daha bugün açtım sayfayı okudum eşime söyledim alıcaz .iceriği nedir acaba biliyormusun canım.diyer vitamin ve ilaçlarla etkileşim yaparmı.siz diğer ilaçlarla berabermi kullandınız.proxeed i ben duymuştum.iyi bir vitamin kaynağı spermler için üretilmiş.daha önceleri yurt dışında vardı .şimdi eczacıbaşı getirmiş türkiyede eczanelerde bulunuyor.fiyatı 100 120 arası sanırım ve ayda iki kutu kullanılıyor.faydasını görenler var.kaan beyin hastalarının yazılarını okumuştum.inşallah sizede faydası olur.kızlar selam..herkese iyi bir hafta diliyorum..inş bu hafta güzel haberler alırız yaa..kızlar bu arada tozun adını, adresini falan yazmıştım, kimse bir şey demedi, alan oldumu? birde kaan hoca mail atmış, proseed plus diye bir ialç kullanın demiş..kullanan oldu mu?
kızlar yazmıştım ama sanırım bir problem olmuş çıkmamış topiğe. değerim sıfır. hamile olamadım ne yazık ki çok ama çok moralimmiz bozuk iki gözümüz iki çeşme oturuyoruz eşimle birlikte
Hiç böyle düşünme umudunu kaybetme, harzemin oluşturduğu listelere bir bak hiç te az değil şansımız evet bu işe kalkışan her dört veya 5 çiftten sadece biri tek seferde eve çocuk götürebiliyor onlarca farklı basamağın her birinin kusur çalışarak birbirini takip etmesi çok zor ama mucizeler her zaman var.canim cok uzuldum umutlarim bir kere daha yikildi
kizlar size birsey soyleyecegim ama lutfen beni yanlis anlamayin
azosperm ile mucadele edenler yani bizler asla bu savasi kazanamayacagiz gibime geliyor
kimsinde hic bulunmuyor
kimisinde bulunuyor dolllenme olmuyor
kimisi dolleniyor ama transfer ediliyor ama anneye tytunmuyor
kimisi anneye tutunuyor anne hamile kaliyor dusuk oluyor
yani kizlar sifir elde var sifir durumundayiz
hepimiz teker teker kaybediyoruz
savasi kazananllar azinlikta
her gecen gun umudum daha da azaliyor
allahim bizlere yardim etssin umutlarimiz tukenmeden yesersin:Saruboceq: :Saruboceq:
moralim çok ii değil...embriyom süper kalitede değil ve tutması çok zor biliyorum...zaten azoda ilk defa tutması imkansız onuda biliyorum.....rabbime sadece bugünü bile gösterdiği için şükrediyorum....bir gün ağzıma embriyo kelimesini alacağımı hiç düşünemezdim.....allahıma şükürler olsunki şimdi olmasada bir gün çok zorlu bir yol olsada yine deneyebilirim.....allah herkesi evlat sahibi yapsın ama sağlıklı ve hayırlı....
kızlar yazmıştım ama sanırım bir problem olmuş çıkmamış topiğe. değerim sıfır. hamile olamadım ne yazık ki çok ama çok moralimmiz bozuk iki gözümüz iki çeşme oturuyoruz eşimle birlikte
daha bugün açtım sayfayı okudum eşime söyledim alıcaz .iceriği nedir acaba biliyormusun canım.diyer vitamin ve ilaçlarla etkileşim yaparmı.siz diğer ilaçlarla berabermi kullandınız.proxeed i ben duymuştum.iyi bir vitamin kaynağı spermler için üretilmiş.daha önceleri yurt dışında vardı .şimdi eczacıbaşı getirmiş türkiyede eczanelerde bulunuyor.fiyatı 100 120 arası sanırım ve ayda iki kutu kullanılıyor.faydasını görenler var.kaan beyin hastalarının yazılarını okumuştum.inşallah sizede faydası olur.
bende bebek görmelere yeni gelin evine gitmiyorum.ben bir defa bir tanıdık oğlunu evlendiriyordu yeni gelin evine gittim gelinin kaynanası neredeyse beni kovacaktı hani benim bebeğim yokya evine uğursuzluk getiririm diye korktu.herkesi ağırladı bana neredeyse kalk git diyecekti benim jeton sonradan düştü.bizi uğursuz görüyorlar.allah gönüllerine göre versin inşanlah
fiyatlar makul leylak ikisi 15 civarıdır.kızlar birşey sorcam Endol ve Trentalın fiyatları nedir acaba Dr.yazdırsakmı fiyatlar makulse Eczaneden alalım diyorum değilse bir Ürolağ gitmemiz gerek
Senin adina üzüldÜm demmi.
Hayirlisi buymus biliyorum sizin için çok zor.
Sana sormak istedigim hiç belirtin falan var miydi agri sizi .....
Benim için dua eden, teselli veren bütün arkadaşlarım, hepinizden Allah razı olsun. Ve tez zamanda kucaklarınız dolsun.
kızlar bu başarısız sonuçtan sonra insan kurguladıkça kurguluyor. herşey o kadar güzel gelişmiştiki 33 yaşında iyi kalitede 5. gün transferinde kime sorsanız gebelik oranı %60-70 der. biz ne yazıkki negatif %30 a girdik. neden gösterilebilecek hiç bir açıklama yok. kesin bir bilinmeslik. Allah'ım dilememiş hepsi bu. Çok ağır ithamlarda gelmiyor değil aklıma. acaba 3-4 denemeye daha yetecek spermimiz var nasılsa diye kasten gebelik oluşmayacak bir şeyler mi yaptılar. bu kadar sağlıklı görünen bir embriyonun en geç 7. günde tutunmayı bitirmiş olması gerekirdi. o iki günde ne olduysa oldu. bebişim ya öldü ya da dışarı gitti ki embriyoloğun görüşüne göre bu görünümde ölme çok nadir görülür. ne hatalar ettikte dışarı gitti bilemiyorum. hatalarımızı doktorumuza söylediğimizde hiçbirine ihtimal vermiyor ama açıklaması da yok tabiki. bir dahaki denemede rahim kasılmalarını azaltan endol fitil kullanacağım. Bu bilgiyi de ne yazıkki transferden yarım saat falan sonra öğrenebildik. Neden bu yönde bir tedbir önceden alınmaz ki Anlayamıyorum. nasibimiz böyleymiş.
10 ayda tam 15 bin lira harcadık kızlar. bir seferde sonuca ulaşmak için tüm olanaklarımızı seferber edip hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. günde 7 saatimzi icabında bu işle ilgili bilgilenmeye harcadık ama bu endol bilgisini kaçırmışız işte maalesef. Kimse birşey söylemedi herşey olup bittikten sonra rahim transfer kataterlerine tepki gösterip dalgalanma şeklinde kasılma yapıp embriyo ve sıvısını dışarı atabiliyor deniyor. E madem böyle bir ihtimal var çaresine baksanıza be kardeşim. biz koyduk olmadı ile olurmu bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?