slm ben geldim... bayadır gelemiyorum... temizlik bayram telaşı o bu derken günler su gibi geçiyo... bayramdan sonraki hafta gidiyorum kızlar o kadar heyecanlıyımki... diğer tedavimizin üstünden 4 sene geçti... bakalım bunda yüzümüz gülücekmi yoksa (ALLAH KORUSUN) 4 sene önceki acıları yenidenmi yaşıcaz... acayip gerginim heyecanlıyım....
iyi bayramlar canım güzel haberlerle dönersin inşAllah...canım hayırlı yolculuklar..nereye gidiyorsunuz ? ben geçmişi kaçırdım birazcık..kızlar bugün bende Ankya gidiyorum..çok şükür..22sindede kaan hocadayız, yazarım size inş..kendinize iyi bakın, şimdiden iyi bayramlar..
günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim henüz kimseler yok hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...
günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim henüz kimseler yok hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...
canım hayırlı yolculuklar..nereye gidiyorsunuz ? ben geçmişi kaçırdım birazcık..kızlar bugün bende Ankya gidiyorum..çok şükür..22sindede kaan hocadayız, yazarım size inş..kendinize iyi bakın, şimdiden iyi bayramlar..
bız de bugun yolcuyuz hayırlısıyla bu bayram benım memleketeyız ınsaalah .8 saatlık yol.....hepınızı opyrm
merhaba arkadaslar bir sey kafama takildi da;
fsh dusuk oluncatedaviyle normal yoldan sperm cikiyormus diye yazmissiniz yani
fhs i yuksek olanlarin dusurulerek normal yoldan cikis saglanamazmi?
bizim 6 ay once fsh 20 ydi,kaan beyde ilac tedavisi oluyor esim simdi 16 ya dusmus.
bizde hep bir umut bekliyoruz belki bizim de normal yoldan cikar diye....bir fikriniz varmi????
rüyalarımız birgün gerçek olur inşAllah .Allah bizi daha fazla evlat hasreti çektirmesin.inanın buradaki bir arkadaşımızın sevinçi hepimizin sevinçi oluyor. birimizin üzüntüsüde hepimizin üzüntüsü oluyor.buradaki her kader arkadaşımı kardeşim gibi hissediyorum .Allah hepimizin yardımcısı olsun.belgincim hayırlı yolculuk inşallah bu sefer şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim gönlünün muradını versin eryasu ve adak allahım sizin de yüzünüzü güldürsün bu sefer inşallah güzel haberler verin şu topiktede bizleri sevindirin arkaşlar benim eşimin de fsh yüksek düşük olanlar biraz daha şanslı bizim yanımızda dün akşam rüyamda 2 tane bebeğim olmuş mevlütümüz vardı o kadar tatlıydılar ki kızlar rüyası bile çook güzeldi bi tanesini kucağıma aldım boynunu kokladım çok güzel kokuyordu sanki hhala kokusu var allahım rüyalarımda bari birazcık ta olsa hasret dindirmeye uğraşıyorum
rüyalarımız birgün gerçek olur inşAllah .Allah bizi daha fazla evlat hasreti çektirmesin.inanın buradaki bir arkadaşımızın sevinçi hepimizin sevinçi oluyor. birimizin üzüntüsüde hepimizin üzüntüsü oluyor.buradaki her kader arkadaşımı kardeşim gibi hissediyorum .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?