Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah yardımcınız olsun canım.bu heyecanın nasıl birşey olduğunu tahmin edebiliyorum.hadi siz bi gidin kaan hocaya ardınızdan biz.hayırlı haberlerle gelin.

Son düzenleme:
evet ya hiç sorma pek nazlılar.umarım kısa zamanda iyi haberlerini almak nasip olur.bize de umut olursun.ben de eşime zorla macun yediriyom.beraberinde böğürtlen kökü bugünde nohuta başladı ama kürünü istemiyo ben de haşlayıp veriyom.umarım işe yarar.ikna edebilirsem klomene de geçicem.beraberinde de çinko iyiymiş diye duydum.sonuçta bu kadar şeyden sonra zehirlenmez umarım.

inşallah güzel haberlerle dönersiniz yüzünüz gülecek belginle senin oyle hissediyorum umarım mutluluk verici gelişmeler yaşarsınız :81:

arkadaşlar bugün çok güzel bi rüya gördüm.rüyam da çok güzel bi kızım olmuştu ve eşimle onu sevip duruyoduk.sabah rüyanın etkisindeydim içim bi tuhaf oldu.hemde akrabalardan 2 doğum 2 de hamilelik haberi aldım.doğumlardan ikisi de kız olunca kötü oldum.dört yıldır bu haberleri duyunca hep böyle oluyrm.maşallah burda da doğuran doğurana yani.çok yoruldum

nasılsınız kızlar ben bugün kursa gittim kafayı dağıttım biraz bu kurs gerçekten bana iyi geldi
belginim yola çıkıyormuşsun ctesi bugün tabi yolun açık olsun bacım hayırla git hayırla gel inşallah

bacım bizimde 20lerin üstündeydi kaan hoca normal seviyeye ilaçlarla çekti 3 ay sabitledi 4. ay ikinci mteseyi olduk ama sonuç aynı spermin evreleri var yani fsh yüksek olursa sorun büyük demek düşüklerde yükselince sperm çıkıyor yükseklere oranla daha çok çıkıyor ama bu yüksek olanlardada çıkmıcak anlamına elmez sonuçta Rabbim ol derse oluyor

Zaman Kaan Hoca maillere cevap veriyormu ? Bize hiç ilaç verilmedi kafam ona takılıyo. Neden acaba .FSH 15 yüksek demediler .Tedavi zamanıda yaklaştı.Önce kaan hocaya mı gitsek acaba .Kafam iyice karıştı off

iyiyim canım ne olsun heyecenlıyım yarın yola çıkıyoruz ctesi randevumuz var. lütfen sende üzme kendini
canım güle güle git hayırlı haberlerle dön inşl bu tedavinin sonucunda yüzün güler

canım seninde günün yaklaşmış çok az kalmış inşl herşey yolunda gider arkadaşım aynı umutsuzlukları bidaha hiç yaşamaman dileğimle hayırlı haberlerle gel inşl

Zaman Kaan Hoca maillere cevap veriyormu ? Bize hiç ilaç verilmedi kafam ona takılıyo. Neden acaba .FSH 15 yüksek demediler .Tedavi zamanıda yaklaştı.Önce kaan hocaya mı gitsek acaba .Kafam iyice karıştı off

kaan hoca haricinde drlar ilaç tedavisi yapmıyor bence önce kaan hocaya gidin muayene olun derim kesinlikle hem sizin şansınızda yüksek ilaçla dogal yoldan çıkar bak burda kaç kişinin çıktı şimdi çoğu hamile yada donmuş sperm ve embriyoları var hem normal yoldan çıkmasa bile testisteki spermler mtese için olgun hale gelişmiş olur bak ilk mtesede çıkmayanlarda kaan hocada ilaç tedavisi olup spermi çıkan okadar çok varki gidin derim gözü kapalı

hadi ya cok uzuldum ..yani mikro tesedede cikmayabiliyor ben normal cikmazmi derken
ya neden boyle ya hic cikan arkadaslar yokmu bu topikte yuksek fsh li
icim daraliyor sevindirici haberler duyamayinca

günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim henüz kimseler yok hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...

hayırlı yolculuklar inşallah bayrama güzel haberlerle girersin
allah güzel haberler almanı nasip etsin inşallah.

güzel haberler vermeyi ve duymayı buradaki arkadaşlarımdan öyle çok istiyorum ki, her olumlu sonuçta seviniyorum, her kim tedavideyse hep dua ediyorum olumlu düşünüyorum, inşallah allahım görecek bizleri de diyorum. yok canım biz daha önce hiç tedavi olmadık, inşalah ilk tedavimiz olacak (ve son olmasını diliyorum) emre bey de umut tüp bebekte olacak.

ah belgincim inşallah güzel haberlerle gelirsin.dualarım seninle canım canı gönülden istiyorum allah seni ve bizleri bu dertten kurtarsın. Olmazları olduran Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin...

canım tabiki dualarımız seninle bu hayırlı günde ve tüm tedavide olan olmıyan evlat hasretiyle yanan tüm kader arkadaşlarımız için.

canım hayırlı yolculuklar..nereye gidiyorsunuz ? ben geçmişi kaçırdım birazcık..kızlar bugün bende Ankya gidiyorum..çok şükür..22sindede kaan hocadayız, yazarım size inş..kendinize iyi bakın, şimdiden iyi bayramlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…