aminnnnnnnnnnn.tek dileğm durumumuzdaki herkesipembe85 hosgeldin aramiza allahim tez vakit kurtarsin
teşekkrler amin.ya benim eşimde küçükken çift taraflı olmuş.sonuç tek taraflı kurtarmışlar.ikioperasyon geçirmiş.tek şansımız mikrotese.merhaba canım Allah kurtarsın.bizde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.
tabi gerçek olur.cenabıhakkın hazineleri muçizeleri bol.Allahtan umut kesilmez .ol demesi yeter.iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız belgincim beni sormuşsun ben buralardayım canım her akşam topiği okuyup çıkıyorum yazacak bişe bulamıyorum henüz tedavi planımızda yok bide adetim bu ay sekiz gün geçen ay 5 gün geç geldi ona canım sıkıldı inşalllah kizst felan yoktur bişe söyleyimmmi kızlar bu ay adetim gecikinci sitelere girdim olmıcanı bile bile gebelik belirtilerini okudum onun hayali bile güzeldi hep kendi kendime dedimki neden olmasın bir yanım olumlu düşünürken bir yanım umutsuzdu yani bir kaç günde olsun ihayal kurdum çok güzeldi inşalllah bir gün bu hayalimiz gerçek olur
hiçmi sperm çıkmıyor.kaç yaşında ameliyat olmuş.Dr.unuz kim.tese olursanız gelişigüzel bir dr. da olmayın işin uzmanını seçin.teşekkrler amin.ya benim eşimde küçükken çift taraflı olmuş.sonuç tek taraflı kurtarmışlar.ikioperasyon geçirmiş.tek şansımız mikrotese.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız belgincim beni sormuşsun ben buralardayım canım her akşam topiği okuyup çıkıyorum yazacak bişe bulamıyorum henüz tedavi planımızda yok bide adetim bu ay sekiz gün geçen ay 5 gün geç geldi ona canım sıkıldı inşalllah kizst felan yoktur bişe söyleyimmmi kızlar bu ay adetim gecikinci sitelere girdim olmıcanı bile bile gebelik belirtilerini okudum onun hayali bile güzeldi hep kendi kendime dedimki neden olmasın bir yanım olumlu düşünürken bir yanım umutsuzdu yani bir kaç günde olsun ihayal kurdum çok güzeldi inşalllah bir gün bu hayalimiz gerçek olur
hiçmi sperm çıkmıyor.kaç yaşında ameliyat olmuş.Dr.unuz kim.tese olursanız gelişigüzel bir dr. da olmayın işin uzmanını seçin.
teşekkrler amin.ya benim eşimde küçükken çift taraflı olmuş.sonuç tek taraflı kurtarmışlar.ikioperasyon geçirmiş.tek şansımız mikrotese.
selam ben de yeni katıldım aranıza
kızlar selam nasılsınız? ben idare ederim, iyileşmeye çalışıyorum.. bu arada kızlar eşimin sperm testi sonucu hem iyi hem kötü yaa..sayı ve morfoloji yine süpermiş ama hareket sıfır malesef..umarım oda düzelir, Allah'tan umut kesilmez, buna da binlerce şükür..doktor demiş sayı ve morfoloji sorununuz yok ancak, hareket sıfır..onun içinde artık 22sinde kaan hocanın yanındayız..inş oda güzel şeyler söyler ve bende size aktarırırm..görüşürüz kızlar..Çok şükür bugün 2 arabasıyla evime gidiyorum..Akşam yatağımda yatacağım :))) İnsanın evi gibisi yok valla.. Eşimde yarın akşam yanımda ohhhhhh :))
vay benim herifte aynı iki tarıflı oluyor tek taraf iniyor sağ taraf yukarı çıkıyor sonra bir daha ameliyat oluyor sağ taraftan ama gene yukarı çıkıyor yani elde var bir sol taraf biz 2 kere mikro tese olduk kaan hocada tedavi olduk akapunktur denedik otu çöpü saymıyorum bile ama sonuç aynı spermin evreleri var kendisi yok benim herif 12 yaşında olmuş eger eşin daha küçük yaşt aolduysa bulunma ihtimali yüksek ne kadar vucüd ısına az maruz kaldıysa tubülüsler okadar az etkileniyor inşallah sizde çıkar bizim için tüm kapılar kapandı son umut kök hücreyi bekliyoruz eşinin tek testisinin olmadığını bilerekmi evlendin ben biliyordum bilerek evlendim
hoşgeldin demek adettendir umarım mutlu bir şekilde ayrılırsın aramızdan
oh ne güzel umarım hareket sorununuda çozersiniz bu arada geçmiş olsun kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?