Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne oldu canım yaa ben bilmiyorum bu ara geri kaldım konulardan inşallah kötü bişey yokyur.

kromozom analizi için kan vermiştik belgincim.valla iyimi kötümü bende anlayamadım hala ne olduğunu.kan da ki hücre sayısı yetersiz çıkmış.hiç duymamıştım şuana kadar böyle bişi.ya kan ı fazla bekletmekten bozdular bilemiyorum artık, kimlere emanetiz işte, artık güvenemiyorum ya doktorlara.başlarından atıyolar resmen.

Kızlar meraba nasılsınız bakalım canlarım benim bayadır giremedim..kpss sınavı vardı ona çalıştım şükür bitti ..şimdi geçmişi okuycam bakalım neler olmuş işallah iii haberler vardır...:1::1:

syolcu bencede tatlım kanı bozdular. durumu kurtarmak adına yalana baş vurdular. bir de 4 ayda çıkan sonuç şimdi nasıl 20 günde çıkıyor onuda anlamadım. allah yardım etsin

LEYLAK CANIM sen onlısans mezunuz musun?bolum?nasıldı sınavın zor dyrlr?umarım yuzun gulen canım

LEYLAK CANIM sen onlısans mezunuz musun?bolum?nasıldı sınavın zor dyrlr?umarım yuzun gulen canım

evet canım sorular iiidi ama türkçedeki sorular çok uzundu vakit kaybı oldu..ama hayırlısı artık sınav telaşı derken biraz olsun bu derdimi unuttum...

atlattın ya LEYLAK CIM guzel tarafından bak.en azından sınav derdın bıttı.umarım guzel sonuclanır.

canım hoşbulduk. iyilik sağlık, çok yorgunum hafta sonu plansız bir Ankara seyahatimiz oldu:) severim sürpriz gelişmeleri ama biraz yorucu oldu. Şimdi de işte gözleri açık tutmaya çalışıyorum ....

Back
X