Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.

15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.

canım hayırlı olsun inşl iki hafta sonrada hamilelik haberini verirsin

aminnnnnnnn canım

rabbim inşl başka bir kapı açar arkadaşım ama üzme kendini inşl içeride çok güzel değişiklikler olmuştur eşinin yedikleri yaramıştırda mikrotesede çıkar hem önceki yaptırdığınız yer çokda ilgili bir ye değilmiş baksana doktorun ameliyata girip girmediğinden emin değilsin inşl bidahaki denemeniz son olur ve mutlu sonla biter allahtan ümit kesilmez

ya kızlar birşey soracamm .. bizde horman değereri iyi bi testesteron çok az düşük azo yapacak kadar değil, inmemiş testis sorunu yok, eşim bugun kromozom sonucunu da aldı oda normal.. bizim azo nedenimiz ne ki.. bugun de sperm testi yaptırdık oda sıfır çıktı.. nedeni bulunmayan hastalığın tedavisi olurmu ki..
biz ne yapsak ki şimdi... eşim ünv. hastanesine gidiyo doktor da yurt dışınday mış gösteremedik te sonuçaları... acaba emre beye mi gitsek ki... başaka testler var mı yaptırmamız gereken.. sebepsiz azo sper mi oluyoruz şimdi... of ya ne kadar zorrr

Son düzenleme:
NESIME canım sebebsız azolu var sanırım.yanı duymustum bu topıkte.acaba kanal tıkanıklıgı olabılır mı?yanı hormonlar normalse uretım var amam cıkıs olmayayabılır arkadasım doppler ultrason cekıldımı esıne?rabbım sıfanızı versın

jklm canım doppler ultrason çekilmedi... sadece muayene, hormon ve kromozom tahlili yaptırdık.. o da tüp bebek merkezinde yapılıyor yoksa özel hastanede ürolog a gitsek yaparlar mı???

canım evet ultrasonu olan heryerde yapılıyor aslında elle muayenede de bılınebılıyr damar yoklaması. aama net gorulmez tabııkı....bız ılk muayemızde ultrason ve genetık testlerı ıstemıstı elle muayene etmıstı.cunku sızde hormonar normal yanı uretım var.ama cıkıs yok tıkanıklık olabılır.yanı bılmıslık gıbı algılamada canım. bu hastalık bızlerı prof.yaptı neredeyse:)

ESPOIR canım bu mubarek gun daha once de soyledıgım gıbı hayırlı ugurlu gelır ınsaalah.bana dr sakın tel ıle gorusme nete gırme demıstı.cok kucuk old ıcın etkılenır hatta kokulu seyler kullanma demıstı canım.ben nete de gırememeıstım.sana bısey denmedımı?

kızlar iyi akşamlar bu duruma rağmen normal yolla gebe kalan var mı aranızda acaba ben tüp bebek denedim tutmadı

canım sızdekı azo sebebı neydı?evet canım handenız ısımlı arkadas normal yolla kaldı topıkte

Sagol canim.
Bana birsey söylenmedi sadece normal hayatina devam et.
Olacaksa olur.

canım sızdekı azo sebebı neydı?evet canım handenız ısımlı arkadas normal yolla kaldı topıkte

sebep bulunamadı bazı hormonlarda sorun çıktı ama onlardan olmaz dedi aslında 2 kez kimyasal gebelik yaşadım sonra tedaviye başladık eşimde aşırı bir sperm düşüklüğü farkedildi son tahlilde 1 adete kadar geriledi mafoldumben

feryadcım hormonlarda biraz sorun çıktı demişsinya yüksekmi çıktı düşükmü çünkü düşük çıktıysa ilaç tedavisiyle düzeltiliyor ve kendiliğinden çıkış oluyor normal yoldan hamile kalma olasılığı bile var arkadaşım

ESPOIR canım evet rabbım tabıkı ol derse olur .bana ekıp bır cok seyı yasak etmıstı yıyeceklerıme kadar ama olmadı.FERYAD canım ben kendımı anlatayım.genetık bır hastalık nedenıyle esım azosperm yanı ılac falan fayda etmez mıkrotese dendı.olduk sukur 6 tane sperm bulundu.2 sı kondu ama maalesef dusukle sonuclandı.kımyasal gebelık gıbı bısey.su an da beklemedeyız 2 ay once tedavıde oldugum ıcın.hıc de ılac falan kullanmıyoruz.tekrar olursa yıne tese denencek.ıste benım hıkayem.((((((

iyi aksamlar kizlar

ESPOiR canim teransferin olmus hayirlli olsun canim insallah ikizlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…