Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi adakcigim allahin izni ile bunuda atlatacaksin
adakcım inşallah o büyük günde hayırlısıyla bol bol sperm bulunur ve birçok sağlıklı embriyolarınız olur canım. Bende heyecanlandım senle beraber :))
[ı]ınsallah zcu güzel hayirli haberler verim size.
Simdilik hersey yolunda.[/ı]
Korkacak hiç bir şey yok adakçım, önce eşin sonra sen çok güzel uykulara dalacaksınız ve uyandığınızda rüyalarınız gerçek olacakSüleyman bey yumurtalar çok iyi durumda dedi ilaçları azalttı ve cumartesi için gün verdi....tabi en önemlisi eşim tese olacak.....allahım bugünü saymazsak 3 gün kaldı....korkudan ölüyorum....
Kan vereceğim yere daha karar veremedim açıkçası maltepe üniv. veya yeditepe üniv. hastaneleri de olabilir. Hangi 1-2 den bahsediyorsun Adak? normalde öyle çıkıyor zaten patolojide de 10 kadar görülmemiş miydi. senden toplanan yumurtaları 2 ile kesin çarp bir kere 1-2 sperm emre beyi keser mi hiç kestiyse 40 tane çıkarmadan dikmez o hiç korkma sen:lepi:Demmicim...ağzından bal damlıyo...çocuklarımız aynı burçtan olacak nede güzel söylemişsin....bizde çok az sperm olduğundan yani tesede bile belki 1-2 bilemiyorum oyüzdende ımsı tekniğini kullanmak mümkün değil görünüyor yani var olanı koyarlar ne olursa olsun ( tabi olursa )o yüzden endişeliyim...yani geçmemiz gereken ne kadar çok aşama var....allahım hepimize yardım etsin....ben cumartesi işlemdeyken sende sonucu öğreneceksin değilmi??...ne tesadüf...peki ordamı kan vereceksin??
emre bey her hafta aksamadan en az 3 ameliyata giriyor. Günde 3-4 ameliyata bile girdiği oluyor. Tedavi süresince iyice gözleme fırsatımız oldu. Işleri yoğun valla. Tabi bu yoğunluk ona bir sürü beceri de kazandırıyor. Türkiyedeki en deneyimlilerden biri. Biz onunla ilk görüşmemizde ve muayenemizde eşim demişti ki bir çok doktora gittik. En iyiyi en sona sakladık. Gerçektende öyle. Tabi elinde sihirli değnek yok olmayan şeyi yoktan var edemez. Onu yapabilecek tek güç hakk tealadır. Ama onun izniyle eğer varsa hücrecikler tere yağından kıl çeker gibi çekip çıkaracak eminim. Müthiş bir güvenim var ona. Hiç stres yapmayın kendinizden emin ve sakin olun. Sonucun olumlu haricinde bir şey çıkmasını ben aklıma getiremiyorum.istesem de olmuyor eldeki verileri birleştirince
sağol canımslm canlar a.s.
BELGİNCİM başın sağolsun, mekanı cennet olsun ALLAH geride kalanlara hayırlı ömürler versin...
ADAKÇIM tedavin hayırlı olsun inşallah hamilelikle sonuçlansın...
DEMMİ seninde tedavin hayırlı olsun inşallah cumartesi hamile haberini alıp halayını çekeriz burda....
ayyy kız zaman sperm çıkmasın bide neden olmasın allah büyük belkide çıkar..kızlar buarada size bişey demeyi unuttum en son yaptırdığımızda her alanda 1-2 yuvarlak hücre var yazıyorduya geçen gene yaptırmış herif bu seferde her alanda 4-5 yuvarlak hücre görüldü yazıyordu sizce kızlar bizdede sperm çıkarmı yuvarlak hücreler spermin ayak sesi dersek eger sadece fikrinizi soruyorum yoksa kendimi mi kandırıyorum
dualarım seninle canım inşallah herşey yolunda giderIyi aksamlar guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Saat 9da catlatma ignemi vurdum allahin izniyle carsamba sabahi toplanacak.
biz transfer günü heyecandan sabah sabah kalkıp umuta gittik. bize saatini söylememişlerdi. tam caddesine varmak üzereydik ki aradılar ve saat 14.30 da olacağını söylediler. o sırada saat 09.30 falandı. saat 11.30 gibi transfer ekibiyle görüştük yumuşçuğumuzun fotoğrafını gördük. saat 15.00 deki transferde embriyolog sabahtan buyana daha da geliştiğini söyledi. Aferin benim kızıma
guclubacismile
Süleyman bey yumurtalar çok iyi durumda dedi ilaçları azalttı ve cumartesi için gün verdi....tabi en önemlisi eşim tese olacak.....allahım bugünü saymazsak 3 gün kaldı....korkudan ölüyorum....
biz transfer günü heyecandan sabah sabah kalkıp umuta gittik. bize saatini söylememişlerdi. tam caddesine varmak üzereydik ki aradılar ve saat 14.30 da olacağını söylediler. o sırada saat 09.30 falandı. saat 11.30 gibi transfer ekibiyle görüştük yumuşçuğumuzun fotoğrafını gördük. saat 15.00 deki transferde embriyolog sabahtan buyana daha da geliştiğini söyledi. Aferin benim kızıma
guclubacismile
Amiin Adakçım. boşverin o doktorların sözlerine Allah bildiği gibi yapsın onları Osmandı dimi oranın üroloğunun adı aretle ikisi tv ye yine çıkmışlardı izindeyken gördüm çok meymenetsiz bir yüzü vardı üroloğun. Denemeyin lafı tamamen safsata. patoloğun gördüğünü o niye görmemiş o zamankötükedihüso. Daha önce anlatmıştım. Biz emre beyin daha önce ameliyat ettiği bugün yarın doğuracak bir aileyle tanıştık. Emre beye rica ettik hastalarına danışarak verdi bize tel nolarını. eşi y delesyonlu 2 denemede çapada ateş hocada bulunamamış birisiydi. 3. denemede Emre bey 4 sperm bulmuş. çok zor bir vaka ama başarılı. bir başka örnekse daha önce 3 farklı yerde tese olup 4. kez methini duyup emre beyde olan bir aile vardı hemen bizim önümüzde yarım saat önce oldular ameliyatlarını. ne yazık ki onda bulunamadı ama diyeceğim emre bey şans görmese yapmazdı. bu örnek sakın moralinizi düşürmesin. tekrarlamayın denmesinin yersizliği için söylüyorum. emre bey 4. için kabul ediyorsa bir bildiği elbette vardır. Yine tedavi kontrollerinin birinde emre beyin umutlu olmadığı ama 1 saat süren embriyolog çalışmasıyla bulunduğu haberiyle ortalığın yıkıldığı bir aileye şahit olduk. Yani adres kesinlikle doğru. Emre bey ve laboratuar ekibi doğru kişiler doğru insanlar. Bir tek zamana çok üzülüyorum tek testisten iki ameliyat geçirip artık vazgeçin dendiği için doktorlar tarafından. Rabbim mucizesini göstersin onlar için de. Ey lütfu sonsuz Allah'ım.ayyy işte o birinci tedavi gördüğümüz yer bizim güvenimizi aldı korkuttu artık denemeyin sizin için yapacak bişi yok falan demişlerdi ya insan etkisinden kurtulamıyor...korkarım cumartesi emre bey çıktı falan dicek biz adama hala çıkmaz nasıl olur falan dicez nerdeyse:) konuşmaların içimi öyle rahatlattıki çok sağol arkadaşım valla iyki, bu topik var...rabbimin izniyle burdan güzel haberler verceğiz cumartesi günü....inşallah dediğin gibi uyuyup kalkıp sonrada rüyamız gerçekleşir....allahım sen burdaki herkesin gönlündekini ver...demmi dualarım seninle cumartesi umutta kan verirsen tanışırız diye aklımdan geçmişti ama başka yerde verecekmişsin....hayırlısı olsun...allah hayırlı evlat nasip etsin...burda halaylar çekelim.....
Amiin ceylinsu. inanıyorumki halayların biri bitmeden diğeri başlayacak ardı arkası kesilmeyecek dünyanın çevresini beş kez dolaşacak.demmicim ne kadar güzel anlatıyorsun var ya sanki kendim miş gibi heyecanlandım okurken gözlerim doldu rabbim inşallah hamilesindir hayırlısı alllahatan canım
Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Temmuz ayında 1 tüp bebek denememiz oldu sonuç negatif. Forma giriyordum ama bakıp çıkıyordum. Diyordum neden azosperm ile ilgili bi topik yok. Sonunda buldum sizleri. Eşimde tese ile sperm bulundu. Aman aman 6 tane falan. 2 tanesi ile döllenme oldu.Çok fazla bi bilgimde yoktu. Doktor ne dediyse yaptık ama olmadı işte. sanırdımki tüp bebek hemen tutuyor. başa gelmeyince bilinmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hoşgeldin papatyaamm keşke seni bizle buluşturacak bu derdin olmasaydı. Sizinde yardımcısı olsun Allahım. biraz bilgi verir misin yaşlarınız azospermi nedeni için ürologların yorumları kaç yıllık evlisiniz. donmuş embriyonuz var mı? ne gibi ilaç veya bitkiseller kullandınız