Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Demmi....adet oldunmu olduysan kaç gün sonra oldun??progesteron nedeniyle gecikecek sanırım benim adet belirtim bile yok...aslında bugün yarın günüm ama tabi 10 gün falan geçer heralde değilmi??

adak sizin durumu cok merak ettim.esin tese ameliyati olmusmuydu daha onceden ve ondada mi cikmamisti...tedaviyle normal oldanmi cikti ????cok merak ettim canim...cok super bi olay bu eger oyleyse...cok soru sordum kusura bakma

iii akşamlar kızlar...ESPOİR değerlerin yükselmiş çok sevindim.ADAK işallah bu tedavinde yüzün güler canım .....BELGİM Emre beye randevu almışsın hadi bakalım iyi başlasın iyi bitsin ....bizde ilaçları kullanmaya başladık bakalım Rabim bize de şifa ver BURDKİ HERKESE ver şifanı .........ver ALLAHIM ...Kızlar Kaan hocaya randevuyla mı gidiliyo?

Merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sÜkürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütÜn isteyenlere nasip etsin.
halaya kizlar

ESPOIR canim coo ama cok sevindim hamile olduguna rabbime binlerce sukurler olsun.insaalah saglicakla bebislerini kucagina alirsin..

iyi akşamlar kızlar
adakcım hayırlı olsun bu defa bebişin tutunur sana inşallah

ERYASU saol guzelım sukur ufak tefek sorunlarım olsa da ıyıyım sukurler olsun.anlıyorum canım msn de ben de senı goruyrm fkat esının olabılecegını dusunerek bende seslenmıyorum.sen nasılsın kendını temızlıge mı verdın ?:)bayram sonu az kaldı haydı hayırlısı kader arkadasım

doğum günün kutlu olsun belgincim
inşallah bir dahaki doğum gününü bebişinle kutlarsın

belgin nice yıllara sağlıklı evlatlarla inşallah.
harzem gözüne eline sağlık. çok iyi olmuş liste

geçmiş olsun belgin ay diş ağrısıda başkadır kurtulmuşsun

doğumgünün kutlu olsun canım inşallah bir daha ki seneye bebişinle kutlarsın doğumgününü.

belgin nice mutlu yıllara canım umarım birdahaki doğumgununu bebeğinle geçirirsin tedavin de şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

hepiniz sagolun kızlar aminn inşalllah seneye bugün koynumda bebeğim olur..

kızlar sabahki kan tahlilimde bişey çıkmadı şimdilik akdeniz ateşi hastası değilim ama dr bir daha ağrıdığında başka testler yapacagını söyledii

ayyy biraz önce unutmuşum sırf bu yüzden siteye girdim, BELGİİİİİİNNNN doğum günün kutlu olsun nice senelere, inşallah seneye bebişinle kutlarsın, bu arada geçmiş olsun tahlillerin temiz çıkmasına sevindim inşallah bidaha ağrımaz karnın...

slm kızlar belgincim geçmiş olsun canım ve doğumgünün kutlu olsun inşallah bebeğin sana bu yaşınla birlikte gelir

sağol canım bende küsmüştümmm(şakaaaağrıyo canım yaaa tamda tedavi zamanında..
slm kızlar belgincim geçmiş olsun canım ve doğumgünün kutlu olsun inşallah bebeğin sana bu yaşınla birlikte gelir

sağol sevgiciğim canım nasılsın nerelerdesin...

kızlar sabahki kan tahlilimde bişey çıkmadı şimdilik akdeniz ateşi hastası değilim ama dr bir daha ağrıdığında başka testler yapacagını söyledii

Canım sevindim sonucuna. Belki de strestendir canım benim ya, yaşadıklarımız kolay şeyler değil. İnşallah tedavinin sonucunda bebişinize kavuşursunuz da bundan sonra ne ağrı olur, ne dert tasa, inşallah canım allah hayırlısıyla bebişinizle dönmeyi nasip etsin. 13 ünde gidiyormuşsun ilk muayene.

kızlar selam nasılsınız? ben idare ederim, iyileşmeye çalışıyorum.. bu arada kızlar eşimin sperm testi sonucu hem iyi hem kötü yaa..sayı ve morfoloji yine süpermiş ama hareket sıfır malesef..umarım oda düzelir, Allah'tan umut kesilmez, buna da binlerce şükür..doktor demiş sayı ve morfoloji sorununuz yok ancak, hareket sıfır..onun içinde artık 22sinde kaan hocanın yanındayız..inş oda güzel şeyler söyler ve bende size aktarırırm..görüşürüz kızlar..Çok şükür bugün 2 arabasıyla evime gidiyorum..Akşam yatağımda yatacağım :))) İnsanın evi gibisi yok valla.. Eşimde yarın akşam yanımda ohhhhhh :))

belgın nıce mutlu bebıslı yıllara arkadasımmmmmmmmmmmm
sağol aradaşım
evet canım bakalım çok heyecanlıyımmmm,ama canım bu ağrıların stresle pek alakası yok bence...

inşallah herşey düzelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…