Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.
15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.
aminnnnnnnn canımAllah'ım bu mübarek günde kalbimizden geçenler için "ol" desin inşallah.
Herkese hayırlı cumalar.
Ol demesiyle çürümüş kemiklerin dirileceği gibi,
ol demesiyle sarsılmaz medeniyetlerin yerlebir göçüp gittiği gibi,
Ol demesiyle heryerin gözgözü görmez sisleri içinde kalıp sonra bir ol demesiyle daha pasparlak, berrak aydınlanması gibi İnşallah.
gelincik inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur demmi ve adak yarın bize güzel haberler verin kızlar ben çokk kötüyüm ya eşim test verdi sonucu aldık 2 sene boyunca ınca şeyler yemesine rağmen 2 aydır da saraçoğlunun ilaçlarını kullanıyodu ama kağıdın üstü koca koca 0 larlka dolu gene en altında da sperm hücresine rastlanmadı eve gelince çok kötü oldum helle bide eşimi teselli etmersi o bende de cesaretsiz bana diyorki ya benden ayrıl yada seni mutlu etmek için erken den ölcem kafayı yedi artık adam ama biraz teselli ettim
canım hayırlı olsun inşl iki hafta sonrada hamilelik haberini verirsin
ESPOIR canım bu mubarek gun daha once de soyledıgım gıbı hayırlı ugurlu gelır ınsaalah.bana dr sakın tel ıle gorusme nete gırme demıstı.cok kucuk old ıcın etkılenır hatta kokulu seyler kullanma demıstı canım.ben nete de gırememeıstım.sana bısey denmedımı?
canım sızdekı azo sebebı neydı?evet canım handenız ısımlı arkadas normal yolla kaldı topıkte
metabolomiks embriyo atığından imsi ise çok yüksek mikroskop büyütmesinden yola çıkıyor herasles ikisi apayrı teknolojiler. memorial da imsi var metabolomiks yok bildiğim kadarıyla her ikisini de bünyesinde barındıran tek yer bahçeci benim bildiğim şu anda. Erkek infertilitesinde başarılı diyorlar ama ürolog doktoru semih özkan bence hiç iyi değil tavsiye etmem. Emre bey daha iyi umuttaki. hatta Türkiyenin en iyisi diyebilirim. .
Demmi canım çok sağol cevabın için.Valla kafamız karman çorman oldu bu merkez konusunda.Tam birine karar verdik diyoruz başka merkezde daha iyi teknikler olduğunu öğreniyoruz.Bu forumda iipek diye bir arkadaş var oda memorialde tüple hamile kalmış ve merkez konusunda ve erkek infertilitesi konusunda çok iyi diyo.Imsi var evet ama metabolomiks yok galiba dediğin gibi.Ama doktorlarını bilemem tabiki.Gerçi biz anadoluda ataşehirde düşündük Cem bey çok iyi diyorlar.Umuttaki Emre beyle telde konuştuk sağolsun bize yol gösterdi.Ama ben merkez olarak hastane daha içerikli ve gelişmiş teknoloji kullanır diye düşünüyorum.Tabi yanılıyor da olabilirim.Bu arada verdiğin kürler için sağol yaklaşık 1 aydır proxeed plus kullanıyoruz dediğin gibi pahalı 112 liraya aldık sadece bır kutusunu.Ama sayıdaki artışlarda etki oldu ileri hareket sıfır.Bakalım buda iyi bir gelişme ama en azından azo olunca korkuya kapılmıştık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?