Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim gözün aydın tatlım alllah tamamına erdirsin fakat bizde hiç sperm çıkışı olmadı alllahmı söylettti ne inşalllah olur canım

nasıl anlamadım sevgigilde spermmi çokmış yok öyle bişey sanırım canım keşke çıksa yoksa başka biirinimi anlatmıştı sevgii

ah canım inşalllah çıkar belki başka birini anlatmışımdır ama elengo varsa şans vardır çok sevindim gamze adına sen nasılsın

sağol canım inşallah.sen nasılsın? herşey yolunda mı? çok karşılaşamıyoruz artık..

Bende iyim hastaligim geçti öksürügüm azaldi çok sükür.
22 kasim ilk ultrasonum var.
çalistigim için fazla giremiyorum ama takip ediyorum aksamda yorgun oluyorum agarlik çöküyor üzerime.
Ben hep yaninizdayim bu topicten herseyi ögrendim umut buldum inandim güvendim.
Darisi hepinize dualarim sizinle.

canım benim gözün aydın tatlım alllah tamamına erdirsin fakat bizde hiç sperm çıkışı olmadı alllahmı söylettti ne inşalllah olur canım

inşallah canım.neden olmasın..hayatta herşey mümkün.ben kendimi hazrlamıştım hiç bişey çıkmadığına hatta plan yapmıştım kaan beyin yanına uğramadan hemen dönerim diye.ama raporu alınca koşarak gittim tabi:)) hamile kalmış kadr sevindim nerdeyse

çok teşekkrler canım

herkese iyi akşamlar merhabe penbe85 inşanlah hepimiz acil şifalar buluruz bizde azoluyuz eğe ünivde tedavi görüyoruz aylarımızı aldı tedevi çok yavaş ilerliyor ama maddi olarak çok uygun herşeyi devlet karşılıyor maddi durumunuz yoksa eğeyi tavsiye ederim.ama özel kadar hızlı işlemiyor ama çalışanlar gayet nazik ve ilgiller.maddi imkanınız iyiyse hiç zaman kaybetmeyin özelde biran önce cevap alın.

slm arkdaşım bende iş ortamında aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum.ben aldırış etmiyorum diye iyice üzerime geliyorlar.bende icimden asır süresini okuyorum hiç konuyla ilgilenmiyorum duymamazdan geliyorum.çoğu emekliliği gelmiş moruklar destek olacakları yerde üzerime geliyorlar onları Allaha havale ediyorum kısa bir süre sonra birbirlerine giriyorlar Allah yanımızda canım üzme kendini onları duymamazdan gel.tek ortak konuları bebek o nun dışındaki konularda konuşaçak potansiyelleri yokki

iyi akşamlar.biz istanbul amerikan hastanesi düşünüyoduk tabi bize göre baya pahalı.bahara erteledik ve araştırıyoruz işte.emre beyle kaan beyi öneriyo arkadaşlar.eşimin abisi bugün ankara ya gitti.kaan beyle görüşür inşllh.

biz birgün eşimle otobüse binip ya allah ya bismillah dedik ege ünive gittik.çünkü özele verebileçek paramız yok açıkcası.gider gitmez orada bize dosya açtılar beni hemen psikologo yönlendirdiler çünkü be sürekli ağlıyordum.arkasından çeşitli kan ve hücre tesleri falan yaptırdılar şimdi eşim son tahlili almaya gidecek inşanlah sonra kurula girecekmişiz ona göre karar verecekler biz devlet memuruyuz o yüzden tahlillere falan hiç para vermedik belli 20 tane tahlil yaptılar özel hastanede olsyadıo bilmem kaç paramız giderdi.ama sonuç alamazsak yinede kredi falan çekip özele de gideriz.ya ankara yada izmirde üniv.hastanesini deneyin derim.

eşim de memur.ama ailesiyle birlikte yaşıyoruz kaynım doktor ve özelde yapmamızı istiyo.bahara kadar araştıracakmış.burda da mikro tese yok.istanbul yada ankara işte.amrikan da ki doktor bir aydan fazla kalırsınız burda demiş.nerde yaptırsak uzun süre kalırız herhalde.kalınacak yer hastane masrafı şu bu derken baya para gerekecek galiba.
bi şekilde bulucaz artık.ya yeterki güzel sonuçlansın.

mrb kızlar nasılsınızGAMZECIGIM rabbım devamını da gtrsn ınsaaalah. ne guzel bır haber bu

gamzecim hayırlı mübarek olsun..........kız bebişin olmuş gibi hissettim aynı..........inşaallah Rabbim nasip etsin......

iyi aksamlar kizlar
benim cok icim aciyor bu aci ne zaman dinecek
heb düsünüyorum nerde bir yanlis yaptim kimin kalbini kirdim da böyle oldu ama bulamiyorum bulamiyorum

benimde yaniyor canim bizimde kaderimiz böyleymis iste alalhim sabir versin hepimize
sende üzülme vardir bundada bir hayir allahin takdiri iste. bir gün bizimde yüzümüz gülecek insallah

evet canım laremi biliyorum inşallah onun mucizesini bizlerde yaşarız

gamzecim çok sevindim canım rabbim sonunuda getirsin daha çok güldürsün yüzünüzü gözünüz aydın hayatım

sonumudum inşl rabbim size başka bir kapı açar allah yardımcıız olsun canım arkadaşım

iyi geceler kızlar nasılsınız? bende annemlerdeydim kısa bi süre önce yeğenim olmuş tu ya onu doya doya seveyim diye hafta sonumu orda geçirdim...öyle tatlıki hiç kucağımdan indiresim gelmedi... bebek bambaşka bişey gerçekten Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsinn....

gamzecim gözün aydın çok güzel bi haber bu... Rabbim umutlarımız tam bitti diyoruz yeniden bi kapı açıyor...inşallah en kısa zamanda olgun spermler olur ve sende yavruna kavuşursun canım...

nzmye sen nasılsın benim gibi çok fazla uğramıyamıyosun...

blueavci iyi geceler nasılsın arkadaşım senle benden başka kimse yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…