Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan beyemi gidiyorsunuz MELİSELAAA

canım yok daha gitmedik..bayramdan sonraki hafta gideceğiz..kaan hocaya mail atıyorum ben, oda sadece ağustosda klomen ve pharmatonu vermişti, sonradan ilaç kullanmadık ama..haa birde reçetesiz EVİCAP aldı buay eşim...işte kür ve o tozdan içiyor..

melisela çok sevindim arkadaşım gözünüz aydın inşl harekette en kısa zamanda yoluna girer şstersen kaan hocaya mail at anlat durumu belki onun içinde bir ilaç verir aslında eşin yanında olsa sen ona her sabah havuç suyu yapardın benim eşimde dün öğleden sonra test yaptıracaktı testi yapacak olan kişi izin alıp 12de çıkmış yaptıramadı bizimki pazartesiye kaldı 4gün perhiz sonrada test inşl bizde sizin gibi böyle artış görürüz arkadaşım

teşekkür ederim canım .neden olmasın beraberde gidebiliriz.

çok sevindim canım,hemen yazarsan bizde alırız o karışımdan başka neler kullandınız

bende iki günden beri sonuç bekliyorum sizde .sonuç nasıl diyede soramıyorum kötümü acaba diye allah yüzünüzü güldürsün arkadaşım.

inş canım yaa..ama bu hareketsizlik geçermi acaba? daha kağıdı görmedimya bişey söyleyemiyorum, doktor demişki, sperm baş, boyun ve diğer şeyler normal ama sadece hareketsiz demiş, onun içinde bir ürüloğa söyle belki bir ialç verir demiş..özelde yaptırmış ama ürülogcu bakmamış sonuca o yüzden..

çok sevindim canım,hemen yazarsan bizde alırız o karışımdan başka neler kullandınız

canım eşim elazığdan almış..yarın akşam yazayım ayrıntılı, şuan ben il dışındayım, ama eve geçince yazayım bence mutlaka alın..çünkü bu bizim 4. testimiz çok şükür hepsinde artış oldu..

kızlar görüşürüz şimdi çıkmam lazım..dediğim gibi yarın akşam detaylı bilgi verrim toz hakkında..hoşçakalın..

bende iki günden beri sonuç bekliyorum sizde .sonuç nasıl diyede soramıyorum kötümü acaba diye allah yüzünüzü güldürsün arkadaşım.

amin canım çok sağol malesef yaptıramadık işte inşl oazartesiye kısmet olurda dahada güzel haberler alırız

slm kızlar.sürekli yazdıklarınızı okuyorum ama inanın bişey yazsım gelmiyo.tedavi yok,beklediğim bi gelişme yok...ancak sizin gelişmelerinizi okuyup seviniyorum.bu arada kaan bey ve emre bey arasında kalanlar olmuş sanırım.biliyosunuz biz ikisinde de m tese olduk.ilkini emre bey,2. yi kaan bey yaptı.ikisi de çok iyi doktorlar.yanlız umut özel olduğu için ortam biraz daha iyi tabi.benm size tavsiyem hiç ilaç kullanmadan m tese diyosanız emre beye gidin.sperm sayısı 0 olduğunda genelde emre bey hemen tese diyo zaten.ama eğer tedavi görelim bir süre,şansımızı deneyelim diyosaız da kaan bey tabiki.hiç korkmayın bence ve incelemyen hangisi daha iyi diye.inanın üretim varsa ve testislerde sperm varsa ikiside bulur ve sizi mutlu sona ulaştırır..

kızlar kaan hocaya mail atmıştım cecap vermiş de.. bu yazdığı ilaçlar nedir bilen varmı yada kullanan.. bziz yalovada yız ve ankara gidip gelmek çok zor olur.. ama bi şansımızı ilaç tedavisiylede denemek istiyoruz... sebepsiz azoyuz sanırım.. ne yapsak bilemiyorum ve 2 ay sonra eşim askerede gidecek.. ilaca mı başlasak yada hemen gün alıp tese mi olsak.. herşey belirsiz herşey karışık.. hocanın cevabın yapıştırıyorum..

Tıkanıklık ya da testislerde çalışma bozukluğu olabilir. Önce sabahları 1 adet Endol tablet, akşamları da 1 adet Sudafed tablet adlı ilaçlardan almaya başlayın. 15 gün devam edin ve kanda FSH, testosteron hormonlarınıı tekrarlatıp, lütfen hastaneye gelin, sizi muayene edeyim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

slm arkadaşlar yazılarınızın tamamını okuyamadım emre beyin ismi birkaç yerde geçiyor tedaviye başlıycaz doğru yeri arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

tedavin hayırlı olsun canım inşl sonu güzel olur ve bebekle sonuçlanır

hoşgeldin tedavin hayırlı olur inşallah ilk denemende kavuşursun bebeğine

biz ilaç kullanmadan 2009 da ameliyat olduk. sonra istanbulda çok tanınmış bir özel hastaneye gittik. doktor kibarca imkansız dedi. ancak biz gene de ümidimizi yitirmeyip ankarada çok iyi bir aktara gidip bal yaptırdık. hemen kaan hocaya mail atıp görüşme ayarladık. sağolsun ümitlendirdi.8 aydır kullanıyoruz. allah sonumuzu hayır getirsin.

slm arkadaşlar yazılarınızın tamamını okuyamadım emre beyin ismi birkaç yerde geçiyor tedaviye başlıycaz doğru yeri arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

emre bey ve kaan bey ikiside çok iyi dr ama merkez açısından emre bey diyorum ben eşin tesemi olcak

amin allah yardımcınız olsun

hayırlısı olsun dediğin gibi.bizde çakşır otu macunu kullanıyoruz.umut dünyası işte napalım(

bunlar vitamin ilaçları sanırım isterseniz biraz tedavi olun belkide tıkanıklık vardır ve bu ilaçlarla çıkış olur sonra tese olursunuz allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…