Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

CANIM MERHABA HOŞGELDİN topiğe öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da rabbim size şifa versin bu mübarek günlerde jsmgi doktora gidiyorsunuz biz emre beyde tedavi oluyoruz sizin azo sebebi nedir
 
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben de bu siteye üye olalı 1 seneye yakın bir zaman olmuştur benim de eşim azosperm ve 2,5 yıllık evliyiz.Evliliğimizin ilk 3 ayında korundul sonrasında bebek yapmaya karar verdiğimizde olmadı malesef 1 sene geçtikten sonra doktora gittim ve yalnızca prolaktin hormonum biraz yüksekti,ilaç kullandım ve normal seviyeye indi ama yine hamile kalamadım daha sonra eşim doktora gittiğinde öğrendik ki azosperm ve hormon değerleri de normal değil hele ki prolaktin hormonu normal seviyesinin 4 kat üstündeydi.Doktor 2 yıllık rapor verdi ilaç tedavisi için 1 ay kullandı ama biz tv de izlerken bir aktarın bu durumdan muzdarip olan eşler için bitkilerle hazırladığı macundan bahsetti ve hormonların düzene girmesi için de böğürtlen kökü suyunu söylüyordu.Eşim bu aktarın no.sunu alıp bu macun ve b.k.suyundan sipariş etti,2 aylık kürümüzü bitirdik hormon tahlili yaptı eşim ve hormonları normal seviyeye inmiş şükürler olsun,kısmetse sperm testini falan da 3 aylık kür bittikten sonra yapacak.Bu arada bu kürleri kullanırken dr.un verdiği ilacı kullanmadı,ayrıca eşimde varikosel de var.Artık bilmiyorum ne olacak bunlar iyileşmiş mi? Rabbim hayırlısını nasip etsin,daima ümitli olalım,umudumuzu kaybetmeyelim inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bizlere ve bizim durumumuzda olan bütün eşlere sabırlar versin,isyana gitmeyelim inşallah,bu da bizim imtihanımız,Rabbimizden gelen baş üstüne.Rabbim cümle evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı evlatlar versin inşallah.
 

merhabalar nursen FSH. TESTESTERONE hormonlarinizin seviyesi kacti bitksellerden once...yoksa sadece prolaktinde mi problem var?
 
merhabalar nursen FSH. TESTESTERONE hormonlarinizin seviyesi kacti bitksellerden once...yoksa sadece prolaktinde mi problem var?

merhaba lamyay,tam olarak fsh ve tsh hormonlarının değerini hatırlamıyorum ama normal seviyelerinden düşük değerdeydiler,dediğim gibi prolaktin değeri 60,4 tü.Bitkisellerden sonra hepsi normale düştü.
 
birşey sorucam arkadaşlar ben yazdıım mesajı gönderdiğimde hemen görebiliyorm ama sizin bana yazdığınız mesajları bir önceki sayfaya dönüp tekrar son sayfaya dönmeden göremiyorum,sizin de mi öyle,değilse siz nasıl hemen görebiliyosunuz?
 
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ heralde herkes bayram temizliğiyle meşgul
 
ben geldim... iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar... bayramdan sonra ayın 26sı 27si gibi gidicez bakalım inşallah ankaradan izmire hamile dönerim... sadece bana değil ALLAH hepimize nasip etsin inşallah...

merhaba eryasu hatırlarsın belki beni. inşallah bebeğinle dönersin ankaradan tese mi olacak eşin? benim bu ay tüp bebek tedavim yarım kaldı (haziranda sperm bulunmuştu bizde emre beyde ameliyat olmuştu eşim) embriyolarımız donduruldu . histeroskopi olucam bayramdan sonra umut tüp te. daha sonra transfer kısmetse .. yolun açık olsun güzel haberlerle dön inşallah allahım buradaki herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah:)
 
[İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım[/B].Bana yine hüzün çöktü bir bayram daha bebeğim yok malesef evim bom boş ..Rabim bizlerede nasip eder işallah şü günler yüzü suyu hürmetine
 
Geçmiş olsun işallah tez zamanda bebeğine kavuşursun ...Canım şü aktarcının tel bize de yazsana biz de alalım o macundan.Bizimde FSH hormonu yüksek belki bize de iyi gelir.Artık herşeyden medet umar olduk şifanın nerden geleceği belli olmaz.Bende bursalıyım canım hemşeriyiz seninle
 
emine merhaba.tüp bebek tedavin niye yarım kaldı noldu ki..gözün aydın sperm bulunmuş eşinde eşinin sorunu neydi hormon değerleri nasıldı?
 

canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz. sen belgin ve tedavideki butun arkadaşlarımın yolu açık ve umut olsun
 
iyi akşamlar kızlar eşim dün test yaptırdı FSH 23,51 LH 26,22 çıktı
hayıt çayı içiyor ama ne olacak böyle bilmiyorum luteinleştirici hormonda çok yüksek testesteron ise 2.98 alt sınıra yakın emre beyin siteside testesteron düşükse testiste bir problem var demekmiş ne yapsak aca arttırmak için
 

canım diğer hormonlar düşmüşmü mü faydası olmuşmu hayıt suyunun?
 

güzel haberlerle gelirsin inşallah iyi bayramlar
 
iyi akşamlar kızlar belgincim melisela eryasu adak ve ismini hatırlyamadığım bütün arkadaşalrımın tedavisi güzel sonuçlanır inşalllah şimdiden herkese iyi bayramlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…