Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimsecikler yok.neyse iyi haftasonları canlar kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz.

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım bi kac gündür giremedim gecmişte neler oldu kızlar bana birisi özgecmişi yazabilirmi

inşl canım ama içimden bi ses güzel şeyler söyleyeceği yönünde hareket için ilaç vardırda verir inşl canım

canım selam..ya kaan hoca yazmış ama sanırım karıştırdı başkasıyla, şuan ilaçlarını kullanıyor demiş sadece..bende cevap yazdım tekrar, bakalım ne diyecek..

bu arada kızlar toz ismi T-22 diye bir şey, altınterim isimli bir firma..numara 0 424 233 42 89, kızlar onlar size hesap numarası veriyor, 25 tl yatırıp, ertesi gün kargo geliyor..Allah'ım şifasını verir inş..Şifayı veren Allah ama bakarsınız vesile olur kızlar..

arkadaşım günaydın bak benim sana yazdığım ilacı bu sitede kullanan bayan var kullanıcı adı tugba06 onunla bir görüşmeyi dene onlar kullanmış forum araması yap sperm sayı düşüklüğü ve hareketsizliği yaz karşına gelen listeden bulabilirsin yada ilacın adını yaz

KIZLARRRRR nerdesiniz kış geldi diye sizlerde uykuya mı yattınız offf bir ben mi çalışıyorum yaaa haftasonu artık hamile kalmak istiyorum evimde bebek bakmak istiyorum çalışmak istemiyorum ama şıan işi bıraksam evde kafayı yerim herhalde uğraşıcak bişey yok offfffff

buldum canım çok teşekkürler, ama ilaçta domuzun bir yerinden karışımmı ne varmış, o yüzden biraz durdum açıkcası.. kaan hocaya mail attım tekrardan, belki o bir ilaç önerirse onu kullanırız..senin dediğin almanyadan getirtiliyormuş, dedğin kullanıcı kullanmış ve baya artış olmuş ama eşim pek sıcak bakmadı açıkcası, içeriğini okuduğumda..bakalım kaan hocadan bir mail gelsin, ona göre değerlendircem imkanları..İlgilendiğin için çok teşekkür ederim tatlım..olumunekankayizsmile

meliselacım ben içeriğini bilmiyordumsadece nete goggleye yazınca o geldi forum da da kullananları görünce dedim san bir yazayım tabiki de ne olursa olsun domuzdan üretilen şifada olsa insan kullanamaz ayyy iyiki içeriğini okumuşsun bak böyle şeyler benim hiç aklıma gelmiyor

merhaba cicek nasilsin ne var ne yok ?
Sizde gelisme var mi esinde.

merhaba canim sagol iyilik ne olsun can sikintisi
yok canim bir gelisme malesef, insallah mtese oldugunda yüzümüz güler.artik gercekten agrir geliyor.
sen nasilsin? test günün 29 ekim dimi? insallah güzel haberler verirsin canim

Bende iyim canim evdeyim dinleniyorum bir is yapamiyorum korkuyorum.
Evet test günûm haftaya cuma. Insallah güzel haber vermek nasip olur.
Seni anlayabiliyorum cicek ama sakin umudunu kaybetme insallah mikrotese'de bulunur.
Sonuçta patolojide umut vardi sizin için. Esinde ilaç tedavi görüyor. Ne zaman mikrotese yaptrimayi düsünüyorsun.

canim insallah güzel haber verceksin inaniyorum ben buna kurtulacaksin bu dertten hayirlisiyla....
gercekten cok zor canim ya hep icimin sikintisini esimden cikartiyorum,bazen gerksiz gere kalbini kirdigim oluyor...bende kurtulmak istiyorum bu derttenm kavusmak istiyorum bebegime..
zaman konusunda kararsisiz canim aslinda bir göndende hemen olsun bitsin istiyorum...
biliyosun kaan beyde tedavide simdik esim yazin gittigimizde hemen tese dedi kaan bey biz istemedik bir kac ay daha bekleyelim dedik simdik ne zaman derse o zaman olur tese...
benim birde kafamda karisik emre beymi kaan bey mi diyorum sen ce hangisi

Son düzenleme:
canim zaten sende is falan yapma dursun isler bisey olmaz
esinde yardimcidir zaten oldugu kadar olsun bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…