Canım bence imkansız diye bişey yok Allah isterse en başta olur birde fsh 28 demişsin benim eşimde fsh 35 vallahi bizim durum çok daha kötü desenize.
Türkiyede görüş bence çünkü oralarda bu tarz şeylere fazla önem vermiyorlar hemen sperm donasyonuna yönlendiriyorlarmış bence de türkiyeye gelip görüşmen çok mantıklı
Çok sevindim sizin adınıza siz hangi hastanede tedavi görüdünüz ya bizdede varikosel var hemde ileri derecede ama doktorlarımız varikoseli önermiyor gerçi azosperm olma nedenizimzde var ondan katnaklı olabilir.Eşim inmemiş testi ameliyatı geçirmiş bundan dolayı azosperm.
banban benim eşim sonradan olmuş eşim 34 yaşında. 18-19 yaşında ağır sporlar yapmış full kontak ağırlık kaldırmış bacaklarını sıfır açıp yere oturuyomuş v.s bunun da çok etkisi olmuş. senin eşinin sonradan mı acaba canım
Yok canım yaa benim eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş bundan dolayı azosperm .Sizedeki durum anladığım kadarı ile farklı spor yaptığından kaynaklanmış bence düzelme ihtimali fazla bizde o kadar da ümitlenecek bişey yok ama işte naparsın ümitsiz kalmamaya çalışıyoruzsenağlama
kızlar nasılsınız?
öyle söyleme bacım. Allahın işi belli mi olur. inşallah Rabbim elini boş bırakmaz canım. senağlama
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kızlar acılın bebiş geliyor
bak şimdi nasıl heyecanlndım kız sizin sonuçlar gayet iyi yıkamalıda 5 tane sperm bulmuşlar bacım bu süper bişey biz azoluların arayıpta bulamadıgı bişey
tatlım hemen bugünden itibaren bence keçi boynuzu kürüne başla ki sperm sayısını arttırsın inşallah olucak yaza teyze olalalım bende bilerek evlendim ama yaşadıgım tecrübelerden diye bilirimkiçok iyi bir tüpbebek merkezine gidin sonradan pişman olmayın
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun bişe sorcam kansatrasyon yöntemi nasıl oluyo o şekilde 5 adet bulunmuşya biraz bilgi verirmisin
Ceo
sizdeki azo neden ileri gelmekte.Bende ankarada oturuyorum.Hangi merkezi düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?