feryadcım hormonlarda biraz sorun çıktı demişsinya yüksekmi çıktı düşükmü çünkü düşük çıktıysa ilaç tedavisiyle düzeltiliyor ve kendiliğinden çıkış oluyor normal yoldan hamile kalma olasılığı bile var arkadaşım
yook canim bizdde sigarada var icki de ( daha dogrusu ickiye yeni basladi)
rabbime siginiyorum ama dikkat ettiysen kisirlikta tek azosperm hakkinda iyi seyler soylenmiyor yani caresisiz
kimse iyi olur yada kesin cozumu var demiyor
diger durumlarda tedaviler olunabliyor yada cok fazla tup bebek denenerek care bulunabiliyor ama bizde yok yani tup bebek yapmma sansimiz bile o kadar cok degilmafoldumben
Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.
15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.
sebepsiz azo lu arkadaşlar var mı???
kızlar espoirin transferimi oldu o kadar yogunumki hiç takip edemiyorum
canım evet ultrasonu olan heryerde yapılıyor aslında elle muayenede de bılınebılıyr damar yoklaması. aama net gorulmez tabııkı....bız ılk muayemızde ultrason ve genetık testlerı ıstemıstı elle muayene etmıstı.cunku sızde hormonar normal yanı uretım var.ama cıkıs yok tıkanıklık olabılır.yanı bılmıslık gıbı algılamada canım. bu hastalık bızlerı prof.yaptı neredeyse:)
evet canım şu erkekler aynı bi çocuk ilaç derken bitki çok kullandık zaten 2 aydır saraçoğlunun yolladıkları kullanıyorduk 1 defa mikrotese olduk sperm bulunamadı azonun da neye bağlı olduğunu bilmiyorum çünkü o adi hastanenin yaptığı kağıtların hiç birini görmedik bile ki test yapıyoruz yok y kromozom yok bilmem ne dünya para aldılar bişey de söylemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?