Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yarın evde yokum halama gideceğim gelince yazarım inşallah kendinize iyi bakın şimdiden iyi haftalar diliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar eşleriniz microtese olduysa sonucu nezaman ögrendiniz?sperm cıkıp cıkmadıgını?

canım benm eşimde 23 eylülde kaan beyde 2. teseyi oldu.aynı şekilde parça alıp patalojiye gnderdi kaan bey.ordakilerde 2 hafta sonrasına gün verdiler.ben de çok şaşırdm aslında.umut tüp bebekte olduğunda pataloji sonucunu 2 saat sonra öğrenmiştik.çözemedm ben buranın çalışma sistemini.gerçi biz hala sonucu almaya gidemedk.eşimin işleri yoğun bu aralar.bende artık hastane için izin almak istemiyorum.herkes anladı walla durumu( ne zamn gideceğimiz belli değil hala kısacası..birde gndemelerinin nedeni tesede görülmeyen spermler bazen patalojide görülebiliyo.hala bir şans var yani bizler için.gerçi bizim pek umudumuz yok.birazda o yüzden acele etmiyoruz sonucu almak için...

Bizde ameliyat sırasında eşime söylemiş doktoru.Odaya çıktıktan sonrada laboratuvardan bir görevli gelip-biyologdu sanırım- uzun uzun anlatmıştı, işte şu kadar parça alındı 2 sperm cansız vs. v.s . Patoloji raporunuda 10 kadar sonra almıştık

kızlar selam nasılsınız??? ben sıkılmış bir halde yazıyorum yine..eşim gitti az önce, üzülüyorum yaa..sıkıldım, psikolojim bozuluyor, çok şükür sayı problemi halloldu ama hareket yok işte..ya bu ne kadar zor bir süreçmiş..rabbim yıllarca uğraşan kardeşlerime sabır versin..sizi de sıkmadım inşAllah..Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılar inşAllah..

İyi haftalarrr:) İnşallah ADAK ve ESPİOR den güzel haberler alacağımız güzel ve mutlu bir hafta olur :))

espoir ve adak inşallah bu hafta sizden güzel haberler alırız
bende eşime hayıt tohumu aldım içecek fshı düşürüyormuş
zayıflayamıyor elme krom aldık işe yaramadı zayıflarsa bir ümit belki bir şeyler değişir

günaydın kızlar iyi haftalar.nasılsınız.ADAKCIM ESPİORCUM İnşallah iyi haberlerinizi alırız.tedavideki arkadaşlara Allah kolaylık versin.bizdede ilaçlar vitaminler kürler nereye kadar bilemiyorum.inşallah sebeb olurda çıkar.:Saruboceq:

kızlar selam..herkese iyi bir hafta diliyorum..inş bu hafta güzel haberler alırız yaa..kızlar bu arada tozun adını, adresini falan yazmıştım, kimse bir şey demedi, alan oldumu? birde kaan hoca mail atmış, proseed plus diye bir ialç kullanın demiş..kullanan oldu mu?

1 gün önce atmıştım canım ertesi gün cevap yazmış sana da gönderir merak etme...

canım bizde endol ve Sudafed kullanıp 15 gün sonra test yaptırın ve gelin dedi.. herkese aynı ilaçlarımı veriyo acaba..??? sizin azonun sebebi nedir

canım sizin ilaçlar farklı sadece endol aynı bizim trental ...bizim azo sebebi sebepsiz ama fsh 23 canım yüksek?Sizin nasıl?

canım sizin ilaçlar farklı sadece endol aynı bizim trental ...bizim azo sebebi sebepsiz ama fsh 23 canım yüksek?Sizin nasıl?

canım bizimkide sebebsiz azo fsh da 10.23 oda normal yani.. biz ilaçları kullanıp kullanmayacağımıza henüz karar vermedik .. öyle bekliyoruz..

kızlar birşey sorcam Endol ve Trentalın fiyatları nedir acaba Dr.yazdırsakmı fiyatlar makulse Eczaneden alalım diyorum değilse bir Ürolağ gitmemiz gerek

nesime canım bana sorarsan ilaçları kullanın bir bakmışsın çıkış oluvermiş.Burdaki arkadaşlar ilaçları kullanınca güzel sonuçlar aldılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…