EBANA SAOL ARKADASIM cok dusuncelısın.ne olsun ıste .sukur ıyıyım ev okul gdp gelıyz....dondurulmuslarla subatta tekrar deneyecez ama umıtlı degılız gecen gun merkezden aradılar yılbasında fıatlar artacakmıs dıye...bır de bana pek umıt vermedıler ya yanı genetık bozuk ya..dusukler yasanması muhtemel dedı doktor embrıyologlar.ama olsun rabbımden umıt kesılmez genetıgımız bozuk oldugunu bıle bıle tekrara deneyecez hayıurlısı ınsalalah sen nasılsın canım ?neler yabyrsn?
kızlar nasılsınız benim eşimde varikosel de var demiştim ya haniazosperm olduğunu öğrenmeden daha burda bir doktor çıkmiştık oda varikosel ameliyatı olmadan olmaz demişti bize bizde burası küçük diye doktoru önemsemedik ateş kadıoğlu da varikosel i önem sememişti olmasına gerek yok demişti ama damar genişlemesi görülüyorsa ameliyat olması gerekiyomuş galiba kaan hoca damar genişlemesi görmüyorsanız önemli değil ama görüyorsanız gelin bi muayene edeyim demiş hem de tesede eşimi belinden uyuşturmuşlar eşimde duymuş ozaman konuşöalırını bu testisinde varikosel var ilk önce sağlam testisi ten başlayalım demişler kızlar siz ne dersiniz bide size sorayım dedim insana bu dert çok ağır gelsede allah ım hep birazda olsa hep bi umut bırakıyor insanın inide işte allahım kiseyi evlatsız birakmasın herkese bu dünyada ve öldükten sonrada faydası olacak sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?