tatlım yaa..valla çok duygulandım ben, Allah'ım inş sana meleğini verecek, ben inanıyorum..İnş bizede bu evreleri yaşamak nasip olur..
İnşallah meliselacım hepimize yaşatsın Rabbim.
iyi akşamlar kızlar maşallah oku oku bitmedi anlaşılan cumartesi topik için büyük gün inşalllah demmmicim hamile haberini alır adakçığımda bebeğinin ilk oluşumu için eşinde bol bol spermler çıksın demmicim bu akapunkturu pek anlamıyorumda her akapaunktur doktoru bu işi yapıyormu azospermde nasıl bir yol izleniyor akapunkturda espoir canım inşalllah seninde spermlerinizzle dölllenecek bol yumurtaların toplanır hamile haberini alırız
Sevgidolu inşallah canım hepimizin dileklerine Rabbimin dilemesi de katılırda hepsi gerçekleşir. akupunkturu azospermi için her uzman yapmıyor kimileri zayıflama-sigara bırakma-felçler ve ağrılarla(migren vs) ilgili çalışıyor. üreme sağlığı için hem kadına hem erkeğe yapanlar da var. biri Zamanın da dediği darıcadaki dr. Ergün Turan diğeri feneryolunda prof.dr Kaya Özkuş. başkada vardır. benim bildiklerim bunlar. Benim anladığım akupunktur vücudun kendi kendini düzeltip düzenlemesini sağlıyor. testise hükmeden beyin de ve sinir ağının bazı yerlerine iğne ve elektrikle uyarılar verilerek normal çalışır hale getiriliyor. Dr lar yine çok umutlu konuşmuyor belirsiz konuşuyorlar. 10 kişiden 6 sında düzelme oluyor diyorlar ama kimde neden oldu olmayanda neden olmadı bunun cevabı yok.
canım henüz gösteremedik kromozom sonuçlarını bekliyoruz.. hepsini bir göstereceğiz.. muayenede hafif testis küçüklüğü var dedi. hormonlar da da pek birşey çıkmadı.. kromozom da bakalım ne çıkacak.. rabbim hepimize yardım etsin inşallah....