Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım yaa sen nasıls ne var ne yok ben allah izin verirse gün sayıyorum tedaviye artık...kasım sonu...

ah canım....çok az kalmış........inş bu tedavin sevinç gözyaşlarına boguldugun bir sonla biter...........her aşamada Rabbim gülümsemeyi nasip etsin.........en çok arzu ettiklerimdensin.........
bu arada harzemi çok özledim........nasıl ne yapıyo......herkesten haberim oluyo genelde ama bi onu göremiyorum.........

kızlar okumuşken yazayım dedim.........şura suresi 9. ayet.......::::::ve hüve yuhyil mevta ve hüve ala külli şeyin kadir) diye bitiyor........dua ederken sadece yuhyi deyip bırakılınca yaratan olur........ama kuranda ölüleri dirilten anlamında kullanılıyo.......dikkatinize..........o şekilde bırakılıp dua ediliyorsa bilemem ama ayet meali ölüleri dirilten........

benim bildiğim bu duanın başı var ve bu dua namazdan sonra sürekli okunur çünkü ben namaz kılıyorum ve namaz bitiminde bunu okuyorum

Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

1.Kul hüvellâahü ehad 2.Ellâahüs samed 3.Lem yelid ve lem yüüled 4.Velem yeküllehüü küfüven ehad

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible`ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

~ Gunde 100 defa okumaya devam eden maksadina ulasir, arzu ettigi seye nail olur.

~Gunde 100 defa okumaya devam eden kimse, hatir ve hayaline gelmeyen seylere nail olur.

[

canim neyin birlestirmesi
evet kizlar burda herkes icin okuyalim bence cok iyi olur
cunku dualara cok ihtiyacimiz[/QUOTE]

CANIM BU DUADAN 4444 TANE OKUNMASI GEREKİYO MESELA BURADA Kİ ARKADAŞLAR 10 KİŞŞİ OLSAK BİR KİŞİ 444 TANE ÇEKSE BU DA TESBİHİ 4 KEZ TAM 1 KEZ DE YARIM OLURHERKES OKUYUP TEDAVİ OLACAK KİŞİ İÇİN OKUYUP DUASINI YAPARAK ONUN İÇİN BAĞIŞLASIN OKUDUĞUMUZ TESBİHAT ALLAH KATINDA İNŞALŞLAH KABUL OLUR

[

canim neyin birlestirmesi
evet kizlar burda herkes icin okuyalim bence cok iyi olur
cunku dualara cok ihtiyacimiz

CANIM BU DUADAN 4444 TANE OKUNMASI GEREKİYO MESELA BURADA Kİ ARKADAŞLAR 10 KİŞŞİ OLSAK BİR KİŞİ 444 TANE ÇEKSE BU DA TESBİHİ 4 KEZ TAM 1 KEZ DE YARIM OLURHERKES OKUYUP TEDAVİ OLACAK KİŞİ İÇİN OKUYUP DUASINI YAPARAK ONUN İÇİN BAĞIŞLASIN OKUDUĞUMUZ TESBİHAT ALLAH KATINDA İNŞALŞLAH KABUL OLUR[/QUOTE]

evet canım haklısın hepberaber okuyup Allhtan isteyelim tabi orda 100 tane fala yazıyo ama o şart değil günde ne kadar okuyabilirsek çünkü duanın kabul olup olmaması Allahın takdiri inşallah dualrımız kabul olur bzim hepimiz için hayırlısı olsun diyelim

merhaba arkadaşlar nasılsınız birşey sorucam emre bey hiç ilaç tedavisi uygulamıyormu.uyguluyorsa hangi ilaçları veriyor.bize ilaç vermedi.kaan bey ilaç verdi,emre bey ise uygun görmüyorum dedi napıcaz bilmiyorum.eşim 45 gündür ilaç kullanıyordu.emre bey bu ilaçları kullanırsan en az üç ay tese ameliyatı yapmam dedi.bana bilgi verin arkadaşlar.bilmiyorumkismile

Ceylincim hemşeriyiz demek keşanı gayet iyi bilirim, benimde hikayem çok faklı aslında bunda yaklaşık 5 sene önce eşimle nişanlıyken yaramzlık yapıp sonucunda hamile kalmıştım yalnız düğünüme daha çok vardı bu duyulursa ailem mahvolurdu çünkü çevremize karşı yadırganırdık aslında cahillik işte aldırdım evlenince nasıl olsa birdaha yaparız dedim ve evlendikten sonra 4 sene korunduk son 6 ayda korunmayı bıraktık fakat çocuk olmuyordu hemen dr. Gittim ve bende problem yoktu birde eşim göründü ve test yaptırdı sonuç sıfır çıktı çok şaşırdık birdaha yaptırdı testen gene çıkmadı meğerse azo sperm olmuş o nasıl bişey anlamadık ama dr böyle durumlar nadirde olsa çıkabiliyormuş şimdi çok büyük bir sınavdayım eğer 5 sene önce bugünü görebilseydim o hatayı asla yapmazdım

Kızlar selam hepinize.Eşimin hormon tahlilini, bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
LH: 7,8
FSH: 14,85
Estroid: 33,64
Testesteron: 5,17

Kızlar selam hepinize.Eşimin hormon tahlilini, bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
LH: 7,8
FSH: 14,85
Estroid: 33,64
Testesteron: 5,17
canım bende eşimin sonuçunun referans aralıklarını bakarak yazıyorum E.Ü.Tıp Fakülteside yaptırdık. FSH....1.5--12.4.......LH...1.7--8.6.......FREE TES....15--40...TOTAL TES...2.8--8 aralığında olması gerekit.her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor.

merhaba kızlar yanlız kaldım artık sizlerleyim dedim giremez oldum amcam ve yengem hastane gelmişlerdi bizim evde hastanenin yanında onlarda bize gelmişler hastane çıkışı yemek felan derken giremedim şimdide akşama eşime fırında balık yapcam yemeğe başlamadan bi giriyim dedim...nasılsınız

canım sağol inşallah canım inşallah harzem bacıda çok fazla uğramıyo en son iyiydi inşallah şimdide öyledir..

klava:ay canım bilsen aldırırmıydın şimdi için içini yiyodur ama olsun en azından üretim var tesede çıkacaktır endişelenme..

evet canım o konuda içim birazda olsun sızlıyo ama tesede olumlu düşünüyorum en azından sperm çıkacak inşallah tabi

canım biz ilk emre beye gitmiştik.azolulara tedavi uygulamıyo genelde.hemen m tese yapıyo.işinde çok iyi ama. bence sen kaan beyde devam et tedavine.ilaçla deneyin bir süre.nasıl olsa çıkış olmazsa yine m tese olcak.en azında şansınızı denemiş olursunuz.çünkü biz pişman olmuştuk kesşke önce kaan beyi bulup tedavi olsaydık diye.m tese son aşama olmalı bence.

ZCU NERHABA tabikide emre bey de ilaç veriyor benim eşime pregnyl 5000 verdi 1 sy kullsndık donrs hormon testi istedi sonuçlarına göre de yanına ek olarak fostimon 150 verdi şimdi kullanıyoruz bakalım ne sonuç çıkıcak eşimşn spermiogram yaptırması gerek ama oda korkuyor sıfır görmek şstemiyor

şimdi size kaan hoca hangi ilaçları verdi bize verdiği ilaçlar da da en az üç ay dedi emre bey en az üç ay da sonuç alınabiliyormuş
çünkü

üzülme canım cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim bizler bir imtihandan geçiyoruz elbet atlatıcaz sonuçta eşinin üretimi var tesede mutlaka çıkar üzülme sakın keşana daha önce geldin mi

Nasılsınız gamzecimpatolojiyi henüz almadınız dimi.siz teseyi kimde olmuştunuz.kaç kez oldunuz.biz bir kez olduk ,ikinci son şansmı bilmiyorum. valla çok çaresisiz.Allah yardımcımız olsun.spermiyoğram sonuçumuz sperm konsantrasyonu <2 diyor diğerleri sıfır.bu ne oluyor biliyormusun.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…