Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı olsun adakçım
demmicim sana özelden mesaj yazmıştım aldın mı?
özel mesaj 0 okunmamış görünüyordu ama üstüne tıklayıp yazdım sana kusura bakma sitenin hatası

sağol canım sen nasılsın ben bugün iyi değilim ağrılarım var maleseff
belgincim senin karnın ağrıyor benim ise belim.doktora gittim MR çekil dedi pazartesi çektiricem bakalım ne diyecek.dr.bel fıtığından şüphelendi.inşAllah ciddi birşey çıkmaz.sanki derdimiz az gibi birde başka hastalıklarla uğraşıyoruz.ALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN....

Son düzenleme:
kilzar ya bizim kaan hocanin verdigi ilacalr sayesinde hormonlarin yukselmesi normal mi ya
kilzar ben pek anlamadim bu ilaclari ya kizlar bana biraz aciklar misiniz

Adakcım canım siz umut tüp bebek merkezine ne kadar ödediniz.bizde başlarsak ona göre kredi çekeceğiz.bayram sonrası kaan beyle bi görüşelim karar vericez.

canım tüp bebek için herşey dahil 5000 lira....emre beyde tese için 1450 lira...ama onun dışında olan tahlil bilmem ne olursa hiçbişi ödemiyosun....tabi rapor çıkartırsan onu bilmiyorum ben raporsuz yaptım fiatlar böyle canım....epey fazla bizede koydu ama işte mecbur olunca yemeyip iöçmeyip biriktiriyosun.....

kızlar sabahki kan tahlilimde bişey çıkmadı şimdilik akdeniz ateşi hastası değilim ama dr bir daha ağrıdığında başka testler yapacagını söyledii

canım çok geçmiş olsun...aslında 13 kasımda gel dedi banada ama nöbetim var o gün ben 12 si ni istedim kıl payı kaçırdık olsun başka sefere:)

adak sizin durumu cok merak ettim.esin tese ameliyati olmusmuydu daha onceden ve ondada mi cikmamisti...tedaviyle normal oldanmi cikti ????cok merak ettim canim...cok super bi olay bu eger oyleyse...cok soru sordum kusura bakma

evet canım 5-6 kez spermiyogramlarda hep 0 dı sonra tese olduk onda da yok dediler....sonra kendiliğinden tek tük çıkmaya başladı nasıl olduysa rabbime şükürler olsun bencede mucize zaten bizde çok uzun zaman inanamadık....belki tesede vardı ama çok kötü bir yerde tese olduk onlar bulamadılar bilemiyorum....

cok super insalahh en kisa zamanda bebeginede kavusursun canim darisi benim basima insaalah bizdede normal yoldan cikis olur

Merhaba arkadaslar.
Hepinize tek tek tesekkür ediyorum gÜzel dilekleriniz için.
Rabim sizede nasip eder bu mutlulugu yasamak umudunuzu yitirmeyin.

Belgincim yeni yasin hayirli ugurlu gelir insalah.

Adakcim insallah bu kez bebisin sana sim siki tutunur ve birakmaz.

Kizlar hepsi gönlünüzce olsun. Dualarim sizin için.

evet canım ağrı çekmek zor en azından seninkinin bi ihtimal teşhisi konmuş benimkinin oda belli değil yaaa
canım çok geçmiş olsun...aslında 13 kasımda gel dedi banada ama nöbetim var o gün ben 12 si ni istedim kıl payı kaçırdık olsun başka sefere:)

canım ya inşallah bizim sonucumuzda sizin gibi olur eşin teseyi emre beyde olmuştu dimi canım peki ne zman kendiliğinden çıkmıştı ben unutuyorum bu ara kusura bakma neolur..

sağol canım seninde allahıjm tamamına erdirsin arkadaşım...

belgin teseyi emre bey de olmamıştı adak. Emre beye sonradan gitmişti, zaten sonra tek tük sperm çıkmaya başlamıştı. Yazayım dedim:)

ya aranızda eşi tek taraflı inmemiş testisten dolayı azospermiolan var mı?gerçi okudum var dı ama hatırlıymdm şimdi.

Merhaba kizlar

Belgincigim gec oldu ama dogum günün kutlu olsun canim insallah seneye bebeginle kutlarsin
kan vermisiin sonuc iyi cikmis canim gözün aydin,insallah bir dahaki tahlildede temiz cikar sonuc

Adakcim insllah bu sefer yüzün güler kavusursun yavruna
allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…