canim cok uzuldum umutlarim bir kere daha yikildi
kizlar size birsey soyleyecegim ama lutfen beni yanlis anlamayin
azosperm ile mucadele edenler yani bizler asla bu savasi kazanamayacagiz gibime geliyor
kimsinde hic bulunmuyor
kimisinde bulunuyor dolllenme olmuyor
kimisi dolleniyor ama transfer ediliyor ama anneye tytunmuyor
kimisi anneye tutunuyor anne hamile kaliyor dusuk oluyor
yani kizlar sifir elde var sifir durumundayiz
hepimiz teker teker kaybediyoruz
savasi kazananllar azinlikta
her gecen gun umudum daha da azaliyor
allahim bizlere yardim etssin umutlarimiz tukenmeden yesersin:saruboceq: :saruboceq:
DEMMİ demekki daha zamanı gelmemiş, inşallah tez zamanda rabbim yüzünü güldürür..
MELİSELA valla ben orda başladım orda devam edicem, işte demmi arkadaşımızda gördük emre beyin yerinde yaptırdı, imsimiydi neydi o teknik kullanıldı,arkadaşımız herşeyin en iyiysi için ne kadar uğraştı, ama yinede sonuçta herşey rabbimin dediği yere vardı, yani demek istediğim ALLAHIM ol dedikten sonra iyi merkezmiş kötü merkezmiş hepsi boş boş boş...
arkadaşlar kaan hocayla haberleşmemiz gerekiyor.sonuçları yolluycaz siz nasıl gönderiyorsunuz.bilgi verirmisiniz.mailmi atıyorsunuz adresi ne ,bizde bir adres var ama nasıl ulaşıcaz bilemiyorum.
canım çok üzüldüm ama ne olur üzme kendini en azından eşinde sperm bulundu ilk denememizde benim eşimde spermin gelişmemmiş halleri bulunmuştu ve bu seferde aynısı olur ve ben anne olamam diye çok korkuyorum şimdi çok zor gelecektir biliyorum bende yaşadım ama sonra bunada alışıp en azından sperm olduğuna şükredeceksin canımOlmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
canım gez vallahi kayınvalideyi göndermişken gez toz gönlünce:) Hormon tahlillerini yazarsan iyi olur, ben de arasam diyorum offf offf işyerinden izin problem vallahi nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Yardım etsin allah....
oooooo herkes burda baya kalabalığız herkese slmlar...
evet SAYES aynı şeyi söylüyoruz işte öyle yada böyle duadan başka çaremiz yok, sen naptın tefriciyeyi bitirdinmi...
canım sakın böyle düşünme ben hep umutsuzluğa kapıldığımda emre bey,in sitesini açıp ona gelen mesajları okuyorum ve umutlanıyorum rabbim bizlerede hsyırlısı ile evlat sahibi yaapacaktır eminim sakın yapma bunu kendine eşine umutlu ol sen umudunu kaybetme ki
ya onumuzdeki aylardda baslayamaam
demmicim çokk üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok allahım çokk büyüktür inşallah bir gün dualarımız kabul olur kız belgin çokk sevindim sana kaynnanadan ayrılmışın nbendede var bitane aman aman
slm umudunukaybetme bende geçen hafta üye olmuştum sonra yoğunluktan takip edemedim canım o 7 gün orucu sorun olan kişi tuttacak ve 7 gün üstüste yani sorun eşindeyse eşin tutacak sen değil ama şöyle yapabilirsin yasin kitabının arkasında 4444 dua var adını hatırlamıyorum onu okuyanın dileği gerçek oluyomuş ben dün başladım daha 33 tane okudum
slm umudunukaybetme bende geçen hafta üye olmuştum sonra yoğunluktan takip edemedim canım o 7 gün orucu sorun olan kişi tuttacak ve 7 gün üstüste yani sorun eşindeyse eşin tutacak sen değil ama şöyle yapabilirsin yasin kitabının arkasında 4444 dua var adını hatırlamıyorum onu okuyanın dileği gerçek oluyomuş ben dün başladım daha 33 tane okudum
canim ya tam duanin ismin versen cunku ben bilmiyorum
cevap icin cok tesekkur ederim
esim oruc tutamaz cuunku o ilac kullaniyor
yok canım denemedik öğreneli de bir seneyi geçti. İlk defa başlıcaz allahın izniyle.Fiziki bir problem yok FSH 24 (en son mayıs ayında yaptırmıştık), zaten gözüm çok korkuyor başlamak ayrı dert, o süreç ayrı dert, sonun da meyvesi tatlı olsa kolay unutulur çekilenler ama, işte o korkutuyor insanı zaten.
ayyy bacı ne ayrılması sadece bi süreliğine gittiii nerdeeee:jeyyar:
inşallah SAYES ALLAHIM kabul etsin inşallah hepimizin dualarını, bu ayki hastalığım geçsinde bende şu orucu düşünüyorum, eşimle beraber tutucaz bende ona destek olucam...
meldacım merhaba salat_ı tefriciye duası ayy varya birleştirmesi çok zor aslında arkadaşlar burada transferi olacak olan arkadaşlar için eşleri mikrotese olacak olanlar için hep beraber birleşerek bu duayı okuyabiliriz onlar için herke okuduğu kadarını yapacak ve bağışlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?