iyiyim canım yaa sen nasıls ne var ne yok ben allah izin verirse gün sayıyorum tedaviye artık...kasım sonu...
kızlar okumuşken yazayım dedim.........şura suresi 9. ayet.......::::::ve hüve yuhyil mevta ve hüve ala külli şeyin kadir) diye bitiyor........dua ederken sadece yuhyi deyip bırakılınca yaratan olur........ama kuranda ölüleri dirilten anlamında kullanılıyo.......dikkatinize..........o şekilde bırakılıp dua ediliyorsa bilemem ama ayet meali ölüleri dirilten........
[
canim neyin birlestirmesi
evet kizlar burda herkes icin okuyalim bence cok iyi olur
cunku dualara cok ihtiyacimiz
bu arada ceylinsu edirnelimisin bende tekirdağlıyım ama
istanbulda oturuyorum[/Qcanım hemşoyuz beya ben keşanlıyım
aslında bu duayı mesela transfer olucak olan arkadaş transfere gireceği güne kadar bitirip allahrızası için bağışlamak gerekiyor yani hacetin olacağı saate kadar bitmesi gerek canım çok özel olmazsa sizin sorunuuz nedir benim eşimde azo sperm hipogonodizm 2,5 aydır eşim tedavide emre bey doktorumuz bakalım bu ay spermiogram yaptıralım diyorum eşim daha bir ay bekleyelim diyo yani açıkçası o korkuyo sıfırı görmekten
canım bende eşimin sonuçunun referans aralıklarını bakarak yazıyorum E.Ü.Tıp Fakülteside yaptırdık. FSH....1.5--12.4.......LH...1.7--8.6.......FREE TES....15--40...TOTAL TES...2.8--8 aralığında olması gerekit.her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor.Kızlar selam hepinize.Eşimin hormon tahlilini, bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
LH: 7,8
FSH: 14,85
Estroid: 33,64
Testesteron: 5,17
canım sağol inşallah canım inşallah harzem bacıda çok fazla uğramıyo en son iyiydi inşallah şimdide öyledir..ah canım....çok az kalmış........inş bu tedavin sevinç gözyaşlarına boguldugun bir sonla biter...........her aşamada Rabbim gülümsemeyi nasip etsin.........en çok arzu ettiklerimdensin.........
bu arada harzemi çok özledim........nasıl ne yapıyo......herkesten haberim oluyo genelde ama bi onu göremiyorum.........
Ceylincim hemşeriyiz demek keşanı gayet iyi bilirim, benimde hikayem çok faklı aslında bunda yaklaşık 5 sene önce eşimle nişanlıyken yaramzlık yapıp sonucunda hamile kalmıştım yalnız düğünüme daha çok vardı bu duyulursa ailem mahvolurdu çünkü çevremize karşı yadırganırdık aslında cahillik işte aldırdım evlenince nasıl olsa birdaha yaparız dedim ve evlendikten sonra 4 sene korunduk son 6 ayda korunmayı bıraktık fakat çocuk olmuyordu hemen dr. Gittim ve bende problem yoktu birde eşim göründü ve test yaptırdı sonuç sıfır çıktı çok şaşırdık birdaha yaptırdı testen gene çıkmadı meğerse azo sperm olmuş o nasıl bişey anlamadık ama dr böyle durumlar nadirde olsa çıkabiliyormuş şimdi çok büyük bir sınavdayım eğer 5 sene önce bugünü görebilseydim o hatayı asla yapmazdım
canım sağol inşallah canım inşallah harzem bacıda çok fazla uğramıyo en son iyiydi inşallah şimdide öyledir..
klava:ay canım bilsen aldırırmıydın şimdi için içini yiyodur ama olsun en azından üretim var tesede çıkacaktır endişelenme..
merhaba arkadaşlar nasılsınız birşey sorucam emre bey hiç ilaç tedavisi uygulamıyormu.uyguluyorsa hangi ilaçları veriyor.bize ilaç vermedi.kaan bey ilaç verdi,emre bey ise uygun görmüyorum dedi napıcaz bilmiyorum.eşim 45 gündür ilaç kullanıyordu.emre bey bu ilaçları kullanırsan en az üç ay tese ameliyatı yapmam dedi.bana bilgi verin arkadaşlar.bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar nasılsınız birşey sorucam emre bey hiç ilaç tedavisi uygulamıyormu.uyguluyorsa hangi ilaçları veriyor.bize ilaç vermedi.kaan bey ilaç verdi,emre bey ise uygun görmüyorum dedi napıcaz bilmiyorum.eşim 45 gündür ilaç kullanıyordu.emre bey bu ilaçları kullanırsan en az üç ay tese ameliyatı yapmam dedi.bana bilgi verin arkadaşlar.bilmiyorumkismile
Ceylincim hemşeriyiz demek keşanı gayet iyi bilirim, benimde hikayem çok faklı aslında bunda yaklaşık 5 sene önce eşimle nişanlıyken yaramzlık yapıp sonucunda hamile kalmıştım yalnız düğünüme daha çok vardı bu duyulursa ailem mahvolurdu çünkü çevremize karşı yadırganırdık aslında cahillik işte aldırdım evlenince nasıl olsa birdaha yaparız dedim ve evlendikten sonra 4 sene korunduk son 6 ayda korunmayı bıraktık fakat çocuk olmuyordu hemen dr. Gittim ve bende problem yoktu birde eşim göründü ve test yaptırdı sonuç sıfır çıktı çok şaşırdık birdaha yaptırdı testen gene çıkmadı meğerse azo sperm olmuş o nasıl bişey anlamadık ama dr böyle durumlar nadirde olsa çıkabiliyormuş şimdi çok büyük bir sınavdayım eğer 5 sene önce bugünü görebilseydim o hatayı asla yapmazdım
Nasılsınız gamzecimpatolojiyi henüz almadınız dimi.siz teseyi kimde olmuştunuz.kaç kez oldunuz.biz bir kez olduk ,ikinci son şansmı bilmiyorum. valla çok çaresisiz.Allah yardımcımız olsun.spermiyoğram sonuçumuz sperm konsantrasyonu <2 diyor diğerleri sıfır.bu ne oluyor biliyormusun.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfencanım biz ilk emre beye gitmiştik.azolulara tedavi uygulamıyo genelde.hemen m tese yapıyo.işinde çok iyi ama. bence sen kaan beyde devam et tedavine.ilaçla deneyin bir süre.nasıl olsa çıkış olmazsa yine m tese olcak.en azında şansınızı denemiş olursunuz.çünkü biz pişman olmuştuk kesşke önce kaan beyi bulup tedavi olsaydık diye.m tese son aşama olmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?