canım aramıza hoş geldin .Allah inşallah bu dertten tez zamanda kurtarır.biz yedi yıllık evliyiz hala çoçuğumuz yok senin yedinci yılına varmadan inşallah çifter çifter bebişlerin olur.beklemek çok zor.
hayırlı arefeler kızlar.............
rabbim inşallah cümlemize hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı kazasız belasız bir bayram geçirmek nasip eder aminnnnnnnn...............
şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim akşam kaynanagile gidiyoruz orda kurban kesilecek belki yarın akşam dönerim maalesef eşim bayramda çalışıyor bende pek gezemeyeceğim sadece annemlere gidecem o kadar ama olsun kardeşlerimi göreyim oda yeter neyse hepinizi çok ama çok öpüyorum kendinize iyi bakın
inşAllah canım...Amiiiiinnnn canım inşallah,çok zor beklemek,Rabbim sabırlar versin.Benim için dua edenler hep çifter çifter bebeklerin olsun diye dua etmişlerdir,hadi hayırlısı bakalım.Hepimiz için dua ediyorum,inşallah siz de kavuşursunuz bebişlerinize en yakın zamanda innşallahh.
iyi bayramlar görüşürüz canımhayırlı arefeler kızlar.............
rabbim inşallah cümlemize hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı kazasız belasız bir bayram geçirmek nasip eder aminnnnnnnn...............
şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim akşam kaynanagile gidiyoruz orda kurban kesilecek belki yarın akşam dönerim maalesef eşim bayramda çalışıyor bende pek gezemeyeceğim sadece annemlere gidecem o kadar ama olsun kardeşlerimi göreyim oda yeter neyse hepinizi çok ama çok öpüyorum kendinize iyi bakın
hayırlısı olsun canım görüşürüz...:97:iyi bayramlar kızlar ben istanbuldayım tiroit yüksek diye tedaviyi şimdilik erteledik dr öyle uygun gördü uzun uzun konuşuruz dönünce hepinizi çpüyorum..
iyi bayramlar kızlar ben istanbuldayım tiroit yüksek diye tedaviyi şimdilik erteledik dr öyle uygun gördü uzun uzun konuşuruz dönünce hepinizi çpüyorum..
Sağol canım güzel dileklerin için,Rabbim cümlemizi kavuştursun inşallah bebişlerimize.Canım internetten Ermiş Aktar yazıp /Üsküdar Merkez yazılı yere girersen orada bulursun bütün bilgileri.Ben ümitliyim Allah'ın izniyle,Rabbim şifa versin cümlemize.Ben aslen İzmirliyim ama malum evlenince Bursalı olduk işte
merhaba canım
dedğini yaptım ama site değişmiş çaylar var macun yok başka bir siteye yönlendiriyor macunun adını yazarmısın birde öyle arattırayım
amin.benim de eşim aynı macunu ve böğürtlen kökünü kullanıyo.macunun içnde 20 den fazla malzeme var.bizde aradık gönderdiler.galiba macun yeni olduğu için nette ismi yok.macunun ismi GENÇLİK MACUNU G2.istersen telefon numarasını veririm.iki no su var bende.önce arayıp aktarcıyla konuşursun.sorununu anlatırsın.ona göre istersen alırsın canım.aktarcının adı Hüseyin ermiş.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
allah hepimizin şifasını bayramın hürmetine verir inşallah
Bayramınız mübarek olsun kesilen kurbanları allah kabul etsin kurbanların hürmetine allah hepimizin şifasını versin inşallah
iyi bayramlar kızlar ben istanbuldayım tiroit yüksek diye tedaviyi şimdilik erteledik dr öyle uygun gördü uzun uzun konuşuruz dönünce hepinizi çpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?