Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kizlar bu sabah yumurta toplama islemim oldu.
16 tane toplandi biri öldü 15 tane kaldi.
Insallah transfere kadar döllenir ve iyi kalitede olur.
Allahin izniyle cuma sabahi transferim olucak.
Dualarinizi eksik etmeyin.

dualarımız seninle canım.inşallah kavuşacaksın bebeğine.moralini yüksek tut..

arkadaşım inşallah allahın izniyle güzel sonuç alırsın butun dualar sizin için cuma gunu sen cumartesi adak ve demmi hadi hayırlısı iyi sonuçlar çıkarda neşeleniriz

canım arkadaşım allah yardımcın olsun dualarım seninleee hadi artık sevindirin bizleri...

ESPOIR canım ne mubarek bır gunde transferın olucak hayırlısyla rabbım bos cevrmesın yuzunuzu guldursun canım

BELGIN CIM dusuncelı arkadasım hosbulduk ama ben her an buradayım .Bazen slm veryrym ama kımse gormuyr :(:(

anlaşılan uyku tutmayan sadece ben değilmişim:))) yattım döndüm döndüm kalktım aklım hep pataloji raporunda.ee kızlar sizden naber?

GAMZECIGIM buradayım ıyıdr canım valla ben de sızlerın sonuclarını guzel haberlerınızı beklıyorum umarım hersey guzel olur.sen neler yapyrsn canım?

Dualarımız seninle espoircim. maaşallah bol yumurta ve sperminiz var. şansınız yüksek. Rabbimin izniyle mutlu sona ulaşacaksınız inanıyorum.

SLM KIZLAR DEMMI canım ms teknıgı ıcın sadece 500 tl mı odedınız?bır de ms ve metabolomıks ıcın en az kac sprem ve ebrıyo sartı var?ozellıkle metabolomıks ıcın
evet jklm imsi için ekstradan 500TL gerekiyor. imsi için bir şart vermiyorlar alt sınır sayısı olarak. ama genelde hem tekrarlayan başarısızlık olmuşsa hem de yumurta sayısından çok çok fazla sperm olması durumunda kullanım tercihi devreye giriyor. örneğin 10 yumurtaya karşılık en az 30-40 sperm. 10 yumurta ve 10 sperm varsa veya 10 karşılık mesela 7; doğal olarak kullanmak anlamsız. hepsini mikroenjeksiyon yapacaklar. o yüzden azospermde ve tese olacaklarda baştan prensip kabulü olarak imsi kullanmaya gerek yok diyorlar. halbuki kaç sperm çıkacağını kimse bilmiyor. gerek yokla başlanırsa çok sperm görüldüğünde de kullanılmıyor. halbuki bizim yaşadığımız olayda ilk çıkarılan dokuda 50 si hareketli olmak üzere 100e yakın sperm görülmüş e döllenebilecek 8 yumurta toplanınca 50 sperm arasından 8 ini imsiyle seçmek şansı arttırıyor. Bence olumlu düşünüp 10 yumurtaya 11 sperm bile bulunsa verilmeyecek 1 spermi ayırt edebilmek adına dahi kullanılmalı. o yüzden azospermde gereksiz çünkü zaten çok az sperm olacak ön kabulünü kırıp yıkmak gerekiyor. ne çıkacağı belirsiz öyleyse iyi bir sayı olması ihtimalinde mutlaka kullanılmasında kararlı olmak gerekiyor tüp bebek ekibine karşı. metabolomiksde ise 3. gün yaşayan en az 4; 5. güne ulaşabilmiş en az 3 embriyo olması şartı var. bizim 5. güne ulaşabilmiş 3 embriyomuz vardı ancak ikisinde hücre fragmantasyonu denilen kırıklar ve bir takım şekil bozuklukları varmış ve 4. gündeki gelişim evresi halinde görülüyorlarmış. biri ise çok iyi durumdaydı. ekip o çok iyi olanı 5. gün transfer etti. diğer ikisini dondurma kararını vermek içinse 6. günü bekleyelim dendi. 6. gün geldiğinde ise gelişim olmamış ve onları kaybettik maalesef.
arkadaşım inşallah allahın izniyle güzel sonuç alırsın butun dualar sizin için cuma gunu sen cumartesi adak ve demmi hadi hayırlısı iyi sonuçlar çıkarda neşeleniriz
İnşallah Nissancım

günaydın kızlar....dün gece 2 de bir uyandım sabah ezanlarına kadar gözümü kırpmadım düşünmekten...allahım ne zor bir dert...şu an başım ağrıyor sanırım uykusuzluktan....allahım diyorum zaman dahada hızlı geçse.....

demmi....inşallah eğer spermler bizi üzmezse mutlaka o tekniğin kullanılmasını isticem ...eşimde grip acaba anestezide sorun çıkarmı çok korkuyorum...hiç düzeleceği yok baya ağır hasta şansa bak....

bu gece 22.30 da çatlatma iğnemi vurdurucam...yaptıran arkadaşlar acıyormu....ben ilk tedavimde göbekten yapmıştım şimdi kalçadan korkuyorum....offf...

canım zor olan 2.aşamayıda başarıyla geçmişsiniz son aşamada inşallah tereyağından kıl çeker gibi olcak allahın izniyle topik kopacak...dualar seninle....

kızlar günaydın nasılsınız
bizim burada hava kapalı sabah 8 den beri bir yağmur yağıyor durmadı hlla içim karardı tam uyku havası ma çalışıyırummmm

dualarımız seninle inşallah buraya güzel haberlerle gelirsin canım allah hayırlısı ile hamile kalıp anne olmanı nasip etsin canım

slm kizlar nasilsinz,guzel haberler okudum cikis falan olmus cok sevindim allahim cabalarinizi geri cevirmesin allahim su azo spermi tarihe gom boyle bi hastalik kalmasin isteyen herkesin cocuklari olsun.ben 1 hafta sonra 4 aylik olacagim suan tam 15 haftaligim hersey yolunda biraz sorunlar yasadik ama simdilik bebis iyi cok sukur,haftaya insallah cinsiyetini ogrenecegiz,hayirlisi olsun

hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Hande gözün aydın canım nerden nereye rabbim nasip edicek olduktan sonra herşeyin hayırlısı oldun kızlar bayadır giremedim nasılsınız canlarım

Back
X