DEMMİcim hemen başlıyoruz zaten tedaviye.bgn ısırgan çayını buldum.diğerlerini almaya vaktim olmadı.nohut haşlıyıp her yemeğe koycam.ellerimle beslicem canımı:)) yeterki sonu iyi olsun.geçmişte sevgidolunun yazısını okudum.nunda sanırım elengo hücre çıkmış ve 4 ay sonra sperm çıkışı olmuş.inşallah yaa...heycanla bekliyorum..
nasıl anlamadım sevgigilde spermmi çokmış yok öyle bişey sanırım canım keşke çıksa yoksa başka biirinimi anlatmıştı sevgii
sağol canım inşallah.sen nasılsın? herşey yolunda mı? çok karşılaşamıyoruz artık..
canım benim gözün aydın tatlım alllah tamamına erdirsin fakat bizde hiç sperm çıkışı olmadı alllahmı söylettti ne inşalllah olur canım
çok teşekkrler canımpembe kardeş emre beyin numarası 0533 364 18 78 tel : 0216 545 55 55 umut tüp bebek.
çok teşekkrler canım
cicekcigim hosgeldin yeni gordum seni
canim ya moralim cok bozuk ya
benim isarkadaslarimin hepsinin cocuklari var
sabahtan aksama kadar hep cocuklarindan bahsediyorlar
o kadar cok yuregim yaniyor ki
hep cocuklarindan bahsediyorlar o kadar cok uzuluyorum ki
ne diyecegimi yada konuyu nasil degistirecegimi bilmiyorum
offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
herkese iyi akşamlar merhabe penbe85 inşanlah hepimiz acil şifalar buluruz bizde azoluyuz eğe ünivde tedavi görüyoruz aylarımızı aldı tedevi çok yavaş ilerliyor ama maddi olarak çok uygun herşeyi devlet karşılıyor maddi durumunuz yoksa eğeyi tavsiye ederim.ama özel kadar hızlı işlemiyor ama çalışanlar gayet nazik ve ilgiller.maddi imkanınız iyiyse hiç zaman kaybetmeyin özelde biran önce cevap alın.
iyi akşamlar.biz istanbul amerikan hastanesi düşünüyoduk tabi bize göre baya pahalı.bahara erteledik ve araştırıyoruz işte.emre beyle kaan beyi öneriyo arkadaşlar.eşimin abisi bugün ankara ya gitti.kaan beyle görüşür inşllh.
eşim de memur.ama ailesiyle birlikte yaşıyoruz kaynım doktor ve özelde yapmamızı istiyo.bahara kadar araştıracakmış.burda da mikro tese yok.istanbul yada ankara işte.amrikan da ki doktor bir aydan fazla kalırsınız burda demiş.nerde yaptırsak uzun süre kalırız herhalde.kalınacak yer hastane masrafı şu bu derken baya para gerekecek galiba.biz birgün eşimle otobüse binip ya allah ya bismillah dedik ege ünive gittik.çünkü özele verebileçek paramız yok açıkcası.gider gitmez orada bize dosya açtılar beni hemen psikologo yönlendirdiler çünkü be sürekli ağlıyordum.arkasından çeşitli kan ve hücre tesleri falan yaptırdılar şimdi eşim son tahlili almaya gidecek inşanlah sonra kurula girecekmişiz ona göre karar verecekler biz devlet memuruyuz o yüzden tahlillere falan hiç para vermedik belli 20 tane tahlil yaptılar özel hastanede olsyadıo bilmem kaç paramız giderdi.ama sonuç alamazsak yinede kredi falan çekip özele de gideriz.ya ankara yada izmirde üniv.hastanesini deneyin derim.
cicekcigim hosgeldin yeni gordum seni
canim ya moralim cok bozuk ya
benim isarkadaslarimin hepsinin cocuklari var
sabahtan aksama kadar hep cocuklarindan bahsediyorlar
o kadar cok yuregim yaniyor ki
hep cocuklarindan bahsediyorlar o kadar cok uzuluyorum ki
ne diyecegimi yada konuyu nasil degistirecegimi bilmiyorum
offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
LAREM: ''arkadaşlar benim eşim de 2008 de tese den sonra elonge spermatid bulunmuştu;ve 4 aylık ilaç tedavisi
sonucunda sperm çıkışı oldu (kaan aydos hoca da tedavi gördü...) ''
BELGİN cim yanlış hatırlamışm.Larem miş sevgidolu değil.
ah canım inşalllah çıkar belki başka birini anlatmışımdır ama elengo varsa şans vardır çok sevindim gamze adına sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?