Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Insallah.
Biliyorum zor oldugunu bende ayni seyleri yasadim çok kôtû günler yasadik simdi atlatik allahimiza sükür.
Esin içinde zor o kendini simdi suçlu hissediyordur saha ihtiyaci var moral vermen gerekirken sen onun kalbini kiriyorsun.
Kaan aydos ilaç tedavisi için iyi.
Ama tüp bebek için ameliyat için emre bakircioglu olabilir.

sagol kader hosgeldin

hos bulduk canim ,,, canim bende kararsizim tese icin emre beymi, kaan beymi diye ama buyuk bir ihtimal kaan hoca olacak cunku cok iyi bir doktor ve ben kaan hocaya guveniyorum insallah hepimziin icin hersey yolunda gider

espoir canim az bi zaman kaldi senin icin insallah haftaya hamile haberini aliriz canim

zaten suclu hissetiyor biliyorum kendiside soyluyor zaten bu sefer niye oyle diyorsun diye ben ona kiziyorum..evet zor canim ikimiz icinde zor o istemezmiydi hemen olsun ama allahim kismet etmedi.. varya o kadarda iyi biridir hic kimseyi kirmaz etmez ama iste derrler bizi buldu..
allahim sonumuzu hayirlara cikarsin kurtarsin bu dertten bizi
vallah canim ben de sen gibi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi neresi olacaksa orda tese olmayi allahim nasip etsin

ve burdaki bütün arkadaslarim kurtulsun bu derten

canim bende guveniyorum kaan hocaya ama özel hastane dahami iyi olurki diyorum

bilemiyorum canim bide emre bey istanbulda biz ankarda oturuyoruz izinde yer sorunuda olur diye istanbulu istemiyorum ama canim sen icine hangisi siniyorsa onada git canim sonra pismanlik duyma

canim hayirlisi neyse o olsun ne deyim...senin icin ankara daha iyi evet evin orda rahat edersin
benim icin istanbulda ankarada ayni sonucta ikisindede otelde kalinacak

kızlar slm.gonal f ye de başladım 1 hafta 10 gün içinde mikro tese olcak.heycandan bayılmak üzereyim((((((((((

kızlar kaan hocaya meil atmıştım cevap yazmış Endol sabah,Trental 400mg akşam 1 aykullanın test yaptırın ve gelin diyo..Kızlar bu ilaçları kullanan varmı aranızda..işallah hayırlısı olur bizim için...

canım ne zaman mail atmıştında cevap geldi? ya bende attım ama daha cevap gelmedide merak ettimsorayım dedim..hande kullanmıştı canım sanırım bu ilaçları ve şuan hamile :)) inş en kısa zamanda sende hamiş olursun..

canım bizde endol ve Sudafed kullanıp 15 gün sonra test yaptırın ve gelin dedi.. herkese aynı ilaçlarımı veriyo acaba..??? sizin azonun sebebi nedir

Benim esimde kullandi endol ve trentali . hatta trentali banada vermisti doktorum. Bende 7 haftalik hamileyim suan.

canım hayırlı olsun tedavin işallah olumlu sonuç alırsınız

ıyı geceler kızlar recducy hayırlı olsun canım.kızlar nasılsınz

hayırlı olsun canım inşl tedaviniz bebekle sonuçlanır:ecrin_bebek:

allah yardimciniz olsun insallah bol bol sperm bulunur

Canim tedavin hayirli olsun insallah guzel sonuc alirsin. Dualarim seninle.

kızlar hepinize tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.inşallah hersey hepimiz için yolunda gider:::::::))))gelişmeleri haber vericem sizlere mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…