canim bunada sukur bizde o kadarida yok maalesef
canim tut orucunu belki kabul olurdileklerin
benim esim tutamaz cunku o ilac kullaniyor
canim neyin birlestirmesi
evet kizlar burda herkes icin okuyalim bence cok iyi olur
cunku dualara cok ihtiyacimiz
SALAT-I TEFRİCİYE canım ben akşam başladım aslında sizde başlayın dünde eyüpe gidip bol bol dua ettim inşallah herkesin dileği olur sonuçta ne kadar tıbbi olarak olaya baksakta sonuçta takdiri ilahi ol derse oluyo
canım yazıyorum hormonları TSH,PROLAKTİN,FT4,FSH canımadetin 3.günü yapılıyor.[/QUO
teşekkür ettim canım. off allahım kolaylıklar versin hepimize. kan aldırmaktan bile deli gibi korkarım ben:) iğne olmaya daha yeni alıştım sayılır.....
canım yazıyorum hormonları TSH,PROLAKTİN,FT4,FSH canımadetin 3.günü yapılıyor.[/QUO
teşekkür ettim canım. off allahım kolaylıklar versin hepimize. kan aldırmaktan bile deli gibi korkarım ben:) iğne olmaya daha yeni alıştım sayılır.....
canım tedaviboyunca çok iğne vurulacağız ama napalım annelik bu işte..
ayyy bacı ne ayrılması sadece bi süreliğine gittiii nerdeeee:jeyyar:
"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
arkadaşlar bunuda deneyin belki olur bildiklerimi sizinle paylaşmaya çalışlıyorum
canim evet bildiginiz butun dualari yazllim rabbim kabul etsin
canimbu duayi okuyunca abdest almalimiyiz
sağol meliselacım verdigin adrese e postamı gönderiyorsun.bilmiyorumkismilehaklısın canım yaa herşey Allah'tan..Bak hande 3-4 spermle doğal yoldan hamile kaldı, herşey Allah'ın takdiri bencede..heralde bende orda başlarım gibi..
canım ben mail atıyorum, saolsun hocada aynı gün içerisinde dönüyor bize, mail adresini yazayım sana : ksaydos@tr.net, ben burdan atıyorum canım mailleri..
sagol canım tabii görüşelim bende özledim..belgincim öncelikle gözün aydın kaynananı göndermişsin evde yalnızlığın tadını çıkarın bakarsın bebeğin sana tedavi öncesi gelir canım beni sormuşsun sağol evet karşılaşamıyoruz canım ben geneld ebakıyorum okuyup çıkıyorum şimdi tedavi aşamamız henüz gelmediği için yazacak bişede bulamıyorum inşalllah sizlerden güzel haberle rgelirde benim gibi kararsız arkadaşlarımıza umut olursunuz canım şöle bigün görüşelimde dertleşelim özledim seni
sağol meliselacım verdigin adrese e postamı gönderiyorsun.bilmiyorumkismile
sağol canım.hemen göndereyim o zaman.sagol canım tabii görüşelim bende özledim..
evet canım e posta göndereceksin o sana cevap yazacaktır
slm gamzeciğim nasılsın canım sizin patoloji sonucu geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?