3

Kızlar şifa market Bursa da bize çok yakın biz onun ilaçını kullandık ama faydası olmadı hem mağzada çalışanlar çok bilgisiz hiçbirşey bilmiyorlar o setler daha çok oligospermi için boşuna paranızdan olmayın benden söylemesi....

amin canım

inşallah canım allah izin verirse bizde güleceğiz...belki ben veremem ama inşallah siz verirsiniz biliyorsun bu bizim 2.tesemiz olcak ilkinde gelişmemişler bulunmuştu inşallah bu sefer bulunur..

evet canım karşılaşırız belkide aynı gün eşlerimiz tese olur ve sevinçten sarılır ağlarız...

:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:

çok sevindim canım allah tamamını erdirsinn inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nissan çalışmıyorum evlenmeden önce bıraktım sende biliyorsan bizim sektörde çalışanlar çok farklı oluyor özellikle kadın-erkek ilişkileri mesleğimi seviyorum ama iş ortamı bana göre degil meb dende başörtüsü yüzünden atrıldım aç kapa olmuyordu
leylak canım siz o bahsedilen ilaçlardan kullandınızmı 562 miydi ücreti neydi kullandınızmı hiçmi fark olmadı sperm çıkmadımı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar........

size süpriz yapim listeyi hazırlayım dedim ama bağazımda kaldı ilk mesajı gönderdikten sonra internet bağlantım koptu sonrada baya bekledim ama gelmedi maaşallah burda bir fırtına koptu gökgürültüleri şimşekler falan ahanda b... yedik dedim yanlızdım bide normalde zaten hep yanlızdım alışıktım ama dün geceki bir afetti herhalde korktum devamı gelirse nasıl sabah olacak diye yağmur birden bastırdı bir yerede yıldırım düştü galiba bağlantının kopması ondan olmuştur saat 2 gibi yattım sonrada elektiriklerde kesilmiş sabah 9 gibi geldi sonrada eşim geldi demin gönderdim geri işe .............tekrar yazamadım merak etmeyin sayfaları okudum herkesin bilgisini tam olmasada aldım işlerimi bitireyim akşam hepsini yazacağım baya kalabalığız bunu bilin 200 üstü gibi oda en eskileri yazmadım zaten uğramıyolarda neyse sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

slm kızlar a.s. DEMMİ senini adına çok sevindim darısı hamile haberlerine olur inşallah :Saruboceq: herkes yaşını yazmış aman ben eksik kalmayayım kaydirigubbakcemile3 ben 26 eşim 31 yaşındayız 5 senelik evliyiz bugün 6 oluyo eevvveet BUGÜN BİZİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ bebişsiz geçen 5 sene senağlamasenağlama kasımda tedavi görecekler arasında bende varım kızlar ya olucak ki inşallah olucak :Saruboceq: yada bu çocuk defteri bizim için kapanıcak senağlama senağlama

olucak canım olucak merak etme.umutlarımızı tüketmeyelim.lmaz:

herkese mrb canlarım.DEMMI CIM masaaalh rabbım devamını da gtrsn ,gozunuz aydın, ay cok mutlu oldum arkadasım.ınsaalah sen acılısı yaparsın..darısı dıger arkadasların basına...HARZEM canım ya bızım ıcın ugras veryrsn saol arkadasım, emegıne saglık.GELINCIK canım onceden yazdım ama gormedın sanırım sız neden embrıyo dondurmadınız arkadasım.kalıtelı degıl mıydı canım?ERYASU kader arkadasım ınsaallah bu son bebeksız yıldonumunuz olur canım,rabbım kucagını doldurur ıns canım benım.nıce nıce bebeklı senelere tatlım.

ay aynısı benim başıma geldi((2 yıl boyunca bir ay arayla bir kutu içtim folik asit dr hersey nrmal demişti yumurtalık takibi falan 2 sene sonra eşimin azosperm olduğunu öğrenince şokkk olduk.bide eşim evlenmeden önce spermogram yaptırmıştı ve orda herşey normal gözüküyordu.meğerse yanlış test sonucundan mağdur birsürü kişi varmış.nerden bilebilirsin ki insanın tipine bakıp sallama sonuç yazan klinikler olcağını((

RECDUCY aslında cahıl degıldık esımde sorun olabılecegını ben esıme de dedım basta fakat kabul etmedı ınat ettı gıtmedı doktora.ben bıyolojı ogrt okudum .hanı az cok ınsanla tıp la ugrastık.ama ınanır mısın doktor esımden test ıstedgı gun esım bana guldu alaylı alaylı ....hatta yolda cok sınırlı sınırlı bakıs ve trıp atmalar yanı sankı ben zorla goturyrm suc benımmıs gıbı tavırlar ıcıne gırmeler...yoksa ben en bastan bırlıkte gıdelım dedıgımde benım aılem de cocuksuz kımse yok ben de sorun yok ,gıt kendın gorun demıstı.hatta ben erken kalktım doktor ıcın ...o yorganı cekıp yatmıstı..hıc unutamıyorum o gunu...tabııı bız gttık test vermeye...bu seferde esım bu yanlıs test,benı dandık merkezlerle ugrastıyn deyıp 3 gun sonra tekrar baska bır ozel hastanede ..sonra dıgerlerınde tam 5 kez tekraraladık yanı testlerı ama maaalesef 000000000000000.tabbıııı esım bunların hıcbırını hatrlamıyr

demmi, hadi gözün aydın kızlar demminin ilk tedavisimiydi birde nerde tedavi oluyo kızlar bana bi bilgi verirmisiniz

canım aynen.bir de bizde ben sigara içiyorum o içmiyor.hep olmazsa senin sigaran yüzünden diyordu.binbir rica ile gittik tabii sonra malum sonuç 4 kez yaptırdık sonuç aynı((

ZAMAN, JKLM, ZCU güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar, hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallaaaaaaah... bu arada masamı hazırladım, güzel güzel yemeklerimi yaptım, süslendim püslendim 4 gözle herifi bekliyorum, ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...

ERYASU ooooo kız neler yaptın ?kız azcık kopye ver arada bende sebebsız guzel masa hazrlar suslenırım odayı da mumlarla,tutsulerle falan romantık takılırım. oyle ıste...gurbette yalnız olunca cocuk da olmayınca kendım calar kendım oynarım anlayacagın.offfffffffffffff yıne efkarlandım

evet her yerde var bu tarz şeyler zaman.çalışmamana üzüldüm doğrusu ne yalan soyleyeyim bir tasarımcı için üretememek kötü ama mesleğini seviyorsan sana daha uygun gelen bir yerde bulabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…