Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım arkadaşım şöyle uzunca bi anlatsana bana siz tese oldunuzda spermin gelişmemiş hallerimi bulundu ve size kaan bey ilaçla gelişeceğinimi söyledi bizde gitmiştik kaan beye bize ilaç kullandırdı ve bişey değişmeyeceğini söylemişti merak ettim bende..

ahh yarabbim oldu da en zoru bizleri buldu, allahım kendi bebeklerimizi sevdiğimiz günleri en kısa zamanda göstersin bizlere.... kimseye özendirmesin, boynu bükük koymasın, dosta düşmana güldürmesin.... AMİN!!!

BELGİNCİN biz dün sperm testi yaptırdık .sperm çıkmadı fakat nadirde olsa spermiyogenez hücresi görüldü.buradaki arkadaşlarda üzülmemem gerektiğini sperme doğru gittiğimizi söylüyorlar.biliyorsun üç aydan beri kaan hacada tedavideyin.hayırlısı artık.

Sayes amin canım ...............................çok zor

aminn

ne güzel canım allahım inşallah spermde çıkar doğru söylemiş arkadaşlarım

gerçekten spermin evresimi inanamıyorum.ağzınız bal yesin arkadaşlar.ALLAH hepimizin gönül muradını versin.

Son düzenleme:
NİSSANCIM ne testleriydi canım ben kendi derdimden kaçırmışım herhalde.ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

canım ben anlamadım banada anlatsana nissan ne demek istedi..

bende kist cikmisti 6 cm kadar onun icin testler yaptiriyorum iyi mi kotu huylu mu diye? daha dun yazmistim kustum
saka bir yana umarim temiz cikar:95:

GELİNCİK canım tedavin nasıl gidiyor.

zcu ben çok sevindim arkadaşların dediği gibi spermin ayak sesleri inşallah herşey iyi olacak sizin için...

benim tedavide iyi gidiyor canım bugün 3. gün daha yolum var yani... cumartesi kontrole gidecem inşallah herşey yolunda gidiyordur...

hayırlı akşamlar arkadaşlar,gündüz açmadım bayağı bişeyler olmuş,4 sayfayı okurken ağlıcağım geldi yaa ama sevinçten,zcu cum senin için çok sevindim canım inşallah arkadaşların dediği gibi güzel sonuçtur testinizin sonucu,gelincikçim inşallah tedavin yolunda gider,nissancım inşallah kitle iyi huyludur canım,sayescim,pembecim,jklm cim,umutolsun,sonumudum,meliselacım...Rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin,bizi evlat hasretiyle çooooooook uzun zaman imtihan etmesin inşallah.

zcucum hayırlısı olsun arkadaşım banada bunlar spermin ayak sesleri gibi geldi bunu gördünüzya inşl geriside gelir kaan hoca ne diyecek çok merak ettim şimdi :44:

kızlar bu kulübün değişikliği hiç hoşuma gitmedi inanın bişe yazasımda gelmiyor keşke eski haline gelse

gerçekten spermin evresimi inanamıyorum.ağzınız bal yesin arkadaşlar.ALLAH hepimizin gönül muradını versin.

canım bence de öyle hiç üzülme..bak bizim pataloji raporunda vere çıktı diye ne kadr sevindik..sizin spermigramda çıkmış hemde 3 aylık tedaviyle..gerisi gelcek inşallah.hiç merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…