kızlar emre beyin muayene ücreti ne kadardı?????
cicekcigim hosgeldin yeni gordum seni
canim ya moralim cok bozuk ya
benim isarkadaslarimin hepsinin cocuklari var
sabahtan aksama kadar hep cocuklarindan bahsediyorlar
o kadar cok yuregim yaniyor ki
hep cocuklarindan bahsediyorlar o kadar cok uzuluyorum ki
ne diyecegimi yada konuyu nasil degistirecegimi bilmiyorum
offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
emre beye biz daha bu salı gittik ve muayene oldu eşim.doktor gerçekten kaliteli.150 tl muayene ücreti var.o da bayağı normal sıradan kalitesiz bir özel klinik veya doktora gidildiğinde bile 100-200 arası ücret istiyorlar.emre beye göre bence bayağı ekonomik.ve de şehir dışı hastalarına genelde test tahlil sonuçlarını fax çekilmesini isteyerek ve hastadan gelen bilgileri birebir inceleyerek gerekirse bizzat telefon açarak yönlendirme yapan bir doktor.gerçekten muhteşem birisi...
inşallah çiçekcim.azo görsün bakalım kim daha inatçı:)))gamzecim cok sevindim yola devam canim, inssallah bizler kazanacagiz bu savasi azo degil
öyle gerçekten canım rabbim isticek biz muradımıza ericez.raporu alınca o kadr şükrettim ki...bu kadrını gördük ya spermi de görürüz inşallah.günaydınnn kızlarr gamzecim ne güzel bir haber inşallah canlı sperm hücrelerini de görürüsünüz canım rabbim ol dedimi olur işte hayırlısı olsun hadi bakalım inşallah gerisi gelir artık
canim benim ya inan cok sevindim
insallah rabbim bu sevincini kursaginda koymaz canim benim
rabbim yardimcin olsun
insallah en yakin zamanda bebeginede kavusursun
GÜNAYDINNNNNNNNNN.....kızlar çook mutluyum.yine herşey bitti dediğim anda allahım bi kapı açtı bize.dün ankaradaydım pataloji raporu için.olgun sperm yok ama spermatid ve elengo çıkmış.bu bile bizim için çook önmli.üretim yoktu çünkü eşimde.ilk tesede tanı germ hücre aplazisiydi.kaan hoca çok olumlu konuştu.son 2 ay menagon kullanmıştı eşim.onun faydası bu, keşke birz daha kullansaydık dedi.sıkı bir şekilde tedaviye devam edicez şimdi.nohut, keçiboynuzu tozu,kuru meyve,yeşil yapraklı sebzeleri bol bol yicekmiş.bide ısırgan otunun çayını dedi kaan bey.şimdilk proxeed verdi.sonra tekrar menagona başlıcaz sanırım.belkide çıkış bile olur dedi.olmazsa da mayıs haziran gibi 3. teseyi yapcak.kızlar tedavimiz bitti,yapıcak bişey kalmadı derken yine tedaviye devam ediyoruz.inanın bu bile mucize bizim için...
DEMMİcim hemen başlıyoruz zaten tedaviye.bgn ısırgan çayını buldum.diğerlerini almaya vaktim olmadı.nohut haşlıyıp her yemeğe koycam.ellerimle beslicem canımı:)) yeterki sonu iyi olsun.geçmişte sevgidolunun yazısını okudum.nunda sanırım elengo hücre çıkmış ve 4 ay sonra sperm çıkışı olmuş.inşallah yaa...heycanla bekliyorum..
iyi geceler kızlar misafirlerim var biliyosunuz pek giremiyorum ama bir girdim ne güzel haber aldım gamzecim senin adına çok ama çok sevindim inşallah sonu çok güzel bitecek tedavinin sende kavuşacaksın meleğine.........
evet belgincim bende sana katılıyorum sevgidede elonge hücre bulunmuştu fakat gebelik oluşmamıştı yani sonra sperm çıkışı olmadı listeyi hazırlarken mutlaka görürdüm keşke böyle bişey olsa doğal çıkış olsa ne güzel olurdu herşey kismet.......
gız belgin seninde tedavinin başlamasına az kaldı haaaa hade bakem hayırlısı inşallah bu sefer yüzün güler canım.......
umutolsun gızzzzzz senle artıkın msn dede karşılaşamıyoruz haaaaaa ne bu böyle ayran içtik ayrımı düştük nazmiyeylede karşılaşamıyoz bende anca bayramdan sonra rahata ererim galiba psikolojik olarak çökmezsem eğer
neyse kendinize iyi bakın inşallah hep güzel haberler alırız buradan
GÜNAYDINNNNNNNNNN.....kızlar çook mutluyum.yine herşey bitti dediğim anda allahım bi kapı açtı bize.dün ankaradaydım pataloji raporu için.olgun sperm yok ama spermatid ve elengo çıkmış.bu bile bizim için çook önmli.üretim yoktu çünkü eşimde.ilk tesede tanı germ hücre aplazisiydi.kaan hoca çok olumlu konuştu.son 2 ay menagon kullanmıştı eşim.onun faydası bu, keşke birz daha kullansaydık dedi.sıkı bir şekilde tedaviye devam edicez şimdi.nohut, keçiboynuzu tozu,kuru meyve,yeşil yapraklı sebzeleri bol bol yicekmiş.bide ısırgan otunun çayını dedi kaan bey.şimdilk proxeed verdi.sonra tekrar menagona başlıcaz sanırım.belkide çıkış bile olur dedi.olmazsa da mayıs haziran gibi 3. teseyi yapcak.kızlar tedavimiz bitti,yapıcak bişey kalmadı derken yine tedaviye devam ediyoruz.inanın bu bile mucize bizim için...
Gözün aydin gamzesezer. Az kaldi bebegine kavusmak için.
Allah tamamini erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?