Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım Allah razı olsun bizimde ikisinede gitmiş birinin tavsiyesine ihtiyacımız vardı .o zaman hangisi olursa olsun içim rahat olsun.

meliselacım karışım tozu elazığdanmı almış biz nasıl alabiliriz acaba.sen bir ismini verde çaresine bakıcaz artık.

MELİSELA canım hareket bozukluğuna bir antioxidan iyi diye biliyorum.ismiPYCNGENOL yinede sen bir araştır.belki başka şeylerde iyi geliyordur.biz GNCden yeni aldık.

emre bey ve kaan bey ikiside çok iyi dr ama merkez açısından emre bey diyorum ben eşin tesemi olcak

evet canım m.tese denmişti bize bülent alıcıyıda önerdiler ama emre beyide burda yorumlardan okuyunca aklıma yattı merkezide yazarsan sevinirim rabbim herkezin yardımcısı olsun teşekkürler(istanbuldayım)

merhaba kizlar espoir jklm nasilsniz

espoir nasil geciyor günler belirti varmi canim

Son düzenleme:
Selam cicekcim.
Iyim bugün is basi ettim.
Belirti var mi yok mu bende bilmiyorum :)
Sen nasilsin ?

canim sagol bende iyiyim
izin vermedilermi yorma kendini fazla
insallah tutunacak bebeklerin sana umudumsun sen benim
umut olacaksiniz bize adak la birlikte insallah

telefonda konusurken kacirdim seni espoircim ya kusura bakma

Son düzenleme:
iyi aksamlar kader iyiyim canim sen nasilsin?
napiyorsun biletteliri aldinizmi?

iyiyim canim ne olsun izin telasi.. evet canim aldik biletleri allah kismet ederse 9 kasimda gidiyoruz bayramda turkiyedeyiz 4 hafta kalacagiz canim

keske canim doktoro diye degilde
cocuklarini alip bayrama gitmis olsaysin. bayram deyince icimden boyle gecti..
canim insallah bir gün cocuklarin la bayrama turkiye gitmek nasip olur
insallah güzel gecer bir ay güzel haberllerle dönersin

canim benim keskeeee.oyle olsaydi, canim coocuklarinla demissin cok duygulandim bi gun bizimde olcakmiki insallah olur rabbim hepimize o guzel duyguyu tatdirir insallah

canim benim keskeeee.oyle olsaydi, canim coocuklarinla demissin cok duygulandim bi gun bizimde olcakmiki insallah olur rabbim hepimize o guzel duyguyu tatdirir insallah

bak sende beni duygulandirdin...canim ne biligim kendim nasil gitmek istiyorsam seninde oyle gimeni isterim..amin canim amin...olacak canim insallah olacak benim umudum var icimde herzaman insallah olacak bizde hak ediyoruz cünki annelik duygusunu eslerimiz baba olmayi

canım hocanın yazdığı ilaçlara ve sylediklerine bakılırsa sizde üretim var.kaan bey sadece bunun çıkışını sağlıcak.olumlu şeyler yazmış bence.dediklerine uymanızı tavsiye edrim.ben ilaca başlayın derim.en azından 1 ay kullansın eşin.sonrada kaan beyle görüşün ve karaınızı birlikte verin.belkide eşin askere gidene kadr çıkış olura.s

sağol canım Allah razı olsun bizimde ikisinede gitmiş birinin tavsiyesine ihtiyacımız vardı .o zaman hangisi olursa olsun içim rahat olsun.

tabiki için rahat olsun.ilk kaan beye gitseydik bu kez 2. de emre beye giderdik...başka güvendiğim bi doktor yok şuanda.

evet canım m.tese denmişti bize bülent alıcıyıda önerdiler ama emre beyide burda yorumlardan okuyunca aklıma yattı merkezide yazarsan sevinirim rabbim herkezin yardımcısı olsun teşekkürler(istanbuldayım)

istanbuldaysan hiç düşünme ve emre beye git canım.koşuyolunda umut tüp bebek var.aynı zamnda bahçeci kliniğinde de çalışıyo ama oranın fiytları biraz daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…