Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkes erkek interfilitesi yüzünden hamiş kalamayanların sitesinde hadi oraya gelin bacılarım yalnız kalmayın burda banban nutrien kardeşim haydin

Sympathique ben doktora sordum gerek olup olmadığını?O da eğer adetin düzenli ise gerek yok dedi.O etsti genelde sebepsiz infertilitede istiyorlarmış.

canim benm doktorum ne bana ne esime test vermisti
ben burdan okuduklarimda ve bana arkadaslar dedi kesinlikle esine test ve kendine rahim filmi iste dediler,hadi tuplerin kapaliysa hadi esinde sorun varsa diye
neyse bende doktora dedim oda hemen verdi aslinda benim adetimd duzenliydi ,ve tuplerim acikti sorun yoktu, ama esimde sorun cikti
bilmiyorum canim demkki doktorun bildigi var bosuna guvenmiyoruzya onlara

İnşallah çok güzel haberler alırsın, hepimiz dua ediyoruz

canım bugüne kadar bende fsh ın yükliğinden korkuyordum ama bugün bir kanalda kulaklarımla duydum dr fsh okadar önemli degil asıl önemlisi testestoron dedi yani fsh ı takma kafana allahtan hayırlısı

selam kizlar ben dondum turkiyeden..umut dolu gittimden yoldan umutlarim tukenmis sekilde döndüm hayallerimi aldilar gine tekrar tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyordum ve basima geldi...
bende tedaviye baasladilar hersey cok guzel gidiyordu..yumurtalrim cok saglikliydi toplanma gunum geldi esimi ameliyata aldilar...iste en zor anim ozaman basliyordu o karanlik hastane odasinda tek basima kabus dolu 2 saat gecirdim..disardada yagmur yagiyordu sanki bizim icin yagiyordu...:-((
esim ameliyattan geldi ve bana cikmmis fatma dedii nasil sasirdim inanamadim..esime 1 saat sonra dedimki ben 5 senedir bu haberi bekliyordum ama hicbirsey hissedemiyorum sevinmiyorum neden böyleyim dedim..ve 5 dakika sonra dr iceriye girdi bize cikmadi dedi sok sok sok..esim hemsireler bana ciktini söyledi dedi dr kimmis o dedi ameliyati ben yaptim cikmadi dedi hemsire yanlis bilgi vermis dedi...
beynimden vurulmusa dondummm bize sizin hic cocugunuz olmucak cok uuuzgunum kök hücreleriniz yok dedi..ve gine yikildim oysa ben ne umutlarla gitmistim oralara...ama o an sadece esimi dusundum kendimden vazgectim ve ona bunu atlaticamizi gerekirse alisamiza inandirdim tuvalete gidip agliyordum cikinca guluyordummm...ve eve gittik artik aileye aciklama zamani gelmisti annesi hungur hungur agliyordu herkez yikildi ama ben dimdik ayakta durdum herkezi toparlamak bana dustu kimse bizim icinuzulmesin allah buyuktur ben uzulmuyorum gayet iyim hersey olabilir dedimm ve zorla guldum herkezin yaninda guclu dururken geceleri tuvalete gidip hickira hickira agliyordum..herkez fatma nekadar keyifli diyordu bu sekil herkezi alistirdim..ertesi aksam aynaya baktimda saclarimda bir avuc nerdeyse ak gördüm ve bunu gösterdimde eltim bana sen aslinda hic birseyi sorun etmiyor gibi görünüyorsun nasil oldu bu dedi cok sasirdilar ama gelinde benim icime sorun bunu...
sonra yumurtalarim ters tepki vermis toplanmadigi icin adim atamamaya basladim yerimden kalkamiyordum nefes alirken caanim cikicak gibi oluyordum öksüremiyordum karnim yirtilliyor gibiydi dr cok korktu baktinda ve yurtdisina donme burda kal dedi gözaltinda tutalim seni icimiz rahat gönderelim dedi...
simdi nasilim yengemin bebegi olduuu cooookkkk seker birsey keske benimde olsaydi bugun sonucu alicaktim:-((((

canım fatoş
acın ahhh acımız... neler yaşamışsın.Rabbim sabır kuvvetini arttırsın................
neler yazmak istiyorum ama uygun cümleleri bulumam diye vazgeçiyorum.sana sadece şunu söylemek istiyorum ilaç milaç genetik menetik hepsi hikaye olmazları oldurur bir Rabbimiz varken,, O isteyince herşey olur...O dilemeden olmuyor işte..........

canım benim inanırmısın sana yeminle söylüyorum aglıyorum şuanda ama gözyaşlarımı kimse görmesin diye içime akıtıyorum güçlü ol arkadaşım herşeyin sebebini allahım biliyor belkide hiç ummadıgın bir zamanda kendiliğinden bebegin olacak veren allah o istemeden hiçbir şey olmuyor ama ne olur içine atma agla agla içini boşalt arkadaşım lütfen senin için, kendim için ve tüm isteyenler için dua ediyorum allahım hepimizin evini çocuk sesleriyle doldursun sana sımsıkı sarılıyor ve öpüyorum inşallah iyi sonuçlar alırsın

fatos1983 canım az önce bilgileri okurken 2006 da sperm bulunmuş sizde canım kafama takıldı nasıl olduda şimdi çıkmadı biraz anlatsana merak ettim

yaaaaa ne güzel diğer topikte bi arkadaş hamile ve ne güzel bütün arkadaşları kenetlenmiş bu güzel haberi kutluyorlar yaaa bende anne olmak ve sizlerinde anne oldugunu görüp sevinçten aglamak istiyorum allahım sevindir bizleriiiiii

neyse canlarım ben içimi döktüm gidiyorum kimsecikler yook hepinize tatlı mutlu rüyalar

Canım yarın aksam 22.30 arabasıyla yola cıkıyoruz Allahın izniyle.
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın.Dönüşümüzü şenliğe cevirsin.
Vardığımda sana haber veririm canım.

Canım arkadasım ne kadar zor günler yasamıssın.Rabbim katından sana sabır versin.
Ama cokta içine atma.Bu sefer Allah korusun sana birsey olur.
Acı da sevinçte bizler için yasıycak sabretmesinide sükretmesnide bilicez.
Şimdi bizde yarın hiç bilmediğimiz bir yola cıkıyoruz.
Nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum.Umutlanmak tan korkuyorum.
Kötü düşnmekten daha cok korkuyorum.
Rabbim herseyin hayırlısını versin.
Sonuc ne olursa olsun Rabbime sükürler olsun :Saruboceq:
Allah eşine ve sana sağlık versin sizi birbirinizden ayırmasın :Saruboceq:

zaten sorun o degilmi canim yani rabbim istemiyor evlat sahibi olmamizi..cok dua ettik geceli gunduzlu.. hic birseye degil sadece dualarima inaniyordum guveniyordum ama olmadi ve nerde hata yapiyorum bilmiyorumm..ömur boyu baskalarinin bebeklerine anneligine babaligina imrenerek yasamaya mahkumuz artik...allahim diyorum bundada bir hayir diyorum ama insaniz ginede dayanamiyoruz

bilmiyorum kizlar cok dusunuyorum geceleri uyuyamiyorum birgun benimde evimde bebek aglama sesi duyulacak diye hayal ediyordum ama hayal etmek artik bize haram..bir ömür iki kisi olmaya mahkum olduk...ben bekarken herzaman 5 tane cocuk istiyordum :-((kalabalik ailelere bayilirim cok severim ama simdi bir tane bile olsa öpüp tepeme koyucam

fatos1983 canım az önce bilgileri okurken 2006 da sperm bulunmuş sizde canım kafama takıldı nasıl olduda şimdi çıkmadı biraz anlatsana merak ettim

2006 da evet sperm bulunda normal sperm analizinde bulunmustu cok azdi lozaamanlar umitlenmistik nasilsa tup bebek olur bekleyelim paramiz olunca yaptiririz demistik...
ama asil sorunun ne oldugunu bilmiyorduk..genetikmis ve genetik kromozon rahatsizligi olan erkeklerin yas ilerledikce spermleri ölüyormus..hatta turkiyedeki dr microteseyi yaptiktan sonra kesinlikle cikmamistir o merkez hata yapmistir dedi...:-((

Canım arkadasım ne kadar zor günler yasamıssın.Rabbim katından sana sabır versin.
Ama cokta içine atma.Bu sefer Allah korusun sana birsey olur.
Acı da sevinçte bizler için yasıycak sabretmesinide sükretmesnide bilicez.
Şimdi bizde yarın hiç bilmediğimiz bir yola cıkıyoruz.
Nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum.Umutlanmak tan korkuyorum.
Kötü düşnmekten daha cok korkuyorum.
Rabbim herseyin hayırlısını versin.
Sonuc ne olursa olsun Rabbime sükürler olsun :Saruboceq:
Allah eşine ve sana sağlık versin sizi birbirinizden ayırmasın :Saruboceq:
[/QUOTE]

insallah sizinki hayirli olur nerde yaptiriyorsunuz???

canım kardeşim lütfen böyle yapma allahtan ümit kesilmezki bak görüyorum seni sende topiğimizin aktif üyelerindensin canım benim mucizelerimimzi sende okumuşsundur tek tek hatırlatmayımda şimdi o kadar çokki mtesede dahi sperm bulunamayan doğru dürüst daha sonra ertesi ay hamile kalan arkadaşları biliyorum daha çok taze üzüntün şimdi ne kadar konuşsak boş biliyorum ama kendini bırakma olurmu toparlan yarın ne olacağını kimse bilemez canım rabbim eşlerimizin şifasını vesin kucaklarımıza bebişlerimizi almak nasip etsin ..........

canım arkadaşım Allah sabır versin aslında dün akşam okudum ama yazcak bişeyler bulamadım çok üzüldüm kendi halimde geldi aklıma deyimde seni teselliedim Rabbim inşallah ol desin sizin için aklıma birtek kuranı kerimde sıkca geçen mallarınız evletlarınız aileleriniz dünya süsü ve imtahanıdır yada kimilerine ikiz kimilerine tek kimilerinide çocuksuz bırakırız hepsi imtahan sebebidir diye aklıma okudugum ayetlerden kalanlar geliyor sabır yapcak bişey yok evet bu çok agır bir imtahan düşün hz ibrahim hz imran hz yahya gibi bir çok peygamberin imtahan oldugu agır bir imtahan dayan bacım isyan etme sabret dayan Allah inşallah bir ferahlık verir inşallah bir hayırlı evlat verir

kızlar hepinizede günaydın birazdan hastahaneye gidicem çok endişeliyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba Fataoşcum haberini okuyunca gözlerim doldu Allah sabrını versin.Çok zor bir durum ama bunada dayanmak zorundayız.Allah büyük ona sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok.Allah daha kötü şeyler yaşatmasın kendi ve eşinin sağlığına dikkat et en önemlisi sağlık.Buna dayanmak yeri geldiğinde çok zor olacak ama veren Allah alanda Allah sabrını verende Allah olacak.Ben hep şöyle dua ediyorum Allahım hakkımda hayırlı ise bize hayırlı evlatlar ver eğer yoksa hakkımızda evlat sahibi olmak Allahım sen sabrını ver diyorum.
Yaradanım sen büyüksün bizim gibi kulların için hayırlı olanları nasip eyle

canım benim.okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam.derdi veren rabbim dermanında verir inşallah. sakın içine atma. kimseyle paylaşamasan bile bizlerle paylaş. tıp çok hızlı ilerliyor.hergün yeni bi gelişme oluyor. gün doğmadan neler doğar.rabbim inşallah seninde hepimizinde yüzünü güldürsün.

evet canım. dün o topik çok kalabalıktı.ben bile çıkamadım meraktan.inşallah tedaviye başlayalım bizlerde hamiş haberlerini aldıkça halaylar çekecez:teytey:
kızlar hepinizede günaydın birazdan hastahaneye gidicem çok endişeliyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

günaydın arkadaşım.inşallah güzel haberlerle dönersin.dualarımız seninle.

vavelyacım hayırlı yolcular sana canım. bizi teyze etmeden dönmeyesin:)) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…