:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
amin canımvalla öyle tek yürek olup birimizden gelicek güzel, acı (kimseden gelmesin ama) haberleri bekliyoruz acımızı neşemizi paylaşıyoruz burda. hadi bakalım adak,sayes,belgin,gelincik ve ismini sayamadıklarım sıra sizden gelicek güzellikleri bekliyoruz DARISI HEPİMİZE
inşallah canım allah izin verirse bizde güleceğiz...belki ben veremem ama inşallah siz verirsiniz biliyorsun bu bizim 2.tesemiz olcak ilkinde gelişmemişler bulunmuştu inşallah bu sefer bulunur..Kızlar....ne kadar çok seviniyoruz değilmi güzel bir haber alınca....bütün havamız değişiyo....sırada ben varım...sonra sayes belgin...en yakında acaba bizdede sperm bulunacakmı aynı güzel haberi bizde verebilecekmiyiz ??öyle çok korkuyorumki.....
canım ben bu ay taşındım hatta geçtiğimiz hafta sonu o yüzden biraz dinlenmeliyim. maddi manevi biraz toparlanalım dedik:) kasım da inşallah biz de burada güzel haberlerimizi veririz. Bizden önce espoir ve belgin . Biz seninle zaten tamamen aynıyız benim geçen 25 idi 26 sı oldu bu ay. büyük ihtimal umutta da karşılaşıcaz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün hep dediğim gibi bu sonbahar hamile patlaması yaşayacak bu topik :lepi:
:teytey::teytey::teytey:Spermimiz var GÜZEL KIZLAR CANIM HEY LORKEEE LORKE LORKE LORKE LORKE 100 TANEEE LOOORKEEE :teytey::teytey::teytey::teytey:
olucak canım olucak merak etme.umutlarımızı tüketmeyelim.slm kızlar a.s. DEMMİ senini adına çok sevindim darısı hamile haberlerine olur inşallah :Saruboceq: herkes yaşını yazmış aman ben eksik kalmayayım kaydirigubbakcemile3 ben 26 eşim 31 yaşındayız 5 senelik evliyiz bugün 6 oluyo eevvveet BUGÜN BİZİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ bebişsiz geçen 5 sene senağlamasenağlama kasımda tedavi görecekler arasında bende varım kızlar ya olucak ki inşallah olucak :Saruboceq: yada bu çocuk defteri bizim için kapanıcak senağlama senağlama
BLUE AVCI ben sızın rahatsızlıgınından olup da ,sayıları fırlayan ,tedavıye guzel cvb veren hatta normal yoldan hamıle kalan cok kısı bılıyorum.rabbım ınsaalh senı de tez zamanda guldurur MELISELA canım folık asıtı tup bebek tedavım ıcınde doktorum bana da vermıstı BLUEAVCI canım bu hap sadece normal yoldan hamıle kalanlara verılmıyor kı.olusacak yumurtalara yanı bebıse destek vıtamın hem de anneye...ben azo yu ogrenmeden once kendımı bebek ıstıyorum bır sorun var mı dıye jınekologa gtmıstım tabbı hıc dusunmuyoruz erkekte sorun cıkabılecegını...doktor da herseyın normal oldugunu bebegın beyın gelısımı ıcınde bebek dusunmeye baslamadan 3 ay oncesınden folık asıt kullanmamamı onermıstı.bu hem sıze hem de bebegın gelısımıne olumlu yonde etkıler demıstı.ve ınanmıycakasınız ben tam 3 ay kullandım folık asıtı ama tık yok bende sonra doktor esımden sonuc ıstemıstı de 2 yıl gecıkmelı ogrenmıstık azo lu oldgmuzu((((((
RECDUCY aslında cahıl degıldık esımde sorun olabılecegını ben esıme de dedım basta fakat kabul etmedı ınat ettı gıtmedı doktora.ben bıyolojı ogrt okudum .hanı az cok ınsanla tıp la ugrastık.ama ınanır mısın doktor esımden test ıstedgı gun esım bana guldu alaylı alaylı ....hatta yolda cok sınırlı sınırlı bakıs ve trıp atmalar yanı sankı ben zorla goturyrm suc benımmıs gıbı tavırlar ıcıne gırmeler...yoksa ben en bastan bırlıkte gıdelım dedıgımde benım aılem de cocuksuz kımse yok ben de sorun yok ,gıt kendın gorun demıstı.hatta ben erken kalktım doktor ıcın ...o yorganı cekıp yatmıstı..hıc unutamıyorum o gunu...tabııı bız gttık test vermeye...bu seferde esım bu yanlıs test,benı dandık merkezlerle ugrastıyn deyıp 3 gun sonra tekrar baska bır ozel hastanede ..sonra dıgerlerınde tam 5 kez tekraraladık yanı testlerı ama maaalesef 000000000000000.tabbıııı esım bunların hıcbırını hatrlamıyr
nissan çalışmıyorum evlenmeden önce bıraktım sende biliyorsan bizim sektörde çalışanlar çok farklı oluyor özellikle kadın-erkek ilişkileri mesleğimi seviyorum ama iş ortamı bana göre degil meb dende başörtüsü yüzünden atrıldım aç kapa olmuyordu
leylak canım siz o bahsedilen ilaçlardan kullandınızmı 562 miydi ücreti neydi kullandınızmı hiçmi fark olmadı sperm çıkmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?