üzülme canım cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim bizler bir imtihandan geçiyoruz elbet atlatıcaz sonuçta eşinin üretimi var tesede mutlaka çıkar üzülme sakın keşana daha önce geldin mi
nabçaz bilmiyorum canım kaan hoca yarım klomen ve testojel vermişti.45 gündür kullanıyor eşim birde biz vitamin ve bitkisel ekstratlar aldık.kullandı .hormonlardan daha önce prolaktin yüksekti fsh sınırdaydı vede testosteron düşüktü hepsi normale dönmüş.bilmiyorum artık ya kaan hocanın verdiği ilaçlar yada bizim kullandıklarımız iyi geldi.sperm tahlilinin sonuçu sıfır yazıyor fakat sperm kosantrasyonu < 2 yazıyor.bilmiyorum artık umut dünyası .sizin eşlerinizin sperm konsantrasyonu ne yazıyor.:uhm:şimdi size kaan hoca hangi ilaçları verdi bize verdiği ilaçlar da da en az üç ay dedi emre bey en az üç ay da sonuç alınabiliyormuş
çünkü
canim cok uzuldum umutlarim bir kere daha yikildi
kizlar size birsey soyleyecegim ama lutfen beni yanlis anlamayin
azosperm ile mucadele edenler yani bizler asla bu savasi kazanamayacagiz gibime geliyor
kimsinde hic bulunmuyor
kimisinde bulunuyor dolllenme olmuyor
kimisi dolleniyor ama transfer ediliyor ama anneye tytunmuyor
kimisi anneye tutunuyor anne hamile kaliyor dusuk oluyor
yani kizlar sifir elde var sifir durumundayiz
hepimiz teker teker kaybediyoruz
savasi kazananllar azinlikta
her gecen gun umudum daha da azaliyor
allahim bizlere yardim etssin umutlarimiz tukenmeden yesersin:Saruboceq: :Saruboceq:
nabçaz bilmiyorum canım kaan hoca yarım klomen ve testojel vermişti.45 gündür kullanıyor eşim birde biz vitamin ve bitkisel ekstratlar aldık.kullandı .hormonlardan daha önce prolaktin yüksekti fsh sınırdaydı vede testosteron düşüktü hepsi normale dönmüş.bilmiyorum artık ya kaan hocanın verdiği ilaçlar yada bizim kullandıklarımız iyi geldi.sperm tahlilinin sonuçu sıfır yazıyor fakat sperm kosantrasyonu < 2 yazıyor.bilmiyorum artık umut dünyası .sizin eşlerinizin sperm konsantrasyonu ne yazıyor.:uhm:
evet keşana çok yakınız malkarada oturuyorduk sürekli glirdim keşana , evet canım inşallah dediğiniz gibi çıkar tesede hemen bulunur ama tedavi olmak için biraz bekliyoruz yılbaşından sonra çünkü izinlerimizi ayarlayacağız ona göre eşimle yani daha tedaviye var bizim için
ay ben de malkaraua geliyordum amcamlar orada oturuyorlar pazar yerine yakın hatta amcamın damadı hastanede görevli belki tanırsın
geçmişe baktım demminin olmamış ama ikincide olur üzülme bacım
adaktan olumlu sonuç gelmiş galiba esponun sonucu ne
kız melda anam o ne cesaret hem nişanlıyken hamile kal hem aldır ailen anlamadımı birde eşinin ozaman spermi varmış nolduda sonradan gitti hastalık falanmı geçirdi ama aldırmasaydın hemen evlenseydiniz sonuçta kürtaj haram ya ay inşallah gene olur
olur böyle şeyler canım. ozaman çare oymuş onu yapmışsınız.nereden bileceksin ileride nolucak.insan ölüceğini bilse mezarını kazar.sorma bacım cahillik işte zamanı geri çevirmek ne yazıkki mümkün değil artık ileriye bakıcaz durum bunu gösteriyo bilmiyorum kafam çok karışıkeşimde bir hastalık geçirmedi çok şükür ama kader işte dr. da böyle durumlar nadirde olsa oluyormuş:kedi:
off kimse yok neyse hadi kızlar hepinize hayırlı akşamlar görüşmek üzere
canım bundada vardır bir hayır .geç olsun güç olmasın Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:s.a. bacılar... çok büyük umutlarla başladığım tedavim bugün iptal edildi( kısa protokol uygulanıyordu doktor duruma baktı yumurtalarımın gelişimlerinde düzensizlikler varmış bazılarının gelişimi iyiyken bazıları küçük kalmış bundan dolayı tedavimi durdurdu kısa protokol yerine uzun protokol uygulayalım daha kaliteli yumurta elde edeceğiz dedi... dün den beri kafam çok karışıktı ama bugün doktorumla konuşunca çok şükür rahatladım biraz... vardır bunda da bi hayır diyorum...elden başka bişey gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?