canım benim 5 aylık bir tedavim olmuştu ama tek bana malesef(( doktor eşimden test falan istememişti, benim içime sinmedi doktor değiştik ve o doktor direkt eşimden sperm testi istedi ve biz 2010 temmuz 23 de ilk testte sıfırı gördük..resmen şok olduk, 1 hafta sonra tekrar test yaptık ve 100 bin sperm yazıyordu, ondan sonra kaan hocaya mail attım değerleri, hormon sonuçlarını sonra bize 1 ay klomen ve pharmaton verdi, kullandı eşim ve test yaptık 3. testimizde 26.6 milyon toplam sperm ve 300 bin canlı sperm yazıyordu ve yine başka bilgi yoktu..bayramdan sonraki hafta kaan hocadayız, orda tekrar bir test olur ve sperm çıkarsa dondurtup tüp bebek yapacaz inş..ama artık tüp bebektede tutmayacağından korkuyorum..hayırlısı bakalım ne olacak hakkımızda..
Bu arada bügün hastalandım ve yine ağlama krizim tuttu..o kadar üzülüyorum ki bu adet dönemlerimde anlatamam..
canım hocanın yazdığı ilaçlara ve sylediklerine bakılırsa sizde üretim var.kaan bey sadece bunun çıkışını sağlıcak.olumlu şeyler yazmış bence.dediklerine uymanızı tavsiye edrim.ben ilaca başlayın derim.en azından 1 ay kullansın eşin.sonrada kaan beyle görüşün ve karaınızı birlikte verin.belkide eşin askere gidene kadr çıkış olura.s
gamze cim umutlandım şimdi.. sağolasın.. ilaç kullansak çıkış olurmuki. eşimi ikna etsem de gitse.. emre bey de cevap yazdı ama o uzman biri tarafından tese önerdi hemen.. kaan hoca ankarada hangi hastanedeydi??
kızlasr bir de bişey sorcam bu keçiboynzu pekmezini deneyen var mı
nasıl olcak
ceylincim benim bildiğim kadarıyla keçiboynuzu pekmezi yerine kürü daha etkili. biz bi ara yaptık ama en az 3 ay devam etmek gerekiyomuş tabi biz devam etmedik ben üşengecim bu konularda biraz ondan..
CANIM GÜNAYDIN ben eşimin azo olduğunun öğrendiğimde kürü yaptım ama sonra yarım bıraktık çünkü emre beye gittik ve ilaca başladık ben de aynı senin gibi üşengecim bu konularda ne bileyim baştan başlıyorum sonra hevesim gidiyo zor geliyo aslında dediğin gibi kürü daha doğal çünkü pekmezinde mutlaka karışım vardır
canım bence küre devam et ben eşime neler neler yedirdim her akşam fındık fıstık incir badem üzüm dut kurusu 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 4kavanoz bal polen arısütü 3aykeçiboynuzu kürü 1ay nohut kürü ve hala keçiboynuzu kürüne devam ediyorum en az haftada 4akşam içiriyorum eşimin kullandığı ilaçlar çıkışı sağladı çok şükür ama ben bu yaptıklarımında faydası olduğunu keçiboynuzu kürünün dahada arttırdığını düşünüyorum evde kalmadı bikaç akşamdır yapamıyorum sanki bir yanı eksik kalmış gibikaydirigubbakcemile3
canım bence küre devam et ben eşime neler neler yedirdim her akşam fındık fıstık incir badem üzüm dut kurusu 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 4kavanoz bal polen arısütü 3aykeçiboynuzu kürü 1ay nohut kürü ve hala keçiboynuzu kürüne devam ediyorum en az haftada 4akşam içiriyorum eşimin kullandığı ilaçlar çıkışı sağladı çok şükür ama ben bu yaptıklarımında faydası olduğunu keçiboynuzu kürünün dahada arttırdığını düşünüyorum evde kalmadı bikaç akşamdır yapamıyorum sanki bir yanı eksik kalmış gibikaydirigubbakcemile3
bişey sorabilirmiyim bu keçiboynuzu kurunu 3 ay boyunca hergun yapmak gerekiyor değilmi[/QUO
nisancım ilk hafta sabah akşam sonra 3 ay boyunca akşamları yatarken içecek.
canım akşam evden adresini falan yazıcam..zaten hemen para yatırıyorsun adamlar sana kargoyla ertesi günü gönderiyolar hemen..meliselacım karışım tozu elazığdanmı almış biz nasıl alabiliriz acaba.sen bir ismini verde çaresine bakıcaz artık.
teşekkürler tatlım, bir araştırayım bakayım ne çıkacak..ama zormuş yaa hareketi hızlandırmak..MELİSELA canım hareket bozukluğuna bir antioxidan iyi diye biliyorum.ismiPYCNGENOL yinede sen bir araştır.belki başka şeylerde iyi geliyordur.biz GNCden yeni aldık.
Melisela selam canım oncekı mesajlarda eşinin elazığdan bir toz aldığını söylemişsin.İçeriği veya üzerinde etiketi varsa bana söyleyebilir misin?Hareket sorunu bizde de var ne yapıcaz yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?