Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:
canım inşl bu sefer güzel bir sonuç alırsınız ilaçlar inşl işe yaramıştır bende 2 ile 5gün diye biliyorum perhiz süresini bizde her ay yaptırıyoruzya emre bey eşime 4.gün yaptır demiş 4gün perhizle yaptıyoruz bizgünaydın kızlar,nasılsınız.herkeze güzel haftalar iyi heberlerle dolu günler.ERYASU canım güzel haberlerle ,yüzün gülerek gel arkadaşım.ADAK canım hadi artık güzel haberler ver bize meraktan çatlıycam.bizde bu hafta sperm testi yaptırıcaz bakalım ne çıkacak, ilaçlarda üç ayı dolduruyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.KIZLAR sperm testi öncesi perhiz kaç gün olmalı en iyi sonuç için bilgilendirin beni.biz hep üç gün berhiz denedik.görüşürüz...![]()
arkadaşlar biliyorsunuz bizde de sperm sorunu var.hormonların yüksekliğinden dolayı üretim yok.bir aktardan bitki aldım 5 tane.aktar tecrübeli biri bu konularda 1 ay sonra sperm tahlili yaptırcaz.1 ay sonra ölü hücreleri görmeye başlıycaz inşallah, daha sonra da canlandırmak için 2.aşamaya geçicez diye söyledi.bizim gibi durumda olanlarda daha önce gebelik oluşturmuşlar bitkilerle.bakalım artık önce şifa allahtan inş.bize de vesile eder de fayda görürüz.1 ay sonra olumlu bir gelişme yaşarsak yazarım size sonucu inş.o zaman adresi veririm size.
SYOLCU canım senın genetık testlerın sonucu cıkmısydı?esıne ne teshısı konuldu canım
BELGIN CIM ınsanın kayınvalıdesı melek gıbı de olsa evde alıstıgı duzen olunca rahat edemıyr ınsan dımı arkadasım:)SYOLCU canım doktorlar hıcbır teshıs koymadımı onden hıc?yanı hastalıgı ne dedıler?sen 4 ay bekle gıt kan yetersız desınler .cok umursamaz bır mıllet olmusuz ya..canım ınaalalh guzel haberlerınız olsun bıtkısellerdden sonra canım.ZCU CANIM guzel haberler hepımızın olur ınsaalaalh.rabbım gonlumuzdekını tez zamanda versın ınsalaah
BELGIN CIM ınsanın kayınvalıdesı melek gıbı de olsa evde alıstıgı duzen olunca rahat edemıyr ınsan dımı arkadasım:)SYOLCU canım doktorlar hıcbır teshıs koymadımı onden hıc?yanı hastalıgı ne dedıler?sen 4 ay bekle gıt kan yetersız desınler .cok umursamaz bır mıllet olmusuz ya..canım ınaalalh guzel haberlerınız olsun bıtkısellerdden sonra canım.ZCU CANIM guzel haberler hepımızın olur ınsaalaalh.rabbım gonlumuzdekını tez zamanda versın ınsalaah
yok canım kesin teşhis koyamadılar daha.azo oldugunu biliyoruz tabi ama neden kaynaklandığını bulamadığımız için kesin teşhis değil daha.
günaydın kızlar,nasılsınız.herkeze güzel haftalar iyi heberlerle dolu günler.ERYASU canım güzel haberlerle ,yüzün gülerek gel arkadaşım.ADAK canım hadi artık güzel haberler ver bize meraktan çatlıycam.bizde bu hafta sperm testi yaptırıcaz bakalım ne çıkacak, ilaçlarda üç ayı dolduruyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.KIZLAR sperm testi öncesi perhiz kaç gün olmalı en iyi sonuç için bilgilendirin beni.biz hep üç gün berhiz denedik.görüşürüz...![]()