Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sakın böyle düşünme ben hep umutsuzluğa kapıldığımda emre bey,in sitesini açıp ona gelen mesajları okuyorum ve umutlanıyorum rabbim bizlerede hsyırlısı ile evlat sahibi yaapacaktır eminim sakın yapma bunu kendine eşine umutlu ol sen umudunu kaybetme ki

haklısın canım yaa herşey Allah'tan..Bak hande 3-4 spermle doğal yoldan hamile kaldı, herşey Allah'ın takdiri bencede..heralde bende orda başlarım gibi..

arkadaşlar kaan hocayla haberleşmemiz gerekiyor.sonuçları yolluycaz siz nasıl gönderiyorsunuz.bilgi verirmisiniz.mailmi atıyorsunuz adresi ne ,bizde bir adres var ama nasıl ulaşıcaz bilemiyorum.

canım ben mail atıyorum, saolsun hocada aynı gün içerisinde dönüyor bize, mail adresini yazayım sana : ksaydos@tr.net, ben burdan atıyorum canım mailleri..

oooooo herkes burda baya kalabalığız herkese slmlar...
evet SAYES aynı şeyi söylüyoruz işte öyle yada böyle duadan başka çaremiz yok, sen naptın tefriciyeyi bitirdinmi...

yok canım denemedik öğreneli de bir seneyi geçti. İlk defa başlıcaz allahın izniyle.Fiziki bir problem yok FSH 24 (en son mayıs ayında yaptırmıştık), zaten gözüm çok korkuyor başlamak ayrı dert, o süreç ayrı dert, sonun da meyvesi tatlı olsa kolay unutulur çekilenler ama, işte o korkutuyor insanı zaten.

canım çok üzüldüm ama ne olur üzme kendini en azından eşinde sperm bulundu ilk denememizde benim eşimde spermin gelişmemmiş halleri bulunmuştu ve bu seferde aynısı olur ve ben anne olamam diye çok korkuyorum şimdi çok zor gelecektir biliyorum bende yaşadım ama sonra bunada alışıp en azından sperm olduğuna şükredeceksin canım

veririm canım bi ara yazarım allah yardımcımız olsun

oooooo herkes burda baya kalabalığız herkese slmlar...
evet SAYES aynı şeyi söylüyoruz işte öyle yada böyle duadan başka çaremiz yok, sen naptın tefriciyeyi bitirdinmi...

evet canım kadir gececesi de 313 ayetel kürsi okudum. allahım kabul etsin

canim zaten esime destek olmaya calisiyorum
onun karsisinda hic istemiyor gibi yapiyorum

ya onumuzdeki aylardda baslayamaam

slm umudunukaybetme bende geçen hafta üye olmuştum sonra yoğunluktan takip edemedim canım o 7 gün orucu sorun olan kişi tuttacak ve 7 gün üstüste yani sorun eşindeyse eşin tutacak sen değil ama şöyle yapabilirsin yasin kitabının arkasında 4444 dua var adını hatırlamıyorum onu okuyanın dileği gerçek oluyomuş ben dün başladım daha 33 tane okudum

demmicim çokk üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok allahım çokk büyüktür inşallah bir gün dualarımız kabul olur kız belgin çokk sevindim sana kaynnanadan ayrılmışın nbendede var bitane aman aman

ayyy bacı ne ayrılması sadece bi süreliğine gittiii nerdeeee:jeyyar:

inşallah SAYES ALLAHIM kabul etsin inşallah hepimizin dualarını, bu ayki hastalığım geçsinde bende şu orucu düşünüyorum, eşimle beraber tutucaz bende ona destek olucam...

meldacım merhaba salat_ı tefriciye duası ayy varya birleştirmesi çok zor aslında arkadaşlar burada transferi olacak olan arkadaşlar için eşleri mikrotese olacak olanlar için hep beraber birleşerek bu duayı okuyabiliriz onlar için herke okuduğu kadarını yapacak ve bağışlayacak

canim ya tam duanin ismin versen cunku ben bilmiyorum

cevap icin cok tesekkur ederim
esim oruc tutamaz cuunku o ilac kullaniyor

canim ya tam duanin ismin versen cunku ben bilmiyorum

cevap icin cok tesekkur ederim
esim oruc tutamaz cuunku o ilac kullaniyor

SALAT-I TEFRİCİYE canım ben akşam başladım aslında sizde başlayın dünde eyüpe gidip bol bol dua ettim inşallah herkesin dileği olur sonuçta ne kadar tıbbi olarak olaya baksakta sonuçta takdiri ilahi ol derse oluyo

canım yazıyorum hormonları TSH,PROLAKTİN,FT4,FSH canımadetin 3.günü yapılıyor.

ayyy bacı ne ayrılması sadece bi süreliğine gittiii nerdeeee:jeyyar:

canim bunada sukur bizde o kadarida yok maalesef

inşallah SAYES ALLAHIM kabul etsin inşallah hepimizin dualarını, bu ayki hastalığım geçsinde bende şu orucu düşünüyorum, eşimle beraber tutucaz bende ona destek olucam...

canim tut orucunu belki kabul olurdileklerin
benim esim tutamaz cunku o ilac kullaniyor

canim neyin birlestirmesi
evet kizlar burda herkes icin okuyalim bence cok iyi olur
cunku dualara cok ihtiyacimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…