- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
kızlar bugün sonucum belli oldu...bebeğim tutunmadı hamile değilim.çok üzgünüm.
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin darısı tüm topiktekilere inşallah
hayırlı olsun canım allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallahben halaya geç kalmışım espoir tebrikler canım çok ama çok sevindim.... yazıyorum yazdıklarım çıkmıyor inşallah bu sefer başarabilirim..
bu arada kızlar ben hala oldum perşembe günü yeğenim doğdu ailemizin ilk bebeği hepimizde çok mutluyuz ama bizimki biraz buruk bir mutluluk benim içinde eşim içinde çok zor doğduğunda ben kendimi tutamadım ağladım.... ama yeğenim çok tatlı bi görseniz çok yakışıklı... Rabbim bizlere de nasip eder inşallahhh... annemlerdeydim grip olduğum için eve geldim o koşuşturmacada hastlandım ufaklığa geçmesin diye eve geldim bende... inşallah bu günleri atlatacaz bizlerde kendi yavrularımızı kucağımıza alacaz...
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
çokçokçokçokçok güzel bir haber kalbim küt küt attı rabbim tamamına erdirsin.canım böyle haberler altıkça bizde çok umutlanıyoruz.bzimde derdimiz devasız değildir inşanlah.tatlım sizin azo muydu.yani azoysa bizim içinde umut vaqr demektir.hayırlısıyla kuçağına al ve güle güle büyüt.
gelincik canim allah anali babali buyutsun dunyadaki en guzel seylerden biri bence hala olmak
bende halayim ve yegenlerimi gorunce o kadar mutluoluyorum ki anlatamam
gelincik gözünüz aydin güle güle büyütün yegenini allah uzun ömurler versin
allahim en kisa zamanda sana ve bizlerede nasip etsin
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı anne oacağın günlere inşallahhh
hayırlı olsun canım allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
kızlar iyi geceler bayadır giremiyordum espoir in hamile oldugunu ögrendim cok mutlu oldum canım allah devamını getirsin degerin cok güzel darısı bizlere olsun yokmu başka güzel haber be kendimi kaybetmişim bişeyden haberim yok
ESPOİR gözün aydın canım çooook sevindim.darısı bizlerin başına inşallah.ADAKcım yine denersin canım.sakın kendini çok yıpratma.biran önce toprlanmaya çalış.
Çoook tebrik ederim espoircim. Allah analı babalı büyütmek tamamnıa erdirmek kucağında kokusunu doya doya içine çekmek nasip etsin darısı en yakında adak a olmak üzere tüp topik arkadaşlarımıza olsun inşallah:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkis:ecrin_bebek:hihoyyythihoyyyt:dance::dance:
Adakçım çok kısa bir süre önce aynı sonuçla yüz yüze gelen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Çok üzüldüm kendi üzüntümü senin sevinçli haberinle biraz daha unutacaktım ama kısmet böyleymiş. kaderde acımın azalmayıp tekrar hatırlatılması da varmış. Sizin bize göre dondurulmuş embriyo şansınız var. belkide onlar hayırlısıdır. tekrar aynı tedavi olmayacak en azından. Biz aralık ortasında donmuş spermlerimizle yeniden başlamaya kararlı gibiyiz. Belki peşpeşe veririz bu kez hamilelik haberlerimizi ne dersin.:13:kızlar bugün sonucum belli oldu...bebeğim tutunmadı hamile değilim.çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?