Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
buarada kızlar pazartesiyi beklememe gerek kalmadı adetim bugün akşamüstü itibariyle söktü ve afedersiniz başlarda böyle siyahımsı geliyodu bu ne demekse artık

canım benim gün doğmadan neler doğar. elbetteki ümitler bitmeyecek. herşey yoluna girecek. bu günlerde geçecek. fakat genetik bozukluğa birşey yapamıyorlarmı. onunda vardır bir çaresi. allah gönlüne göre versin canım. bende ne yapayım işte, oğlumla uğraşıyorum hamd olsun. bu yıl 2. sınıfa başladı. tatlı telaşlar işte. dilerim sen ve tüm arkadaşlarda bu tatlı telaşı yaşarsınız.

blue canım yaaaa ben okadar inanmıştımki hamile olduğuna..... rabbimin vardır bir bildiği elbet. eşinin sonuçları güzel yakında inşallah bebişine kavuşursun. allah yardımcın olsun canım.

adak yinede bu kadar umutsuz olma. kendine psikolojik baskı yapıyorsun tatlım. doktor çok zor demiş ama imkansız dememiş. gerçi bence imkansız diye birşey de yok. normal gebeliklerde de hafif hafif ağrılar oluyor. tıpkı adet zamanındaki gibi. inşallah rabbim ol demiştir. hayırlısıyla pazartesi olsun bi bakalım.

günaydın bacılar nasılsınız
jklm nisssan bluavcı adak melisela kızlar sizlere kızıyorum bukadar uutsuzolmanıza ise anlam veremiyorum 2007 yılından beri uğraşıyoruz sizlerin kullanmadığı kadar otlar gitmediği kadar drlar ve bir okadarda ilaç kullandık ışın ve akapunktur bile denedik 1 tane bile sperm göremedik hadi razıyım spermiyoğramdaçıkmadı mteselerde de çıkmadı 1 tane sperm ya 1 tane okudukça sizleri imreniyorum yılbaşında 4 yıl olucak azoyla ugraşalı dolu dolu 4 çile yılı kolaymı sanıyorsunuz 4 yılboyunca sürekli yıkılmayı her seferinde taptaze umutlarla başlayıp tam dibe vurmayı geceler boyunca inim inimleyek dua edipde tecellisini bulamamayı inanın sizler gibi sperm çıksa embriyom olsa Rabbim şahit seviiçten yerimde duramam kaç yıl savaştınız şurda ögrendikten sonra Rabbim sizleri çok bekletmedi benim kadar herdrun daha ugraşmayın eldeki testisde gider demesine rağmen hala umudum var ya sizler benim hayal bile edemiyecegim bir yerdesiniz ve umudunuz sizlere o spermleri veren Rabbim isterse harekte verir kaldıki hareket okadarda önemli değil kuyruguna dokununca hareketleniyor bazılarıları morfoloji soru olanların bile bebekleri oluyor sanki herşeyi düzgün olanların hemen tutuyor yok öyle bişey bunlar nasip işi Rabbimin dilemesi ile oluyor eger dilemezse benim gibi nasapsanızda olmuyor hele sen adak yok sülayman bey tutmaz demiş ya adam dr olarak tabiki objektif olmalı kaldıki gerçekte tıbben tutması normalda değil olabilir ama ne önemi var ki daha önce spermi olmayan bir testisten çıkmadımı sperm eskiden buda imkansız değilmiydi ne değişti de çıktı ya bacım sen sınsıkı bebişine tutunsana oda sana tutunsun ilki olmadı diye buda olmucak değilki Rabbim isterse olur 0.51 çıkıpta ikiz kızları olan var dr lar üstelik hamile değilsin dedi normal olarak ama noldu regli olmayınca ortaya çıktı tutmadı sanılan embriyo ikiz kızlar oldu
sizlerin yaşadığı bu sperm çıkma embriyo olması benim için nasıl bir ulaşılmaz halde tüm kapılarda tamammen kapandığı halde hala her ay acaba bu ay hamilemiyimle geçiyorum bıkmadan olucak diyorum halbuki sonuçlar ortada hiçbir zaman spermin çıktıgı duygusunu yaşamadım kaldıki hele embriyo buna rağmen sizler kadar olumsuz değilim
ben hep geride kalan oldum bizden sonra evlenenlerin bile ikinci bebelri oluyor artık onların beşinine boyun bükerek kaldım sizlerin spermlerinin çıkışında inşallah bizdede olucak diyerek kendimi avutarak kaldım embriyolarınızda kısmetse bizdede olucak diye dua ederek kaldım hamele haberlerinizde bak oluyor işte ha gayret diyip yeniden ayağa kalkarak kaldım ama sonuçta ben hep geride kaldım Rabbim vermeyince olmuyor
sizlerin gördüğü sayılara razdım oysaki Rabbim sizlere vermiş kızlar dua edin yok olmucak dr şöyle dedi böyle dedi drmu verdi spermi embriyoyuda onun dedği olsun
ah kızlar ah nasılda hasretim sizlerin yerinde olmaya 2007 den beri didin dur bazen bende yıkılıyorum yoruluyorum isyan ediyorum evlendiğime pişman oluyorum için için kavruluyorum ne yapayım olabildiğince direnmeye çalışıyorum kızlar emin olun sizlerin geldiği aşamalara gelmek için ne çaba verenler var bu kadar umutsuz olmayın
bende ne çok yazdım neyse sonra gene girerim topige de topik hiç güzel olmamış eski haline getirseler

günaydın kızlar
zamancım seni çok iyi anlıyorum arkadaşım inşl rabbim sanada ve diğer tüm arkadaşlarımada gösterir inşl ama ben hiç bir zaman umutsuz olmadım olmayacağımda nereden nereye geldiğimi neyin savaşını verdiğimi çok iyi biliyorum ve bunu unutmayacağım ve birgün bebeğğim olacağına o kadar çok inanıyorum ki bu ay bir gecikme yaşadık beklemediğim halde acaba olabilirmiyim dedim ama hete hayırlısı neyse o olsun değise rabbim bir engel çıkarsın dedim demekki hayırlı zaman değilmiş ki olmadı inan hiç üzülmedim üzülmicem çünkü benim bu ay olomadı öbür ay diyebi,leceğim bir şansım var ve hiçbir zamanda burdaki arkadaşlarımı unutmadım bizde her sperm çıktığında aklıma her geldiğinde kendimiz i,çin şükrettiğimde sizlerede canım gönülşden diliyorum bitanem bnim emutsuz karamsar olmam gübü bir durum yok çünkü ben kendimden iyileri düşünmüyorum hep bendn daha zor durumda olanları düşünüp şükrediyorum ve bu hiç değişmeyecek birgün hamilede olacam can yoldaşlarım sizlerele paylaşacam bu umut içimde hep taze kalacak v bitmeyecek

blueavcı dediğin gibi canım hayırlısı olsun hakkınızda. Ben de senin gibi hiç bir azman umutsuz olmadım, allahıma her zaman şükrettim ve hayırlısını istedim. Tedavi olumsuz olursa tabii ki herkes gibi çok üzülücem ama allahtan ümidimi kesmicem.

kızlar bir şeyler söyleyin ya ne dersiniz

ZAMAN canım evet senı anlıyorum bızde 4yıldır savasyrz.ocelerı esıme kanser teshısı bıle konmak uzereydı testısınde kıtle grndu.bız cocuk olayını falan gectık.sonra sukurler olsun kayboldu erıdı.bıtkıseller fılan doktor da sasrdı.yanı bız de cok sıkıntı cektık bır de esımde genetık bozukluk oldg ıcın ne kadar embrıyo olursa olsun ııcnde saglam embrıyo yanı genetıgı bozuk olmaması lazım.cunku bu hastalık dusuge sebeb oluyr.yanı bızım 4 yıl bouyunca 3 ayrı ılde gıtmedgmız doktor kalmadı.ha ben belkı yasadıklarımın azının paylastım.bızım hastalıgında 2 turu var.bızımkı en agır olanıymıs yanı cocuk saghıbı olanlar var amam benım turden degılmıs.yanı esım bıle bana artık denememız gerektıgını soylyr.cunku bıze kaan hoca da dahıl umıtlı konusan olmadı.EMBRIOY OLSA BILE DUSER DENILDI COK COK AZ SANS VAR ANLAYACAGIN SAGLAM OLMA IHTIMALI ODA OLSA ERKEK COCUK KISIR OLCAK BU EN GUZEL DURUMUMUZ YANI BIZIM BIZ BUNU BILE GORMEYE RAZIYIZ HEB DYRM rabbım ne eylerese guzel eyler.canım senı de anlıyorum bıze de 2 .tese sansı vermedıler cunku testısler vcok cok ufak.rabbım sana da bana da kıalrada sabr versın

ZAMAN CIM tabbıkı rabbım ne dılerse o olur.genetık menetık kalıte malıte hıkaye...allahtam hep umıtlıyım ama esım basta olmak uzere merkez doktorları fılan heb olumsuzular. buda benı etkılıyr tabbıkı.EBANA CIM rabbım oglunla mutlu gunler yasatasın canım benım saol dıleklerın ıcın.ınsalaalh saglam embrıyoya denk gelırızde bız de gorururz o gunlerı.ALLAHIM HERKESIN DILEGINI VER YARABBIM KUCAKLARIMIZI BOS CEVIRME.zaman kardesım sen bızden daha ıtıkatlısın yanı benden oyle ..bu da senın ımtıhanın kardesım

Zamancım öncelikle yaşadıklarını anlıyorum daha doğrusu hepimiz anlıyoruz şükretmiyoruz zannetme sakın sadece yaşadığımız için bile şükürler olsun rabbime...ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tamam ben 1 yıllık evliyim nerdeyse 1 yıldır da uğraşıyorum evet bir yolda katettim şükürler olsun sonuca ulaşamasakta...yanlız hepimizin bu dertle uğraşmadan öncede hayatları vardı mücadele ettikleri...ben mesela ne 4 yıl ne 8 yıl babamla mücedele ettim neler yaşadım tahmin bile edemezsin sonra iyi diye düşündüğüm bir insanla 3 ay içinde evlendim yani sevdim ama birazda kurtulmak birine sığınmak için....hala da yaşadığım şeyler var ama tabi bir çok şey çok özel...o yüzden hayatımızda tek bu dert yok herkes kendi yaşadığını çektiğini biliyor...bazı şeyler hep bir insanı buluncada sabırsız oluyorsun ....allah isyan ettirmesin ama o aşamaya geliyorsun...canım arkadaşım hepimizin derdi aynı bebek ama hepimizin hayatı farklı.....birimiz birimizden biraz daha önde belki ama geçmişi standartları kimin ne kadar önde belli değil....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şimdi sen 4 yılı çok görüyorsun bende 15 yılımı belki değilmi? Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun...evet umutsuzluk bende diğer arkadaşlardan daha fazla olabilir o da gerçekten yaşadıklarımdan ötürü artık hayata korkarak bakıyor olmamdan kaynaklanıyor...rabbimin kaderi neyse o kimse değiştiremez inşallah allah ol demiştir ve bizimde bebeklerimiz bir gün olur......

hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız .Allah herkezin gönül dileklerini versin.

amın zcu m HAYIRLI CULAMARIMIZ OLSUN INSALALAH .ADAK CIM EVT CANIM AYNEN ınanıkı benım tek dertım bebek degıl bılıyrmusun cok sorunlar var cokkkkkkk ama sankı bebek olunca bıtecekmıs gıbı gelıyr ınassana ıtes

içim daraldı valla.döktürmüşsünüz kızlar. kimsenin hayatı dörtdörtlük değil. her kesin bir sorunu var. yinede hamd olsun allaha. her işte bir hayır vardır. hayata biraz pozitif bakmak lazım. hani derler bir şeyi kırk kez söylersen olur diye. umutsuz olmayın. her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.

evevt ebana cım dogru soyluruyrsn bugun ust uste 4 kotu haber aldım 1.cısı ölüm 2.bosanma asaması 3. evlatların bır akrabama bakmaması 4.kardesımın de cocugu olmaması uıle ılgılı problemler kı onların kı sebebsız ınfertılıte .5. esımle sabah tartısmam ya hepsı ust uste geldı.su mubarek gunde rabbım butun sıkıntılarımı alsın ınsalaalh. INSAALAH SONUM GUZEL OLUR .ICIM DARALDI her serde vardr bır hayr

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar..fırsat bulup çok giremesemde bu topiğe yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum.rabbim hepimizin dularını kabul etsin..

Hayirli cumalar arkadaslar.
Dualariniz kabul olur insallah.
Umudunuzu yitirmeyin basaracaksiniz biz basardik sizde yenceksiniz azo'yu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…