Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız belgincim beni sormuşsun ben buralardayım canım her akşam topiği okuyup çıkıyorum yazacak bişe bulamıyorum henüz tedavi planımızda yok bide adetim bu ay sekiz gün geçen ay 5 gün geç geldi ona canım sıkıldı inşalllah kizst felan yoktur bişe söyleyimmmi kızlar bu ay adetim gecikinci sitelere girdim olmıcanı bile bile gebelik belirtilerini okudum onun hayali bile güzeldi hep kendi kendime dedimki neden olmasın bir yanım olumlu düşünürken bir yanım umutsuzdu yani bir kaç günde olsun ihayal kurdum çok güzeldi inşalllah bir gün bu hayalimiz gerçek olur

tabi gerçek olur.cenabıhakkın hazineleri muçizeleri bol.Allahtan umut kesilmez .ol demesi yeter.

teşekkrler amin.ya benim eşimde küçükken çift taraflı olmuş.sonuç tek taraflı kurtarmışlar.ikioperasyon geçirmiş.tek şansımız mikrotese.
hiçmi sperm çıkmıyor.kaç yaşında ameliyat olmuş.Dr.unuz kim.tese olursanız gelişigüzel bir dr. da olmayın işin uzmanını seçin.

iyi aksamlar sevgidolu
canim benim adetimde son aylarda hep geciyo doktoro gittim bisey cikmadi hersey normal. gecikmeyi doktor strese bagladi.seninde stresten gecike bilir

sağolun kızlar öyle streste yapmıyorum bebek olayınıda takmıyorum henüz tedavi olmadımızdan hep kendiline bırakmıştım belki kendilinden gelir diye hep umut ediyorum

insallah bir mucize olur kizlar bizde kavusuruz bebeklerimize, bende her ay umut edip bekliyorum
allahim bizi boynu bükük birakmasin kimseden ayri koymasin...aminnnn

hiçmi sperm çıkmıyor.kaç yaşında ameliyat olmuş.Dr.unuz kim.tese olursanız gelişigüzel bir dr. da olmayın işin uzmanını seçin.

dört yıllık evliyiz.eşimin azospermi olduğnu geçen yıl öğrendik.tahlillerde sperm sayısı sıfır malesef.ilimizde mikrotese yok.istanbulda yapçaz inşllh.amerikan hastanesi.doktorumuz Kayhan Yakın.bahara erteledik tabi araştırmaya devam ediyoruz

teşekkrler amin.ya benim eşimde küçükken çift taraflı olmuş.sonuç tek taraflı kurtarmışlar.ikioperasyon geçirmiş.tek şansımız mikrotese.

vay benim herifte aynı iki tarıflı oluyor tek taraf iniyor sağ taraf yukarı çıkıyor sonra bir daha ameliyat oluyor sağ taraftan ama gene yukarı çıkıyor yani elde var bir sol taraf biz 2 kere mikro tese olduk kaan hocada tedavi olduk akapunktur denedik otu çöpü saymıyorum bile ama sonuç aynı spermin evreleri var kendisi yok benim herif 12 yaşında olmuş eger eşin daha küçük yaşt aolduysa bulunma ihtimali yüksek ne kadar vucüd ısına az maruz kaldıysa tubülüsler okadar az etkileniyor inşallah sizde çıkar bizim için tüm kapılar kapandı son umut kök hücreyi bekliyoruz eşinin tek testisinin olmadığını bilerekmi evlendin ben biliyordum bilerek evlendim

oh ne güzel umarım hareket sorununuda çozersiniz bu arada geçmiş olsun kendine iyi bak

selam kızlar nerelerdesiniz sanırım ben bu yılın ilk şifasını kapmış bulunmaktayım insan ne giyeceğini bilemiyor bu havalarda :2: kendinize iyi bakın

allahtan umut kesilmez.ilk ameliyatı 5 yaşında ikindicisini de 11 yaşında falan olmuş.malesef fsh sı çok yüksek.bakalım artık elimizden geleni yapıcaz.evlenmeden önce bilmiyodum.eşim de bilmiyodu.1 yıl önce öğrendik.ama bilseydim de değişen bişey olmazdı.çünkü eşimi çok seviyorum.yani senin gibi yapardım.

MELISELA hosgeldın evıne guzelım ıyı uykular....ay ne tatlıdır sımdı o uyku.... ben de sık sık uzun yolculuklara cıkıyrm gece donus yabyrz ve uyku en guzel sey ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…