çok üzüldüm arkadaşım.Allah güç versin demek daha zamanı gelmemiş.yinede sen bizden daha şanslısın en azından sperminiz var.bizde sperm yok çıkacağıda malum.haftasonunu sizleri düşünmekle geçirdim annemlerde internet yok bugün heyecanla açtım topiği olsun bundada vardır bir hayır.Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
kızlar bugün misafirliğe gideceğim gelince yine görüşürüz geziyorum ayollllzemuszemus
aynen öyle SAYES yaaa burda yazılanlardan biraz içime şüphe düştü, kaan hocanın doktorluna dicem yok ALLAH için adam işini güzel yapıyo ALLAH razı olsun ondan, ama giden arkadaşlar merkezinin iyi olmadığını söylüyolarya, açıkçası biraz canım sıkılıyo ama diyorumki verecek olan ALLAH, benim alnımda çocuk yazısı varsa vericekse öylede böylede vericek yoksada elimizden dua etmekten başka bişi gelmez..
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
evet canım kaan hocanın hastanesi hakkında kötü yorumlar ben de okudum. İnşallah sperm bulunur da, neler neler yaşıcaz o veletler gelene kadar daha. İnşallah sonuçlarımız olumlu ve mutlu olsun da çektiklerimizi unutalım.
herşey nasip ile arkadaşlar. o yüzden olumlu da düşünsek, her ne kadar kendimizi her sonuca hazırlasak ta, allahın takdirinden öte maalesef bir arpa boyu gidemiyoruz. O yüzden elden gelenin en iyisini yapıp sonuçta allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Ben sadece duanın etkili olabileceğine inanıyorum ve her zaman da dualarımı bizlerden eksik etmiyorum. Dua ile değişmeyen tek şey insanın eceli işte varalım gerisini biz düşünelim.....
kilzar cocuk olsun diye 7 gun oruc tutuluyor
ya yedigun ust uste mi tutmaliyiz
umudunukaybetme, evet o kadar zor ki bizim olayımız. Ben kardeşim dediğim arkadaşıma bile anlatırken ilk o kadar zorlanmıştım ki. Söylemesi bile zor, derdini açmak bile. Olur arkadaşım üzme kendini dedikçe, internetten aç ve azospermi diye yaz dedim sonunda. Sonra o da anladı zor olduğunu.
Hele ki JKLM,ZAMAN, senin gibi deneme yapmış ve negatif almış arkadaşlarımız için daha zor. Biz daha yolun başındayız, ama hep dediğim gibi dua ediyorum, en imkansız denenlere bile sen mucize nasip et rabbim diyorum... Ama şöyle de düşünüyorum, sonuçta bir sperme bakıyor olay, bulunursa allah izin verirse olur diyorum. Ne imkansız hikayeler okuyoruz, yine de rabbimden umudumu hiç bir zaman kesmiyorum buradaki herkes için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?