Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Melisela....arkadaşım onlar canlıdır...cansız olan bişey %100 hareketsiz nasıl olacak mantık dışı..merak etme....bu şekilde ben transfere gittiğimde bir çift vardı sayı normal fakat hareket sıfırdı kadının bebeği tutmuştu hemde ilkinde 3 aylıkken karnında ölmüş yine gelmişti ama ölmesi kendisiule ilgili farklı bi durum....emre bey onlara normal yolla asla olmaz demişti fakat tüp bebekle ilk seferde tutmuştu....yani hareketi kafana o kadar takma ayrıca cansız olsa cansız yazarlardı onlar canlıdır canım......

Adakcım sonuçun bu pazartesimi belli olacak hayırlısını diliyorum arkadaşım.

melisela canım spermleri hareketlendirmek için antioxidan kullanman gerekli zaten proxeed plusun içindede antioxidanlar var ekstradanda kullana bilirsin ek olarak tavsiye ederim.biz bir kaç tane kullanıyoruz.

adak canım hiç belli olmaz bazen hamile olsan bile kasık ağrıları olabiliyormuş.annem bana hamileyken 3 ay adet bile olmuş.hayırlısı canım sen güçlü birisin.

kızlar nasılsınız benim eşimde varikosel de var demiştim ya haniazosperm olduğunu öğrenmeden daha burda bir doktor çıkmiştık oda varikosel ameliyatı olmadan olmaz demişti bize bizde burası küçük diye doktoru önemsemedik ateş kadıoğlu da varikosel i önem sememişti olmasına gerek yok demişti ama damar genişlemesi görülüyorsa ameliyat olması gerekiyomuş galiba kaan hoca damar genişlemesi görmüyorsanız önemli değil ama görüyorsanız gelin bi muayene edeyim demiş hem de tesede eşimi belinden uyuşturmuşlar eşimde duymuş ozaman konuşöalırını bu testisinde varikosel var ilk önce sağlam testisi ten başlayalım demişler kızlar siz ne dersiniz bide size sorayım dedim insana bu dert çok ağır gelsede allah ım hep birazda olsa hep bi umut bırakıyor insanın inide işte allahım kiseyi evlatsız birakmasın herkese bu dünyada ve öldükten sonrada faydası olacak sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize

gelıncık CANIM BIZIM HER GTTMZ DOKTOR AYNI SEYI SOYLEDI dusukten bahsettı zaten tup bebek yabılmadan once bızı genetık danısmanlıga gdoonderdı doktor 2 saat konustuk.ıhtımallerı antattı 4 tane dondurulmusum var

canım bsxxxx zaten umutlarımız olmasa yaşıyamayız.Allah bir kapı kapatsa dokuz kapı açar derler .adetten kesilinceye kadar umutdumuz bitmiycek belki ondan sonrada yeni teknolojiler gelecek yani hep umut var.eşlerimiz içinde duyduğumuz her şeyi deniyoruz sebep belli olmaz.

canım maalesef site problemli olduğu için ancak girebildim..... Allah izin verirse şubat sonu başlamak istiyoruz. Arkadaş geliyor ocakta işte bir ay dinlenirim çünkü tek başıma 6 ay canım çıktı.... Şubat sonu adetim denk gelir büyük ihtimal allahım seninde yüzünü güldürsün canım yaaa.. Offff dur bakalım belki de gülecek çok acele ediyorsun. Nasılsa sperm çıkışı sağlandı bitkisel falan kullanırsınız bu tedavinde de nasip olmazsa belki normal yolla gelir canım... Sakın kendini çok yıpratma bu günler de geçecek...... Belki allah ummadığın yerden sevindirecek seni.....

herkese iyi akşamlar.herkes iyidir umarım.malesef ben hiç iyi değilim.saçkıran diye bişey çıktı kafamda.olan moral de gitti.sebebi tamamen stresmiş.ilacı da yok.ne yapıcam bilmiyorum.sonunda stresten saçta gitti.piskoloji berbat

adak tan daha çok ben heyecanlıyım.pazartesi sonuç belli olacak mış.umarım sonuç hepimizi mutlu eder.duyduğumuz her mutlu haber umudumuzu artırıyo

kızlar ya kendimi berbat hiissediyorum kabuslar görüyorum geceleri...ne yapmalıyım acaba...psikiyatriye gitsem acaba işe yararmı??

slm arkadaşım siz hemşireydiniz deyil mi siz daha iyi bilirsiniz ama psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim ben kendimi çok sıktım ama mecbur gittim o gün itibariyle farkı hissettim.doktar bana sadece şunu söyledi saklama kabullen.saklamak için sarfettiğin enerji seni mahvediyor dedi ben kabullendim kim ne derse Allaha havale ediyorum.ama göz yaşlarıma hakimde olamıyorum.

slm kızlar ben geldim herzamanki gibi kimse yok olanlardanda ses yok canınız sağ olsun.arkadaşlar 24 Aralıkta mesa olcağız doktorun son dediği 24 aralık mesa bakıp görecez görmeden birşey diyemem diyor tese olmaz diyormuş.ilaç tedavisi falanda önermemiş.Hayırlısı artık , biribirimize herzamanki gibi dua edelim.2011 re ya çok mutlu ya çok yorgun ve bitkin mutsuz gireceğiz.sağ olursak burada onuda paylaşırız.rabbim kuvvet ver bize maddi manevi ...

iyi akşamalar kızlar nasılsınız
nissancım pregnly sormuşsun hayatım biz bulunduğumuz ilde ücra yerlerde,hastanelere yakın eczanelerde tek tük buluyoduk ve kayınbabamın türkiyenin dörtbir yanındaki arkadaşlarından temin ediyoduk biz her hafta kullanmak zorunda olduğumuz için stok yapmak zorunda kalıyoduk şuan bitti ve bulamadık yurtdışından predalon yolladılar bize ondada hcg varmış doktorumuzada sorduk kullanabilirmişiz geçen başka topikte bir arkadaşada lazımdı çatlatma iğnesi olarak bütün eczanelerin ismini çıkarıp A harfinden başlamıştı aramaya ve buldu canım bi kaç tane lazımsa sizde öyle yapabilirsiniz şuan elimde pregnly olsa yollardım sana umarım yardımcı olabilmişimdir canım

mrb canım benim eşimde de saçkıran çıkmıştı ben o yeri bıçakla kazıyıp tuzlu sarmısak sürüyodum her akşam ve eşim aktardan sarmısak yağı almıştı faydasını gördük yuvarlak bir şekilde saçkıran çıkmıştı ve o yuvarlak yavaş yavaş kapanmaya başladı şuan kapanmış olabilir bile çıkmaya başlayınca yapmayı bırakmıştık

nissancım keçiboynuzunu sormuşsun bide canım benim eşim 9aydır içiyor ilk 3ay düzenli yaptım ve ilk hafta sabah akşam 3aydan sonra az bir süre ara verip tekrar başladım şuan haftada 4gün felan içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…