Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nasıl yani canım benimde 8 yıldır daha 2.

bende baslarim
ben simdi meryem suresini okuyorum o bitsin sonrada salati tefriciye baslarim
canim aslinda olaya tibbi olarak baksak hic sansimiz yok
biz ilahi boyutuna bakalim
sahsen benim dr ve ilaclara hic umudum yok
ben rabbime sigindim

"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

arkadaşlar bunuda deneyin belki olur bildiklerimi sizinle paylaşmaya çalışlıyorum

canim evet bildiginiz butun dualari yazllim rabbim kabul etsin
canimbu duayi okuyunca abdest almalimiyiz

neyse bende çıkıyorum kızlar kocişim gelir sofrayı hazırlayım yine uğrarım...

demmi canım çok üzüldüm.nasip değilmiş demekten başka bişey kalmıyor malasef

demmi canim umutla bekledim güzel haber vermeni cok üzüldüm
ama kismet degilmis allahim sabir versin demekki daha zamani gelmemis

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar demmmiden haber varmı diye baktım ama sonucu görünce üzüldüm demmmicim allahım sabır versin inşalllah bebeğin tez zamanda gelir canım demekkki hayırlısı böyleymiş

belgincim öncelikle gözün aydın kaynananı göndermişsin evde yalnızlığın tadını çıkarın bakarsın bebeğin sana tedavi öncesi gelir canım beni sormuşsun sağol evet karşılaşamıyoruz canım ben geneld ebakıyorum okuyup çıkıyorum şimdi tedavi aşamamız henüz gelmediği için yazacak bişede bulamıyorum inşalllah sizlerden güzel haberle rgelirde benim gibi kararsız arkadaşlarımıza umut olursunuz canım şöle bigün görüşelimde dertleşelim özledim seni

sağol meliselacım verdigin adrese e postamı gönderiyorsun.bilmiyorumkismile

sagol canım tabii görüşelim bende özledim..
sağol meliselacım verdigin adrese e postamı gönderiyorsun.bilmiyorumkismile

evet canım e posta göndereceksin o sana cevap yazacaktır

slm gamzeciğim nasılsın canım sizin patoloji sonucu geldimi

iyim canım sağol.geçmişi kuyodum görmedm msjını kusura bakma.raporumuz çıkmış ama gidip almamız gerekiyo.eşim bu hafta içi gidicek inşallah.pek canı istemiyo aslında.umudu yok o yüzden de boşuna gitmiyim diyo.ama ben biran önce öğrenmek istiyorum.sürekli aklım orda.en azından aklımızdan çıkar ve yaşamaya devam ederiz bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…