Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ZAMAN cım kaan bey tedavinin başlarında yuvarlak hücre çıksa umut olurdu bizim için demişti.spermin ilk evreleriymiş onlar.inşallah bi umut olur canım size.mail at hemen kaan beye veya emre beye..

canım yuvarlak hücre spermin ilk evreleri demişsin bizde 100 bin yuvarlak hücre var sanırım.. sizde de varmı.. umutlanmalımıyım acaba...

kızlar dün patalojiyi aradım çıkmamış sonuç hala.aslında dün için tarih vermişlerdi.bugün de korktum aramaya.hem 313 ayetel kürsi okumaya başlamıştım bitmedi daha.bitirirsem yarın tekrar arıcam.DUA EDİN LÜTFEN...son şansımız:((
dualarım seninle canım,inşallah hayırlı haberler alacaksın,Allah yüzünü güldürsün.:Saruboceq:

slm kızlar emre bey hakkında ne kadar güzel şeyler söylemişsiniz gerçekten ben yüz yüze hiç görüşemedim malesef eşim gitti 1sefer hep tlf konuştum ses tonu o kadar yakın samimi geliyoki gerçekten insanın içine siniyor doğru doktor olduğu o bizlerin sorununa çözüm olacak sebebimiz allahın görünmeyen elleri rabbim nasıl güzel bir akıl vermişte böylesine güzel çalıştırıyor allah binlerce kez razı olsun eşim sen hamile kal allahın izniyle emre beyin yanına gidicez dedi bana gidip yüzyüze konuşup teşekkür edecem inşl

gamzecim allah yardımcın olsun arkadaşım inşl hayırlı güzel sonuçlar çıkar patolojiden

Benim yaşım 35 eşim 44, 1 yıllık evliyiz. Ama 2. evliliğimiz. Nedenini bilmiyorum canım. Eşimde bilmiyor. Apandist ameliyatı sebep olabilirmi. Ürolog bişey söylemedi.Donmuş yok.İlaç kullanmadık
Testise değil ama taşıyıcı kanallara zarar verilmiş olabilir belki ama en doğrusunu androloji alanında çalışan bir doktor bilir. sizden bazı kan testleri ve ayrıntılı geçirilmiş hastalıklar/ameliyatlar hikayesi alırlar ona göre bir sebep söyleyebilirler muayeneden sonra da. daha önceki evliliklerinizden çocuğunuzun olup olmadığı da önemli bir faktör.
kızlar dün patalojiyi aradım çıkmamış sonuç hala.aslında dün için tarih vermişlerdi.bugün de korktum aramaya.hem 313 ayetel kürsi okumaya başlamıştım bitmedi daha.bitirirsem yarın tekrar arıcam.DUA EDİN LÜTFEN...son şansımız:((
En içten dualarımı edicem senin için gamzesezer. Güzel bir sonuç olur inşallah.

ıyı aksamlar kızlar, DEMMI ESPOIR ADAK CANLARIM RABBIMYARDIMCINIZ OLSUN ay ben de sızın kadar heyecanla guzel sonuclarınızı beklıyorum.

gamze korkuyorum kaan hoca bize artık gelmeyin dedi ya dosyamızıda kapattıya ne bilim ama daha önce çıkmıyordu yuvarlak hücre hiç bişey yoktu nebilim inşallah spermin ilk evreleridir herif gece boyunca uyumadı sabahta kalkıp ankaraya gitti araştırmış ecnebice dillerinde ki makaleleri okumuş sabah ilk cümlesi hatun yuvarlak hücre kuyruksuz spermmiş dedi bir gelişmiş hali elongeymiş onunda ileri hali spermmiş dedi umut dünyası işte ota çöpe devam yani
belgin inşallah dediğin gibi sperm olur

Zamancım çok dua ediyorum ben sana inan eşlerimizin durumu aynı, tek inmemiş testisliler. bak ne diycem akupunkturu araştırdınız mı hiç. biliyorum ki denemediğiniz hiç bir şey kalmadı bu uğurda, bu savaşta. ben sana umut verip hayal kırıklıklarına bir yenisini eklemek istemem ama bir de o kapıyı deneseniz. Kaan hoca bu konuda çok az sayıda da olsa nadir hastalarında sperm çıktığını söylemişti. hiç bir yan etkisinin olmadığı da biliniyor. benim eşim denedi sonuçta normal çıkış olmadı belki ama emre beyin yorumu testisin normal sperm üretimi yapar durumda olduğu. dokulara yakından bakan biri olarak böyle yorumladı kanallarda bir sorun vardır inmemiş testis ameliyatından dolayı dedi. iğne dahi batırılmış olsa yüksek olasılıkla bulurduk senden demiş. yani içini açıp bakmak değil rastgele biyerine de girilse sperm çıkardı demiş. belki bu durumda olmasına sebep akupunkturdur bilemiyoruz. Bir araştırın düşünürseniz iki doktor var tavsiye edebileceğim bu konuda çalışan.
ah bacım ah akapunkturu denemez miyiz laremin gittiği kocaelinde bir dr var darıcada oraya gittik 2. mteseden sonra yaptırdık bilemem ama bizde şimdilik bişey yok yapan dr da zaten çıkarsa tedavinin 3. ayında çıkıyor bazende 6. ayında demişti ama bişey yok aklıma bugünlerde şu çerçi hatun var gerçi daha aramadım ama bir arayıp sorsam diyorum eger fiyatı çok yüksek değilse alırım belki

:nazar:biz transfer günü heyecandan sabah sabah kalkıp umuta gittik. bize saatini söylememişlerdi. tam caddesine varmak üzereydik ki aradılar ve saat 14.30 da olacağını söylediler. o sırada saat 09.30 falandı. saat 11.30 gibi transfer ekibiyle görüştük yumuşçuğumuzun fotoğrafını gördük. saat 15.00 deki transferde embriyolog sabahtan buyana daha da geliştiğini söyledi. Aferin benim kızıma:nazar:guclubacismile

tatlım yaa..valla çok duygulandım ben, Allah'ım inş sana meleğini verecek, ben inanıyorum..İnş bizede bu evreleri yaşamak nasip olur..

Gamzecim Allah yar ve yardımcınız olsun, İnş güzel haberle dönersin bize..

gamze korkuyorum kaan hoca bize artık gelmeyin dedi ya dosyamızıda kapattıya ne bilim ama daha önce çıkmıyordu yuvarlak hücre hiç bişey yoktu nebilim inşallah spermin ilk evreleridir herif gece boyunca uyumadı sabahta kalkıp ankaraya gitti araştırmış ecnebice dillerinde ki makaleleri okumuş sabah ilk cümlesi hatun yuvarlak hücre kuyruksuz spermmiş dedi bir gelişmiş hali elongeymiş onunda ileri hali spermmiş dedi umut dünyası işte ota çöpe devam yani
belgin inşallah dediğin gibi sperm olur

zamancım Rabbim inş mucizesini sizede verecek birgün..lütfen asla umutsuz olma, bigün ummadığın bir anda olacak..

kızlarrrrr çok kilo aldım yaa...sigarayı bıraktık ama yağ oldu her yerim..İştahım çok açıldı valla..Yaa bu arada bende tedaviye başlamak istiyorum hemen......herifte gitti, artık normal yolla olur belki diye beklemekte boş..İnş şubat tatilindede bize nasip olur tedavi..

iyi akşamlar kızlar maşallah oku oku bitmedi anlaşılan cumartesi topik için büyük gün inşalllah demmmicim hamile haberini alır adakçığımda bebeğinin ilk oluşumu için eşinde bol bol spermler çıksın demmicim bu akapunkturu pek anlamıyorumda her akapaunktur doktoru bu işi yapıyormu azospermde nasıl bir yol izleniyor akapunkturda espoir canım inşalllah seninde spermlerinizzle dölllenecek bol yumurtaların toplanır hamile haberini alırız

ayyy kızlar şu osman beni çok ağlatıyor annelik nasıl bişey açta kalsa susuzda kalsa illa ana diye ağlanıyor Rabbim inşallah bizede evlat verir

canım yuvarlak hücre spermin ilk evreleri demişsin bizde 100 bin yuvarlak hücre var sanırım.. sizde de varmı.. umutlanmalımıyım acaba...

walla ben de kaan hocanın dediğini diyorum.belki umutlanmak hastanın durumuna göre değişir bilemem.eşimde üretim yok o yüzden bize çıkarsa umut olur demişti.yani tedaviyle sperme dönüşebilirmiş.sizin durum tam olarak neydi canım? doktor bişey demedi mi yuvarlak hücreler için?

blueavci, demmi çok sağolun kızlar.gerçekten insan nefes aldığı sürece umudu bitmiyo.bu aralar hep güzel güzel rüyalar görüyorum.inşallah hayırlı haber gelecek..

kızlar iyi akşamlar melisa allah kavuştursun canım .ayrıca kilo benimde başımın belası

tşk ederim durucum..ya sen kaç kilosun? ben 58 ama kısayım malesef 1,60 :))) eşim bi o kadarda yerin altında var diyor ama ben hala göremedim kaydirigubbakcemile3 ben evlendiğimde 50 kiloydum ve 3 yılda 8 kilo aldım yaa..Ama zayıflayacam inş, bu ayda geçsin, spora başlıcam..

walla ben de kaan hocanın dediğini diyorum.belki umutlanmak hastanın durumuna göre değişir bilemem.eşimde üretim yok o yüzden bize çıkarsa umut olur demişti.yani tedaviyle sperme dönüşebilirmiş.sizin durum tam olarak neydi canım? doktor bişey demedi mi yuvarlak hücreler için?

canım henüz gösteremedik kromozom sonuçlarını bekliyoruz.. hepsini bir göstereceğiz.. muayenede hafif testis küçüklüğü var dedi. hormonlar da da pek birşey çıkmadı.. kromozom da bakalım ne çıkacak.. rabbim hepimize yardım etsin inşallah....

ah bacım ah akapunkturu denemez miyiz laremin gittiği kocaelinde bir dr var darıcada oraya gittik 2. mteseden sonra yaptırdık bilemem ama bizde şimdilik bişey yok yapan dr da zaten çıkarsa tedavinin 3. ayında çıkıyor bazende 6. ayında demişti ama bişey yok aklıma bugünlerde şu çerçi hatun var gerçi daha aramadım ama bir arayıp sorsam diyorum eger fiyatı çok yüksek değilse alırım belki
Zaman, ne kadar önce yaptırmıştı eşin? prof. kaya özkuş var feneryolunda bağdat cd. de bir de onunla konuşsanız.
tatlım yaa..valla çok duygulandım ben, Allah'ım inş sana meleğini verecek, ben inanıyorum..İnş bizede bu evreleri yaşamak nasip olur..
İnşallah meliselacım hepimize yaşatsın Rabbim.

iyi akşamlar kızlar maşallah oku oku bitmedi anlaşılan cumartesi topik için büyük gün inşalllah demmmicim hamile haberini alır adakçığımda bebeğinin ilk oluşumu için eşinde bol bol spermler çıksın demmicim bu akapunkturu pek anlamıyorumda her akapaunktur doktoru bu işi yapıyormu azospermde nasıl bir yol izleniyor akapunkturda espoir canım inşalllah seninde spermlerinizzle dölllenecek bol yumurtaların toplanır hamile haberini alırız
Sevgidolu inşallah canım hepimizin dileklerine Rabbimin dilemesi de katılırda hepsi gerçekleşir. akupunkturu azospermi için her uzman yapmıyor kimileri zayıflama-sigara bırakma-felçler ve ağrılarla(migren vs) ilgili çalışıyor. üreme sağlığı için hem kadına hem erkeğe yapanlar da var. biri Zamanın da dediği darıcadaki dr. Ergün Turan diğeri feneryolunda prof.dr Kaya Özkuş. başkada vardır. benim bildiklerim bunlar. Benim anladığım akupunktur vücudun kendi kendini düzeltip düzenlemesini sağlıyor. testise hükmeden beyin de ve sinir ağının bazı yerlerine iğne ve elektrikle uyarılar verilerek normal çalışır hale getiriliyor. Dr lar yine çok umutlu konuşmuyor belirsiz konuşuyorlar. 10 kişiden 6 sında düzelme oluyor diyorlar ama kimde neden oldu olmayanda neden olmadı bunun cevabı yok.
canım henüz gösteremedik kromozom sonuçlarını bekliyoruz.. hepsini bir göstereceğiz.. muayenede hafif testis küçüklüğü var dedi. hormonlar da da pek birşey çıkmadı.. kromozom da bakalım ne çıkacak.. rabbim hepimize yardım etsin inşallah....

günaydın kader arkadaşlarım demmi inşlahham güzel haberlerini alıcak adaçık inşallah eşinden çokk çokk spermler bulunur espoir inşallah yumurtaların güzel döllenir de bebeğin sana tutunur dualarımız sizinle kızlar yarın eşi 2 sene sonra ilk defa test yaptırıcak kızlar korkuyorum çokk eşim aynı sonucu görürse zanetmiyorum 1 2 sene daha ameliyat olmaz herhalde

Back
X