Yok valla daha bişey hissetmiyorum.
evet her gün yaptırıyorum akşamları her hemşire yapamıyor dediğin gibi 3-4 değişik yerlere gidiyoruz iyi yapan hemşirelerin nöbetini gözlüyoruz vallahi ordan çık oraya git çok yaptık. içeri giriyoruz. kötü yapan hemşireyi tanıyıp dönüp çıkıyoruz.
umudunukaybetme, faydası olup olmadığını bilmiyoruz. kendiliğinden sperm çıkışı olmadı ama ameliyat iyi geçti. Emre bey testisin üretimi gayet normal dedi. kendiliğinden çıkmaması içinde kanallarda bir hasar, tıkanma bağlanma olabilir demişti.5 yaşındaki inmemiş testis ameliyatı sırasında eşimin. Benim kişisel fikrim testis dokusundan alınan spermlerin hareketlilik oranının %50 olmasından dolayı çok faydası olduğu yönünde. akupunktur eğer kanallar kesilmişse, yanlışlıkla bağlanmışsa onu da düzeltebilir miydi bilemiyorum sonuçta mekanik bir şey. insanın parmağı kopsa akupunkturla yerine yenisi gelir demek kadar iddialı. Yapan doktor eşime çıkış olmasada içeridekilerin kalitesi üzerine kesin faydası olacaktır demiş. Bence gerçektende oldu kanallar önceden kesilmişse ne yaparsak yapalım sperm çıkmayacaktı. Düşündüğümüzde hiçbir problemi olmayan bir erkekte ancak hareketlilik oranı %50 kadar oluyor ki onlar da epididimden geçmiş tamamen olgunlaşmış spermler. bizimkisi daha üretildiği yerden hiç bir olgunlaşma basamağından geçmeden meninin diğer sıvılarıyla hareket kazanamamış olmasına rağmen bu seviyedeyse akupunktur çok fayda etmiştir diye düşünüyorum.
Metabolomiks dünyada, ABD, İspanya, G.kore, japonya ve Türkiyede var. Türkiyede anadolusağlık merkezi ve bahçecide var. mucidi anadolusağlık doktoru abdlilerle birlikte aydın arıcı. diğer merkezlere eğitimler vererek yaygınlaştıracağını söylemişti bize ama tabi pahalı bir teknoloji olduğu için hangi merkezler kurar şimdiden bir fikir yürütülemez.