Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anldım canım inşl çıkışda başlamış olur bidahki yaptırdığınız testte ama sizin tanı neydi ben anlamadım demekki hormon değerleri düşükki pregnly veriliyor ve bikaç ay pregnly kullanıldıktan sonra bir ilaç daha eklenmesi lazım tedaviye böyleliklede herşey yoluna giriyo yani beni eşimin durumu öyleydi şimdiki durumumuzu biliyosun
canım sana özelden yazdım bir bakarsın iyi bir haftasonu dilerim
slm canlardün gece itibariyle hastalanmış bulunmaktayım
yarın gece yola çıkıyoruz pztesi kaan hocadayız :97: başlıyoruz ALLAHIN izniyle bakalım size nasıl haberler getiricem, çok korkuyorum yaaa tedaviden sonucun nasıl çıkıcandan çok korkuyorum
![]()
herkese merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyımaralığın son haftası mesa olacakmışız .buğün eşim doktorla görüştü tese dememiş mesa demiş farkı ne allah aşkına bilen söylesin rabbim 2011 de hamile oluruz inşanlah her akşam işten eve gelirken ağlayarak gelmek istemiyorum.işten güçten elimiçekince derdim aklıma geliyor otobüste gelirken pencere kenarına yapışıyorum ağlaya ağlaya eve geliyorum.komşular balkonda imalı laflarıyla beni karşılıyorlar.çoçuklarını gözüme sokaçaklar...rabbim yardım et.
canım kaan beye bir gidin görüp karar versin saraçoğlunun ilaçlarınıda kullanmaya devam edineryasu canım hayırlı yolculuk şimdiden güzel haberler verirsin inşallah bizi sevindirirsin buleavcı kımet değilmiş demek canım ama inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi verirsin bize zamancım bizde 2006 dan beri uğraşıyoruz her ilaca başlarken çokkk seviniyorum testi yaptırınca tekrar başa bembeyaz kağıtta bütün yazıların karşısında kocaman eksiler sadece yuvarlak hücre mi ne boksa onlarda 5 milyon 2 milyon ne işe yararsa artık bakalım saraçoğlunun ilaçlarının bitmesine daha 4 ay var ne olacak kaan hocaya msaj atttım meşimde varikosel var hormonlarda yüksek diye oda gelin bi görüşelim demiş daha sonrada emre beye attım oda azospermin tek nedeni varikosel değildir demiş tedeki patoliji raparunu gönderin demiş ben bile bilmiyorum ki raparu ne hastane bulmuşuk ama siz ne dersiniz kızlar varikosel hakkında sanırım testiste damar genişlemesi görünüyorsa olması gerekiyormuş eşimde e bu gözüküyor zaten ne dersiniz
mavimenekşe ne olmuş ne demiş kaan hoca eşine
zaten eşimin testisler yukarıda ameliyat olmaz demişti emre bakırcıoğluda öyle söylemişti bizim tek umut kök hücre
amin canımsağolasın canım vakti zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin cümlemize
yolun açık olsun allah yardımcın olsun iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım...slm canlardün gece itibariyle hastalanmış bulunmaktayım
yarın gece yola çıkıyoruz pztesi kaan hocadayız :97: başlıyoruz ALLAHIN izniyle bakalım size nasıl haberler getiricem, çok korkuyorum yaaa tedaviden sonucun nasıl çıkıcandan çok korkuyorum
![]()
zaten eşimin testisler yukarıda ameliyat olmaz demişti emre bakırcıoğluda öyle söylemişti bizim tek umut kök hücre
canım allah büyük hiç belli olmaz inşallah allahım bizleride anne olmaya layık görür...
testisler yukarıda ve küçükcanım neden ameliyat tehlikelimi hiç mi sans vermedi
günaydın ....ya ben bişesorucam cevaplarsanı çok sevinicem kaan bey keçiboynuzunun tozunu kullanın dedi ne farkı olabilirki biz suyunu yaptık o bitsin bide onu alalım bakalım :26: