Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah allah nasip eder de bu sefer yüzünüz gülerek, mutlulukta dönersiniz tedavinizden. Çok zor daha önce de dediğim gibi ama inşallah herşey güzel olur....

iyi bayramlar canım güzel haberlerle dönersin inşAllah...

Adakcımızıda eklemeden geçmeyelim inşAllah allah bu sefer güzünü güldürsün çifte bayram yaşıyalım.

canlarım çıkıyorum şimdi kendinize çok iyi bakın öpüyorum çok.melissciğim istanbıula gidiyorum ön görüşme için tedaviye başlıyacağım yaakında bide bayramda annemde olacagım

BELGİNCİM İNŞALLAH tabbim sana güzel umutlu mutlu haberler verdirsin bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine canım allah yar ve yardımcınız olsun

güle güle git arkadaşım hayırlı haberlerle dön inşl şu mübarek günde rabbim gönlünün dileğini nasip etsin sana ve tüm evlat hasretiyle yananlara

canım inşl hayırlı haberler alırsın bizde hayırlı haberler verirsin allah yardımcınız olsun sanada şimdiden iyi bayramlar canım

belgincigim yolun acik olsun rabbimin izni ile insallah bize guzel haberler vereceksin bizler seni burda bekliyoruz canim

ERYASU BELGIN YOLUNUZ ACIK OLSUN HAYIRLI HABERLERINIZI OLSUN INSAALAHA KIZLAR BU BAYRAM COCUKSUZU SON BAYRAMMIMIZ OLSUN INSAALAH kızlar ıyı kı varsınız ......

bız de bugun yolcuyuz hayırlısıyla bu bayram benım memleketeyız ınsaalah .8 saatlık yol.....hepınızı opyrm

LAMLAY canım bızım fsh 44 tu kaan hoca ılacla 33 e getrbıldı.mıkrotese ıle sadece 6 tane bulundu...ADAKCIM NELER YABYRSN NE YIYIP NE ICYRSN DONDULRULMUSLARLA HAYIRLISI OLSUN CANIM NELER YAPMAK LAZIM

JKLM fsh ya benimde kafam çok takılıyor ama emre bey düşürmeyi hiç denemiyor varsa vardır yoksa yoktur diyor. bizim de 24. Geri kalan herşey normal. Sonra seni düşünüyorum ve bir kaç kişi daha var fish yüksekken de sperm bulundu. Nasıl düşünürsem öyle olur diyorum, inşallah fsh falan etkilemez sperm bulunur hayırlısıyla bebişimizle döneriz.

Mrh Lamyay canım bizimde Fsh yüksek 23 kaan hoca bize Endol ve Trentali önerdi biz onları kullanıyoruz siz hangi ilaçları kullandınız?

belgincim hayırlı yolculuk inşallah bu sefer şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim gönlünün muradını versin eryasu ve adak allahım sizin de yüzünüzü güldürsün bu sefer inşallah güzel haberler verin şu topiktede bizleri sevindirin arkaşlar benim eşimin de fsh yüksek düşük olanlar biraz daha şanslı bizim yanımızda dün akşam rüyamda 2 tane bebeğim olmuş mevlütümüz vardı o kadar tatlıydılar ki kızlar rüyası bile çook güzeldi bi tanesini kucağıma aldım boynunu kokladım çok güzel kokuyordu sanki hhala kokusu var allahım rüyalarımda bari birazcık ta olsa hasret dindirmeye uğraşıyorum

rüyalarımız birgün gerçek olur inşAllah .Allah bizi daha fazla evlat hasreti çektirmesin.inanın buradaki bir arkadaşımızın sevinçi hepimizin sevinçi oluyor. birimizin üzüntüsüde hepimizin üzüntüsü oluyor.buradaki her kader arkadaşımı kardeşim gibi hissediyorum .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

SAYESCIM SAGOLASIN KARDESIM ALLAH RAZI olsun ınsaalah guzel bır bayram gecırırız sorunsuz(esım gezmeyı sevmez de....)SAYESCIM canım bız kaan hoca adetımın gecıkmesı dolayısıyla baska br doktora tese olmamızı ızne cıkacagını ıletmıstı ben bu yaz baska bır yerde oldum mıkroteseyı.cok ıstemıstık kaan hocayı o da bızı cok ıstemıstı agır bır vaka oldgmz ıcınkısmet baska merkezeymısoradakı doktorumuzda ILACLA HORMONLAR DENGELENIR AMA BU ASLA URETIME ETKI ETMEZ dusuncesınız sanvnyrdu.VARSA VARDR YOKSA YOKTUR DEMISTI.yanı bence de tese agır durumlarda oyle fsh yukseklıgınde yanı...rabbım hayırlısıbnı versın hepımıze.....

saoğl canım zaten bizi burdakği kader arkaşlarımızdan başka kimse anlayamaz allah tez zamanda dualARIMIZI KABUL ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…