Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar nasilsiniz?
demmiden halan haber yok ins güzel haber verir yarin

iyi geceler kızlar ben döndüm demmi daha gelmemeiş valla neyse az daha sabredelim saatler kaldı yarın girer inşl

günaydın iyi haftalar:)) Bugün demmi den iyi haberler alıcaz inşallah,sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:

herkeze günaydın ...demmi seni bekliyoruz canım güzel haberlerini inş

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum demmide inşl bunun başlangıcını yapıp bugün bize güzel haber verir hadi gellllllllllll artık demmi

merhaba arkadaşlar soğan kürü fsh düşürüyormuş ama kadında acaba erkektede işe yarar mı?bir fikri olan var mı?

belginim nasılsın....................hayat nasıl gidiyo..........
espoir kardeş canım inş.........umut ol bize..............

iyiyim canım yaa sen nasıls ne var ne yok ben allah izin verirse gün sayıyorum tedaviye artık...kasım sonu...

demmi ameliyattan sonra da bize heyecan yaptırmıştı:) inşallah güzel haberle gelecek....

belgin kasım sonu tedavi diyoruz ya allah izin verirse, jinekolog muayenesi için daha önceden gitmeye gerek var mı sence?

canım aslında gitsek iyi olur çünkü adetin ikinci günü dr biz geldik tedaviye başlıyacagız demek bana normal gelmiyo ya bi sorun olursa canım sence doğru değilmi ben bayram tatilini fırsat bilik arife günü gitmeyi düşünüyorum...

çünkü belki emre bey müsait olmaz en zaında ulun bey gerekeni söyler emre beyde ona göre kendini ayarlar dimi canım seninde ulun bey dimi...

demekki kasım sonu tedavide yanlız değilmişim, sayes belgin bakalım bizler neler yaşıcaz, inşallah ALLAHIM hepimizi hayırlısıyla pozitif görenlerden eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…