Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anldım canım inşl çıkışda başlamış olur bidahki yaptırdığınız testte ama sizin tanı neydi ben anlamadım demekki hormon değerleri düşükki pregnly veriliyor ve bikaç ay pregnly kullanıldıktan sonra bir ilaç daha eklenmesi lazım tedaviye böyleliklede herşey yoluna giriyo yani beni eşimin durumu öyleydi şimdiki durumumuzu biliyosun

:28:
canım sana özelden yazdım bir bakarsın iyi bir haftasonu dilerim

Son düzenleme:
slm canlar :16: dün gece itibariyle hastalanmış bulunmaktayım :30: yarın gece yola çıkıyoruz pztesi kaan hocadayız :97: başlıyoruz ALLAHIN izniyle bakalım size nasıl haberler getiricem, çok korkuyorum yaaa tedaviden sonucun nasıl çıkıcandan çok korkuyorum :43::43::43:

hadi hayırlısı eryasu umarım iyi haberlerle dönersiniz yolunuz açık olsun

Son düzenleme:
slm canlar :16: dün gece itibariyle hastalanmış bulunmaktayım :30: yarın gece yola çıkıyoruz pztesi kaan hocadayız :97: başlıyoruz ALLAHIN izniyle bakalım size nasıl haberler getiricem, çok korkuyorum yaaa tedaviden sonucun nasıl çıkıcandan çok korkuyorum :43::43::43:

gözün aydın canım inşl herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin rabbim yardımcınız olsun

eryasu canım hayırlı yolculuk şimdiden güzel haberler verirsin inşallah bizi sevindirirsin buleavcı kımet değilmiş demek canım ama inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi verirsin bize zamancım bizde 2006 dan beri uğraşıyoruz her ilaca başlarken çokkk seviniyorum testi yaptırınca tekrar başa bembeyaz kağıtta bütün yazıların karşısında kocaman eksiler sadece yuvarlak hücre mi ne boksa onlarda 5 milyon 2 milyon ne işe yararsa artık bakalım saraçoğlunun ilaçlarının bitmesine daha 4 ay var ne olacak kaan hocaya msaj atttım meşimde varikosel var hormonlarda yüksek diye oda gelin bi görüşelim demiş daha sonrada emre beye attım oda azospermin tek nedeni varikosel değildir demiş tedeki patoliji raparunu gönderin demiş ben bile bilmiyorum ki raparu ne hastane bulmuşuk ama siz ne dersiniz kızlar varikosel hakkında sanırım testiste damar genişlemesi görünüyorsa olması gerekiyormuş eşimde e bu gözüküyor zaten ne dersiniz

herkese merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım :46:aralığın son haftası mesa olacakmışız .buğün eşim doktorla görüştü tese dememiş mesa demiş farkı ne allah aşkına bilen söylesin rabbim 2011 de hamile oluruz inşanlah her akşam işten eve gelirken ağlayarak gelmek istemiyorum.işten güçten elimiçekince derdim aklıma geliyor otobüste gelirken pencere kenarına yapışıyorum ağlaya ağlaya eve geliyorum.komşular balkonda imalı laflarıyla beni karşılıyorlar.çoçuklarını gözüme sokaçaklar...rabbim yardım et.

canim insaalah birsuru sperm bulunur,benim bildigim kadariyla mesa en basiti ameliyatlarin bulunma sansi en az olani ve testis damarlarina zarar daha cok veriyor.biz 1.5 yil once bilgisizlikten dolayi tesa olmustuk kesinlikle onermem.mikro tese en gelismisi bulunma sansi daha cok ve teseye cok zarar vermiyor

eryasu canım hayırlı yolculuk şimdiden güzel haberler verirsin inşallah bizi sevindirirsin buleavcı kımet değilmiş demek canım ama inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi verirsin bize zamancım bizde 2006 dan beri uğraşıyoruz her ilaca başlarken çokkk seviniyorum testi yaptırınca tekrar başa bembeyaz kağıtta bütün yazıların karşısında kocaman eksiler sadece yuvarlak hücre mi ne boksa onlarda 5 milyon 2 milyon ne işe yararsa artık bakalım saraçoğlunun ilaçlarının bitmesine daha 4 ay var ne olacak kaan hocaya msaj atttım meşimde varikosel var hormonlarda yüksek diye oda gelin bi görüşelim demiş daha sonrada emre beye attım oda azospermin tek nedeni varikosel değildir demiş tedeki patoliji raparunu gönderin demiş ben bile bilmiyorum ki raparu ne hastane bulmuşuk ama siz ne dersiniz kızlar varikosel hakkında sanırım testiste damar genişlemesi görünüyorsa olması gerekiyormuş eşimde e bu gözüküyor zaten ne dersiniz
canım kaan beye bir gidin görüp karar versin saraçoğlunun ilaçlarınıda kullanmaya devam edin

mavimenekşe ne olmuş ne demiş kaan hoca eşine

kaan bey biraz kök hücreden bahsetmiş amerikada göz tedavisine insanda izin verildiğini söyleyip tüm tedavilere yakında izin verilebilir demiş.bitkisellere devam edin deyip üç ay sonraya gün vermiş.

zaten eşimin testisler yukarıda ameliyat olmaz demişti emre bakırcıoğluda öyle söylemişti bizim tek umut kök hücre

sağolasın canım vakti zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin cümlemize
amin canım
yolun açık olsun allah yardımcın olsun iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım...
zaten eşimin testisler yukarıda ameliyat olmaz demişti emre bakırcıoğluda öyle söylemişti bizim tek umut kök hücre

canım allah büyük hiç belli olmaz inşallah allahım bizleride anne olmaya layık görür...

günaydın ....ya ben bişesorucam cevaplarsanı çok sevinicem kaan bey keçiboynuzunun tozunu kullanın dedi ne farkı olabilirki biz suyunu yaptık o bitsin bide onu alalım bakalım :26:

canım allah büyük hiç belli olmaz inşallah allahım bizleride anne olmaya layık görür...

amin inşallah hepimize o günleri gösterir

canım neden ameliyat tehlikelimi hiç mi sans vermedi
testisler yukarıda ve küçük

günaydın ....ya ben bişesorucam cevaplarsanı çok sevinicem kaan bey keçiboynuzunun tozunu kullanın dedi ne farkı olabilirki biz suyunu yaptık o bitsin bide onu alalım bakalım :26:

suyu yerine tozunu yemek daha etkili olabilir sonuçta keçi boynuzunun kendisi

doğru haklısın mavi menekşe sağol ilgin için ...sanırım aynı derteyiz inmemiş testis biz hiç kür yapmadık .. bize hiç uğrasmayın dediler ..kaan hocada ilaç tedavisi yapıp bikere daha tese yaparız dedi ..benim yaş ileri olduğu için...... sizlere tşkrler burdaki yazılanlar bana yol gösterdi olmasa bile en azından uğraştık deriz... ben av hanımı olduğum için fazla araştıramadım sadece net üzerinden

ERYASU CANIM HADİ ALLAHIM SONUNU HAYIR ETSİN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN DİKKATLİ OLUN tedavi aşamasında hata yapmayın doktorlarında ilgisiz davranmasına izin vermeyin allah yardımcınız olsun umarım ben umut olamadım siz umut olursunuz!

selam kızlar nasılsınız? ben iyim çok şükür..Ankdan döndüm, evimdeyim artık :)) ve yarın mesai başlıyor benimde malesef..kızlar bu arada ben hala hastalanmadım, cumaya kadar olmazsa doktora gideceğim, bari söktürücü verir de olurum, ya gerginlikten olmadım ya da hava değişiminden olmadı..Keşke hamile olsaydım ama sonuç 0.26 çıkmıştı malesef..bakalım hayırlısı olsun..

ıyı geceler kızlar!NISSAN BLUEAVCI saolun kızlar guzel dılekelerınız ıcın .evet canım cuma gunu kotu bır gundu benım ıcın ... su an ıyıyım bıraz..evet canlarım rabbım sıkıntılarımızı feraha cıkarsın ınsalalah.saolun desteklerınız ıcın

Back
X