Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GUNAYDIN HAGUZEL BAYANLAR! ACAN DA KAPAYAN DA BEN OLMUSUM TOPIGI:)nasılsınız?umarım bugun guzel bır gun olur hepımıze...

günaydın kızlar,nasılsınız.herkeze güzel haftalar iyi heberlerle dolu günler.ERYASU canım güzel haberlerle ,yüzün gülerek gel arkadaşım.ADAK canım hadi artık güzel haberler ver bize meraktan çatlıycam.bizde bu hafta sperm testi yaptırıcaz bakalım ne çıkacak, ilaçlarda üç ayı dolduruyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.KIZLAR sperm testi öncesi perhiz kaç gün olmalı en iyi sonuç için bilgilendirin beni.biz hep üç gün berhiz denedik.görüşürüz...:71:

günaydın kızlar...

zcu inşallah güzel haberler alırsınız canım kullandığınız ilaçların faydasını görürsünüz Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.. perhiz bildiğim kadarıyla en az 3 en fazla 7 gün olmalı. bence bu süre içinde olursa çokta bişey farketmez...

adakçım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bugün... sabırsızlıkla bekliyorum seni...

eryasu seninde tedavin hayırlı olsun canım umarım sizin için herşey yolunda gider...

:43:
herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:

hormonlar yüksek derken kaç yani değerleriniz yazabilir misin?

arkadaşlar biliyorsunuz bizde de sperm sorunu var.hormonların yüksekliğinden dolayı üretim yok.bir aktardan bitki aldım 5 tane.aktar tecrübeli biri bu konularda 1 ay sonra sperm tahlili yaptırcaz.1 ay sonra ölü hücreleri görmeye başlıycaz inşallah, daha sonra da canlandırmak için 2.aşamaya geçicez diye söyledi.bizim gibi durumda olanlarda daha önce gebelik oluşturmuşlar bitkilerle.bakalım artık önce şifa allahtan inş.bize de vesile eder de fayda görürüz.1 ay sonra olumlu bir gelişme yaşarsak yazarım size sonucu inş.o zaman adresi veririm size.

günaydın kızlar,nasılsınız.herkeze güzel haftalar iyi heberlerle dolu günler.ERYASU canım güzel haberlerle ,yüzün gülerek gel arkadaşım.ADAK canım hadi artık güzel haberler ver bize meraktan çatlıycam.bizde bu hafta sperm testi yaptırıcaz bakalım ne çıkacak, ilaçlarda üç ayı dolduruyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.KIZLAR sperm testi öncesi perhiz kaç gün olmalı en iyi sonuç için bilgilendirin beni.biz hep üç gün berhiz denedik.görüşürüz...:71:
canım inşl bu sefer güzel bir sonuç alırsınız ilaçlar inşl işe yaramıştır bende 2 ile 5gün diye biliyorum perhiz süresini bizde her ay yaptırıyoruzya emre bey eşime 4.gün yaptır demiş 4gün perhizle yaptıyoruz biz
arkadaşlar biliyorsunuz bizde de sperm sorunu var.hormonların yüksekliğinden dolayı üretim yok.bir aktardan bitki aldım 5 tane.aktar tecrübeli biri bu konularda 1 ay sonra sperm tahlili yaptırcaz.1 ay sonra ölü hücreleri görmeye başlıycaz inşallah, daha sonra da canlandırmak için 2.aşamaya geçicez diye söyledi.bizim gibi durumda olanlarda daha önce gebelik oluşturmuşlar bitkilerle.bakalım artık önce şifa allahtan inş.bize de vesile eder de fayda görürüz.1 ay sonra olumlu bir gelişme yaşarsak yazarım size sonucu inş.o zaman adresi veririm size.

mrb canım inşl kullandığınız şeyler işe yarar kurtulursunuz bu dertten ve buradaki bi çok arkadaşımıza daha bir yol açılır sizin kullandığınız bitkisellerle hayırlı haberlerini bekliyoruz

SYOLCU canım senın genetık testlerın sonucu cıkmısydı?esıne ne teshısı konuldu canım

kromozom testini verdikten sonra 4 ay sonra çıkar demişti sonuç.geçen hafta 4 ay olmuştu.gittik almaya ama nasıl oluyor anlamadım kanda yeterli hücre bulunamadığı için inceleyememişler ve yeniden kan aldılar 20 gün sonra alıcaz sonucu.işler ters başladımmı ters gidiyor bu nasıl birşeydir ya anlamadım valla.

bitkiseller konusunda da inanıyorum iyi birşeyler olucak inş.sonucunda.eğer ölü sperm çıkışı bile sağlayabilirse vücut bizim için çok büyük bir gelişme olucak.ondan dolayı umutlandırmak istemiyorum şuan kimseyi.1 ay sonra sonucu tekrar yazıcam burdan hayırlısıyla inşallah.

sağ olun kızlar Allah razı olsun Gelincik ,Blueavcı ve diyer arkadaşlar sağ olun inşAllah yüzümüz güler.

arkadaşlar iyi haftalar benim düzenim yok kızlar kayınalidem geldi bütün neşem kayboldu alışmışım yanlızlığa canım sıkılıyo bide onun çocuk gibi tavırları tamamıyle canımı sıkıyor beni yıpratıyor bu yüzden giremiyorum kızlar

BELGIN CIM ınsanın kayınvalıdesı melek gıbı de olsa evde alıstıgı duzen olunca rahat edemıyr ınsan dımı arkadasım:)SYOLCU canım doktorlar hıcbır teshıs koymadımı onden hıc?yanı hastalıgı ne dedıler?sen 4 ay bekle gıt kan yetersız desınler .cok umursamaz bır mıllet olmusuz ya..canım ınaalalh guzel haberlerınız olsun bıtkısellerdden sonra canım.ZCU CANIM guzel haberler hepımızın olur ınsaalaalh.rabbım gonlumuzdekını tez zamanda versın ınsalaah

BELGIN CIM ınsanın kayınvalıdesı melek gıbı de olsa evde alıstıgı duzen olunca rahat edemıyr ınsan dımı arkadasım:)SYOLCU canım doktorlar hıcbır teshıs koymadımı onden hıc?yanı hastalıgı ne dedıler?sen 4 ay bekle gıt kan yetersız desınler .cok umursamaz bır mıllet olmusuz ya..canım ınaalalh guzel haberlerınız olsun bıtkısellerdden sonra canım.ZCU CANIM guzel haberler hepımızın olur ınsaalaalh.rabbım gonlumuzdekını tez zamanda versın ınsalaah

yok canım kesin teşhis koyamadılar daha.azo oldugunu biliyoruz tabi ama neden kaynaklandığını bulamadığımız için kesin teşhis değil daha.

ewet canım yaa hiç sorma alışmışım rahatlığa inşallah birgün benimde kendi evim olurda rahatıma bakarım hiç rahat değilim vallahiii zaten benim derdim bana yetiyooo

yok canım kesin teşhis koyamadılar daha.azo oldugunu biliyoruz tabi ama neden kaynaklandığını bulamadığımız için kesin teşhis değil daha.

ne oldu canım yaa ben bilmiyorum bu ara geri kaldım konulardan inşallah kötü bişey yokyur.

insallah guzel haberlerle donersiniz arkadasim. haberlerini bekliyoruz:nazar:

Back
X