Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İNŞALLAH CANIM bizde de hiç yokkan nadir canlı ve cansız hücre görüldü hangi ilaçları kullanıyorsunuz
kaan hoca testojel birde yarım tablet klomen verdi .bizde bunlara ilaveten demirdikeni kapsülü kore gsengi i kapsülü e vitamini l arginine mens arginmax pycngerol diye bir antioxidan birde zeytinyağında incir .bunları kullanıyoruz.bizim hormonlar normale yakındı testosteron düşüktü hepsi dengelendi.ve sperm kons.<2 çıktı .sanırım azda olsa çıktı.

İyi sayılırım adak. sen? kararlıyım bir problem olmazsa ama ilaçsız naturel siklus veya ivm yi de düşünmüyor değilim. gerçi herkesin birleştiği nokta şans az ilaçla deneyin. şimdi 4 tüp sperm var ya belki 2 ilaçsız 2 ilaçlı deneriz bilemiyorum. Yine süleyman beyle devam ederim. konuştuk, ilaçsızı önermedi. tabiki çok yumurta çok şans ama o "çok" olanda gelip bizi bulmadıki çokun azın anlamını yitirdim transfere kadar herşey çok iyiyken şansımız "çok"ken yakalanamadı o "çok" şans. offf.koordinatöre dedim ki bizim durumda başarı oranı %60 verilirdi yani 5. gün iyi kalite embriyo transferinde 33 yaşında. ilaçsızda ise %10. biz nasılki geri kalan %40 dan biri olduk şimdi de ialaçsızla %10 içerisinde oluruz ne belli. o da dedi ki iyi %90 içinde olmayı göze alıyorsan niye olmasın. Hepsi palavra dilediğini çocuğa ulaştırıyor rabbim bilimin ulaştığı noktanın yetersizliği saymakla bitmez.
kaan hoca ya mı mail atmıştınız canım. ilk ikisini hiç duymamıştım daha önce bitkisel mi onlar ilaç mı? nerelerden bulunabilir?

kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok benim nette bi problem var cok sık giremiyorum

esinin fsh sı yüksek mi? benim eşimin yüksek .ilkinde 27,46 ama yedi ay sonra 22,86 ya düştü biraz.bugünlerde tekrar gidip baktıracak.inşllh bi umut normal çıkar.

amin.bizim 4 yıldır ve zaman geçtikçe korkularım artıyo.ya hiç olmazsa diye umutsuzluğa kapılym hep.tabi sonrasında sabır diym kendi kendime.Allah büyüktür vardır bunda bı hayır dıye avutuyom kendimi.senin bide 7 yıldır.allah yardımcın olsn.sabır canım umarım muradına erersn tez vakitte.

PEMBECİM bende Demmi arkadaşımıza katılıyorum .istanbulda emre bey ,ankarada kaan bey var ikiside işinin ehli doktorlar.istersen telefon no.larını verebiliriz.görüşmende fayda var.

iyi olur.ya bu hafta kaynım bizim için ankaraya gidip doktor araştıracaktı.nolarını verirsnz sevinirim

GÜNAYDINNNNNNNNNN.....kızlar çook mutluyum.yine herşey bitti dediğim anda allahım bi kapı açtı bize.dün ankaradaydım pataloji raporu için.olgun sperm yok ama spermatid ve elengo çıkmış.bu bile bizim için çook önmli.üretim yoktu çünkü eşimde.ilk tesede tanı germ hücre aplazisiydi.kaan hoca çok olumlu konuştu.son 2 ay menagon kullanmıştı eşim.onun faydası bu, keşke birz daha kullansaydık dedi.sıkı bir şekilde tedaviye devam edicez şimdi.nohut, keçiboynuzu tozu,kuru meyve,yeşil yapraklı sebzeleri bol bol yicekmiş.bide ısırgan otunun çayını dedi kaan bey.şimdilk proxeed verdi.sonra tekrar menagona başlıcaz sanırım.belkide çıkış bile olur dedi.olmazsa da mayıs haziran gibi 3. teseyi yapcak.kızlar tedavimiz bitti,yapıcak bişey kalmadı derken yine tedaviye devam ediyoruz.inanın bu bile mucize bizim için...

günaydınnn kızlarr gamzecim ne güzel bir haber inşallah canlı sperm hücrelerini de görürüsünüz canım rabbim ol dedimi olur işte hayırlısı olsun hadi bakalım inşallah gerisi gelir artık

esinin fsh sı yüksek mi? benim eşimin yüksek .ilkinde 27,46 ama yedi ay sonra 22,86 ya düştü biraz.bugünlerde tekrar gidip baktıracak.inşllh bi umut normal çıkar.
hayır pembe yüksek değildi 9-10 civarındaydı. zaten taşıyıcı kanallardaymış sorun. emre bey patolojiye göndermeye gerek görmedim çünkü gayet normaldi sperm üreten dokuları dedi her bir alınan doku örneklerinde 50 si hareketli 100 e yakın sperm bulundu. toplam 4 doku alınıp donduruldu. Ki tesede hareketli sperm biraz zor, nadir bulunur. spermler hareketini epididime gelince kazanmaya başlar. kanallardan geçerken meniye katılan seminal sıvılar hareketi iyice arttırır. hatta vajinal sıvılar dahi spermi iyice koşturan maddeler içerir yani tam dölleyebilme hareketini bir sperm taaa kadının vücuduna geçtikten sonra kazanabiliyor. çok ilginç değil mi. bizimkiler daha testisten epididime geçememişken hareketlenmişler. bunda herhalde proxeed plus isimli ilacın, keçiboynuzu kürlerinin bal polen arısütlerinin katkısı var. ve Rabbimin dileği... kim bilir nasıl roket olacaklardı kanallardan da geçebilip bana gelselerdi. ama nasibimiz bu kadarmış çok çok şükür bu kadarına da.

Çok sevindim gamzesezer. hiç hücre başlangıçları dahi yokken şimdi oluşmaya başlamış yavaş yavaş bu çok çok iyi dikkatle titiz bi şekilde devam edin kaan hocanın tedavisine. İnşallah olgun spermleri de 3-4 ay sonra görürsünüz.

canim benim ya inan cok sevindim
insallah rabbim bu sevincini kursaginda koymaz canim benim
rabbim yardimcin olsun
insallah en yakin zamanda bebeginede kavusursun

gamzecim cok sevindim yola devam canim, inssallah bizler kazanacagiz bu savasi azo degil

canim sana bu ilaclari kim yazdi

cicekcigim hosgeldin yeni gordum seni
canim ya moralim cok bozuk ya
benim isarkadaslarimin hepsinin cocuklari var
sabahtan aksama kadar hep cocuklarindan bahsediyorlar
o kadar cok yuregim yaniyor ki
hep cocuklarindan bahsediyorlar o kadar cok uzuluyorum ki
ne diyecegimi yada konuyu nasil degistirecegimi bilmiyorum
offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…