canim insallah güzel haber verceksin inaniyorum ben buna kurtulacaksin bu dertten hayirlisiyla....
gercekten cok zor canim ya hep icimin sikintisini esimden cikartiyorum,bazen gerksiz gere kalbini kirdigim oluyor...bende kurtulmak istiyorum bu derttenm kavusmak istiyorum bebegime..
zaman konusunda kararsisiz canim aslinda bir göndende hemen olsun bitsin istiyorum...
biliyosun kaan beyde tedavide simdik esim yazin gittigimizde hemen tese dedi kaan bey biz istemedik bir kac ay daha bekleyelim dedik simdik ne zaman derse o zaman olur tese...
benim birde kafamda karisik emre beymi kaan bey mi diyorum sen ce hangisi
slm kizlarrr nasilsinizz
sagol kader hosgeldin
Insallah.
Biliyorum zor oldugunu bende ayni seyleri yasadim çok kôtû günler yasadik simdi atlatik allahimiza sükür.
Esin içinde zor o kendini simdi suçlu hissediyordur saha ihtiyaci var moral vermen gerekirken sen onun kalbini kiriyorsun.
Kaan aydos ilaç tedavisi için iyi.
Ama tüp bebek için ameliyat için emre bakircioglu olabilir.
hos bulduk canim ,,, canim bende kararsizim tese icin emre beymi, kaan beymi diye ama buyuk bir ihtimal kaan hoca olacak cunku cok iyi bir doktor ve ben kaan hocaya guveniyorum insallah hepimziin icin hersey yolunda gider
espoir canim az bi zaman kaldi senin icin insallah haftaya hamile haberini aliriz canim
canim bende guveniyorum kaan hocaya ama özel hastane dahami iyi olurki diyorum
bilemiyorum canim bide emre bey istanbulda biz ankarda oturuyoruz izinde yer sorunuda olur diye istanbulu istemiyorum ama canim sen icine hangisi siniyorsa onada git canim sonra pismanlik duyma
kızlar slm.gonal f ye de başladım 1 hafta 10 gün içinde mikro tese olcak.heycandan bayılmak üzereyim((((((((((
canım hayırlı olsun tedavin, inş hamiş haberinide alırız tatlım..çok sevindim..
kızlar slm.gonal f ye de başladım 1 hafta 10 gün içinde mikro tese olcak.heycandan bayılmak üzereyim((((((((((
kızlar kaan hocaya meil atmıştım cevap yazmış Endol sabah,Trental 400mg akşam 1 aykullanın test yaptırın ve gelin diyo..Kızlar bu ilaçları kullanan varmı aranızda..işallah hayırlısı olur bizim için...
kızlar kaan hocaya meil atmıştım cevap yazmış Endol sabah,Trental 400mg akşam 1 aykullanın test yaptırın ve gelin diyo..Kızlar bu ilaçları kullanan varmı aranızda..işallah hayırlısı olur bizim için...
canım ne zaman mail atmıştında cevap geldi? ya bende attım ama daha cevap gelmedide merak ettimsorayım dedim..hande kullanmıştı canım sanırım bu ilaçları ve şuan hamile :)) inş en kısa zamanda sende hamiş olursun..
canım hayırlı olsun tedavin işallah olumlu sonuç alırsınız
ıyı geceler kızlar recducy hayırlı olsun canım.kızlar nasılsınz
hayırlı olsun canım inşl tedaviniz bebekle sonuçlanır:ecrin_bebek:
allah yardimciniz olsun insallah bol bol sperm bulunur
Canim tedavin hayirli olsun insallah guzel sonuc alirsin. Dualarim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?