Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım seni anlıyorum hepimiz zaman zaman aynı duygular içine giriyoruz ama ben inanıyorum bir gün olacak sadece sabretmemiz gerekiyor biz dualarımızı edelim allahtan isteyelim o zaman olacaktır hayata olumlu bakmak lazım allah başka dertler göstermesin canım

geincik canım sizin problem neydi canım yoksa aynı sorunmu yani azomu ay artık ağzıma almak istemiyorum bu kelimeyi inşallah bigün hayatımızdan o kötü kelime çıkıp gidecek

geincik canım sizin problem neydi canım yoksa aynı sorunmu yani azomu ay artık ağzıma almak istemiyorum bu kelimeyi inşallah bigün hayatımızdan o kötü kelime çıkıp gidecek

malesef canım azo. inşallah çıkar gider.tez zamanda hepimizde kurtuluruz.

Canım arkadaşımmmm evet kesin karar verildi artık bu ay sonu son olacak artık işten ayrılıyorum.Artık gelirim senin kahveni içmeye Vallahi gözüm yollarda ona göre gelde şöyle birde yüzyüze dertleşelim.Zaten sonra bizde mersine taşınınca artık bol bol görüşürüz.

olacak ben inanıyorum gelincik hamiş kalınca bugünleri hatırlayıp güleceksin:CüvCüv:
Bnede senin gibi hamiş birisini görsem imrenerek bakıyorum ama bizimde zorlu yollardan geçmemiz gerekiyor kaderimizde bu varmış.Önceden bende bilmezdim hamile kalmak çok basit bişey zannederdim ama gerçekten de yaradınımın bir mucisesiymiş

günaydın kızlar nasılsınız hava çok güzel bugün şöylebir çıkım dedim kimi aradıysam müsaitdegil bend vazgeçtim içim kıpır kıpr ben her baharda böyle çoşuyorum kızlar ölü topragı yeniden Rabbim isterse yok olan spermleri yaratır aslımda çok kolay Allah ol dicek olucak inşallah bacılar

gunaydin kizlar uzun i zamandir girmiyodum nasilsiniz
insallah hersey yolunda gidiyodur ,insallah tum dileklerimiz kabul olur

bizde de azospermi vardı eşim 8 ay önce sol varikosel ameliyatı oldu çocuğumuz yok henüz 19 aylık evliyiz... ameliyattan önce 1-2 adet sperm vardı. aralık ayında sayı 400.000 çıktı. bu sayı çıkana kadar ameliyat dışında pek bişey yapmadık malesef. şimdi ise ocak ayından beri keçibounuzu suyu, mesir macunu, çinko selenyum E vitamini takviyeleri veriyoruz eşime. bakalım bu ay sonu bi test daha yaptırıcaz inşallah sonuç ii çıkar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün senağlama :çok üzgünüm: :Saruboceq:

Merhaba sevgi burak sana sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olurmusun acaba?
Benim eşimde azospermi teşhisi kondu ve varikosel de var sperm testimizde bir kere 80 tane sperme rastlanmıştı.Sen şimdi daha önce 1-2 adet sperm var diyince varikosel ameliyatı sonucunda 400.000 sperm bulundu diyince durumunuzu biraz bize benzettim.Sizede azosperm falan denilmişmiydi birde hormon testi yaptırmışmıydınız yani durmunuz ilk başlarda nasıldı bu kadar güzel sonuçlar elde etmişsinzi tebrik ederim

hadi canim ya bi degil bikac sey kullaniyosunuz insallah sonucu guzel cikar sonunda yuzun guler

günaydın arkadaşlar ne güzel kalabalığız nasılsınız bakalım bugün

a.s.
gunaydin kizlar uzun i zamandir girmiyodum nasilsiniz
insallah hersey yolunda gidiyodur ,insallah tum dileklerimiz kabul olur
a.s.canım nerelerdesin bakıyım sen ,ne yaptın, son durumlar ne inşallah güzel haberlerin vardır bizlerede halaya başlarız:teytey:

Merhaba nasılsın biz iyiyiz senin eşin mikro tese olacaktı oldumu seninde inşallah bütün dileklerin kabul olunur

yok be canim ya sorma olmadi
tup ebbek merkezinde randovumuz vardi esim urologa gitti gorusmek icin ,esimin hormon testi sonucuna bakmis muayene etmis demis senin yumurtaliklarin gelismemis ben kesinlikle bu ameliyati yapamam ,yapsam sperm bulamam demis
esimde ne olcak imkansizmi demis oda ben yapsam belki sakat kalma ihtimalin olabilir demis bikac test vermis ,esim iyi ozaman demis cikti geldi daha oraa gitmiyo moralimiz bozuk ,ve artik buranin doktorlarinauvenim kalmadi yaptirirsam turkiyede yaptircam

ataşbelgin canım siz nerde tedavi oldunuz hangi dr. söylermisin güzelim acaba aynı dr mı gittik merak ettim
ankara canı gürgan clınıc timur gürgan işinin ustası çok güveniyorum dr ben zaten güvenmek lazım başarmak için peki siz hangi dr gidiyorsunuz:bbo:

a.s.
a.s.canım nerelerdesin bakıyım sen ,ne yaptın, son durumlar ne inşallah güzel haberlerin vardır bizlerede halaya başlarız:teytey:

,canim nete giriyorum ama fazla basinda durmadigim icin bikac yere yazip cikiorum ,burayida devamli takip etmek gerekiyo
iste durumumuz hic iyi degil gittikce kotuye gidiyo bilmem sonum neol cak ,umudum bazen oluyo bazen kaybediyorum
ama cok ciddi problemimiz var bunuda biliyorum
artik tedaviye turkiyede yaptircam ,insallah tabi

merhaba banban biz ilk başta benim ısrarım üzerine evlendikten 10-11 ay sonra hamile kalamayınca şüphe üzerine doktora gittik. yapılan tetkiklerde bende problem çıkmadı rahim filmi hormon testi vs. bişey çıkmadı. eşimde ise yapılan ilk spermıyogram testinde 1-2 adet canlı sperm görüldü yazıyodu. sonra 2 hafta sonra tekrar ve başka yerde bir test daha yaptırdık ama sonuç yine aynıydı 1-2 adet canlı sperm senağlama sonra eşim hemen ameliyat oldu sol varikosel. 4 ay sonraki sperm testince sonuç 400.000 çıktı. ve 4 ay biz bişey yapmadık. ve ocak ayında takviyelere başladık hiç aksatmadık bunları bu ay sonu yine test yaptırıcaz inşallah canım allah herkezin gönlüne göre versin.

moralini bozma canım allah bilir herşeyi, biz neler duyuyoruz olur birgün hem ne dr var bencede sen bide türkiyedeki dr görüş allahım hepimize yardım etsin:Saruboceq:

moralini bozma canım allah bilir herşeyi, biz neler duyuyoruz olur birgün hem ne dr var bencede sen bide türkiyedeki dr görüş allahım hepimize yardım etsin:Saruboceq:

iste canim ya esimde hepsi sorun sperm 0
yumurtaliklari gelismemis
ve fsh hormon sonucu cok yuksek 28.8
normalde ac olmasi gerek bilmiyorum
anlicain cok cok ciddi problemi va oyuzden buraya guvenmiyorum
turkiyede maya tup bebekle gorusuyorum bakalim yaparsam orada yaptircam orasi aklima yatiyo

Canım bence imkansız diye bişey yok Allah isterse en başta olur birde fsh 28 demişsin benim eşimde fsh 35 vallahi bizim durum çok daha kötü desenize.
Türkiyede görüş bence çünkü oralarda bu tarz şeylere fazla önem vermiyorlar hemen sperm donasyonuna yönlendiriyorlarmış bence de türkiyeye gelip görüşmen çok mantıklı

Çok sevindim sizin adınıza siz hangi hastanede tedavi görüdünüz ya bizdede varikosel var hemde ileri derecede ama doktorlarımız varikoseli önermiyor gerçi azosperm olma nedenizimzde var ondan katnaklı olabilir.Eşim inmemiş testi ameliyatı geçirmiş bundan dolayı azosperm.

Zamancım bencede hava çok güzel şimdi bende dışarıda olmak isterdim.Bence kimse yok ise sen çık şöyle bir güzel bahar havasını içine çek dolaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…